CONCURS: Răspunde corect la o întrebare din scrimă și câștigă o invitație dublă la premiera filmului „Planșa”!

  by    5   0
Federația Română de Scrimă organizează un concurs online prin care oferă trei invitații duble la premiera filului „Planșa”. Primii trei cititori care răspund corect la întrebarea de mai jos vor avea șansa de a participa la premiera filmului „Planșa”, de vineri, 26 septembrie, ora 19:30, la Cinema Studio.

ÎNTREBARE: Cine a fost primul campion olimpic la scrimă al României?
Trimiteți răspunsurile la următoarea adresă de email: danielremes@yahoo.com.
Câștigătorii vor fi anunțați oficial pe site-ul www.frscrima.ro joi, 25 septembrie.

Filmul independent “Planșa” este lungmetrajul  de debut al  regizorului Andrei  Gheorghe, fiul antrenorului de spadă de la CS Farul Constanța, Horia Gheorghe. 

“Planșa” este un film despre pasiunea pentru scrimă a doi sportivi care dezvoltă o relație personală și sacrificiile lor pentru sportul de performanță. Lansarea oficială va avea  loc  pe  26  septembrie  2014,  ora 19:30, la Cinema Studio, iar  filmul  va  putea  fi  urmărit  în cinematografele din toată țara și nu numai.
Federația Română de Scrimă a promovat “Planșa” în toate orașele în care a fost prezentă „Caravana Scrimei Românești”, fiind primul film românesc de după 1989 care descrie fenomenul scrimei.
Începând cu data de 27 septembrie, îi așteptăm pe toți cei care doresc să înțeleagă scrima să vizioneze filmul în sălile de cinema.

Afis-Plansa


Related Posts

Se fac înscrieri pentru Campionatul Național de scrimă pentru veterani de la Craiova, ediția 2017!

Asociația Română de Scrimă Veterani organizează în data de 2 septembrie 2017, la Craiova, o nouă ediție a Campionatului Național de scrimă pentru veterani. Concursul va avea loc la Sala de scrimă a Liceului cu Program Sportiv „Petrache Trișcu”, cu începere de la ora 9:30, la trei categorii de vârstă: categoria I (40-49 de ani), […]

READ MORE →

Șapte scrimeri vor reprezenta România la Universiada de vară de la Taipei!

România va participa cu o delegație de 121 de persoane, dintre care 91 de sportivi, la cea de-a 29-a ediție a Universiadei de vară, care se va desfășura la Taipei (Taiwan), între 19 și 30 august, iar gimnasta Larisa Iordache va fi purtătoarea de drapel la ceremonia de deschidere. Delegația României va pleca joi, 17 […]

READ MORE →

FIER ȘI AUR! Federația Română de Scrimă aniversează un an de la medalia de aur cucerită de echipa de spadă feminin la Jocurile Olimpice de la Rio!

Acum un an scrima românească și sportul din țara noastră trăiau clipe de glorie la Jocurile Olimpice de la Rio (Brazilia). Noaptea de 11 spre 12 august 2016 va rămâne scrisă cu litere de AUR în istoria scrimei românești. Început pe 11 august și încheiat noaptea târziu, pe 12 august, concursul de spadă feminin echipe a […]

READ MORE →

Antrenorul Ioan Popa a încetat din viață!

Familia scrimei românești devine pe zi ce trece tot mai săracă. Joi, 3 august 2017, Federația Română de Scrimă anunță cu regret trecerea în neființă a antrenorului de spadă Ioan Popa (64 de ani). Fost spadasin la CSA Steaua, club pentru care a câștigat de trei ori campionatul național (1976, 1977 și 1979), Ioan Popa […]

READ MORE →

„La Mulți Ani”, Mihai Popa!

Antrenorul de spadă de la CSA Steaua, Mihai Popa, își serbează luni, 31 iulie 2017, ziua de naștere. Fost campion european și medaliat au argint și bronz cu echipa de spadă a României, Mihai Popa a câștigat Campionatul Mondial Universitar de la București, în 1981. Multiplu campion balcanic, de 23 de ori campion național și […]

READ MORE →

5 thoughts on “CONCURS: Răspunde corect la o întrebare din scrimă și câștigă o invitație dublă la premiera filmului „Planșa”!

 1. Liana Tudorache spune:

  Primul campion olimpic al Romaniei la scrima a fost IONEL DRAMBA in anul 1968 la Ciudat de Mexico

 2. Scarlat Marian spune:

  Primul campion olimpic roman ,a fost,IONEL DRAMBA,una din celebrele lui eschive era ,,,,pasata soto,plus ca avea o viteza de reactie uimitoare!

 3. Stan Irina Valentina spune:

  În 1968, la Ciudad de Mexico, Ionel Drâmbă aducea scrimei din România prima medalie de aur la Jocurile Olimpice

 4. Mariana Pitec spune:

  Drâmbă Ion 1968

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top