Cristian Cândescu (CSA Steaua) a câștigat etapa a treia din Circuitul European de floretă cadeți, de la Florina! România a ocupat locul doi în proba pe echipe!

  by    0   0

Localitatea grecească Florina a găzduit sâmbătă și duminică, 17 și 18 octombrie, etapa a treia din acest sezon a Circuitului European de floretă cadeți masculin.
Concursul a avut loc atât la individual, cât și la echipe, iar la el s-au înscris 93 de sportivi din 12 țări. România a fost reprezentată la Florina de șapte sportivi, după cum urmează: Cristian Cândescu (CSA Steaua), Cristian Răzvan (CSA Steaua), Dragoș Iamandei (CSA Steaua), Alexandru Pîrva (CSA Steaua), Edwin Pop (CS Satu Mare), Silviu Roșu (CSA Steaua), Alexandru Sîrb (CSA Steaua).
La individual, cel mai bun rezultat a fost obținut de către Cristian Cândescu, care a ocupat locul întâi. Legitimat la CSA Steaua, Cristian a făcut un concurs perfect, iar imnul României s-a făcut auzit sâmbătă seara la Florina. Parcursul lui Cristian Cândescu în acest concurs a fost următorul: tabloul de 128 – liber; tabloul de 64 – 15-3 cu Nikola Milivojev (Serbia); tabloul de 32 – 15-5 cu Vladimir Peleksic (Serbia); tabloul de 16 – 15-7 cu Damianos Mavridis (Grecia); tabloul de 8 preliminar – 15-6 cu Apostolos Rafail Soulios (Grecia); tabloul de 8 final – 15-4 cu Stylianos Dimitrios Fatouros (Grecia); semifinale – 15-12 cu Sophus Landorph (Danemarca); finala – 15-11 cu Dominic de Almeida (Argentina).
Ceilalți floretiști din România au încheiat concursul individual de la Florina pe următoarele poziții: Silviu Roșu (CSA Steaua) – locul 14,  Alexandru Sîrb (CSA Steaua) – locul 16, Edwin Pop (CS Satu Mare) – locul 20, Dragoș Iamandei (CSA Steaua) – locul 32, Alexandru Pîrva (CSA Steaua) – locul 36, Cristian Răzvan (CSA Steaua) – locul 93.

România1 – locul 2 în proba pe echipe!

Duminică, în proba pe echipe, România1 a reușit să se claseze pe locul al doilea după următorul parcurs: tabloul de 32 – liber, tabloul de 16 – 45-26 cu A.O.X.A.2; tabloul de 8 – 45-30 cu Danemarca2; semifinale – 45-26 cu A.O.X.A.1; finală – 24-34 cu Danemarca1.
Echipa a doua a României s-a clasat la final pe locul 9. Componența celor două echipe ale României a fost următoarea:
România1: Cristian Cândescu, Sivliu Roșu, Alexandru Sîrb.
România2: Edwin Pop, Dragoș Iamandei, Alexandru Pârva.
Următoarea etapă, a patra, din Circuitul European de cadeți, la floretă masculin, va avea loc în perioada 7-8 noiembie, la Moedling (Austria).
PARTENER OFICIAL AL FEDERAȚIEI ROMÂNE DE SCRIMĂ:
logo_RODOTEX_rgb_trans

 

Această prezentare necesită JavaScript.


Related Posts

Șapte scrimeri vor reprezenta România la Universiada de vară de la Taipei!

România va participa cu o delegație de 121 de persoane, dintre care 91 de sportivi, la cea de-a 29-a ediție a Universiadei de vară, care se va desfășura la Taipei (Taiwan), între 19 și 30 august, iar gimnasta Larisa Iordache va fi purtătoarea de drapel la ceremonia de deschidere. Delegația României va pleca joi, 17 […]

READ MORE →

FIER ȘI AUR! Federația Română de Scrimă aniversează un an de la medalia de aur cucerită de echipa de spadă feminin la Jocurile Olimpice de la Rio!

Acum un an scrima românească și sportul din țara noastră trăiau clipe de glorie la Jocurile Olimpice de la Rio (Brazilia). Noaptea de 11 spre 12 august 2016 va rămâne scrisă cu litere de AUR în istoria scrimei românești. Început pe 11 august și încheiat noaptea târziu, pe 12 august, concursul de spadă feminin echipe a […]

READ MORE →

Antrenorul Ioan Popa a încetat din viață!

Familia scrimei românești devine pe zi ce trece tot mai săracă. Joi, 3 august 2017, Federația Română de Scrimă anunță cu regret trecerea în neființă a antrenorului de spadă Ioan Popa (64 de ani). Fost spadasin la CSA Steaua, club pentru care a câștigat de trei ori campionatul național (1976, 1977 și 1979), Ioan Popa […]

READ MORE →

„La Mulți Ani”, Mihai Popa!

Antrenorul de spadă de la CSA Steaua, Mihai Popa, își serbează luni, 31 iulie 2017, ziua de naștere. Fost campion european și medaliat au argint și bronz cu echipa de spadă a României, Mihai Popa a câștigat Campionatul Mondial Universitar de la București, în 1981. Multiplu campion balcanic, de 23 de ori campion național și […]

READ MORE →

România – locul 15 la Campionatul Mondial de scrimă de la Leipzig, în proba de spadă feminin echipe

Ultima zi a Campionatului Mondial de scrimă pentru seniori de la la Leipzig a programat miercuri, 26 iulie 2017, cele din urmă probe pe echipe: spadă feminin și floretă masculin. De la ora 11:00, ora României, 24 de formații s-au întrecut în proba de spadă feminin. Echipa României a intrat în concurs direct pe tabloul […]

READ MORE →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top