Andreea Lupu a ocupat locul 29 la etapa din Circuitul European de sabie cadeți feminin, de la Godollo

  by    0   1

A doua etapă din acest sezon al Circuitului European de sabie cadeți masculin și feminin, de la Godollo (Ungaria) s-a încheiat duminică, 27 septembrie, cu proba individuală feminină.
În acest concurs au luat startul 194 de sportive, iar 18 au fost din România. Pentru țara noastră au tras la Godollo următoarele sabrere: Theodora Alexandrescu (CS Riposta), Mihaela Chițu (CS Riposta), Alesia Cida (CSM Brașov), Ana Maria Ciobanu (CSM Iași), Diana Crețu (CSM Brașov), Ana Maria Geamăna (CSA Steaua), Felicia Iacob (CSA Steaua), Andreea Lupu (CSM Iași), Tania Lutea (CSA Steaua), Sabina Martiș (CSA Steaua), Antonia Nicolae (CS Dinamo), Ileana Oprea (CS Dinamo), Thea Pușcaru (CS Riposta), Ioana Radu (CSS Unirea Iași), Adina Șindilariu (CSS Unirea Iași), Daria Stărică (CSS Unirea Iași), Ștefania Szabo (CSM Brașov), Dora Szegedi (CS Riposta), Catinel Tipișcă (CSM Iași), Iuliana Vrabie (CSM Iași).
Cel mai bun parcurs în Ungaria l-a avut Andreea Lupu. Legitimată la CSM Iași, Andreea a fost eliminată pe tabloul de 32 și a încheiat concursul pe poziția 29. Tot în 32 a fost eliminată și Sabina Martiș (CSA Steaua), dar ea a terminat pe locul 32.
Cele 20 de sportive din România s-au clasat la Godollo pe următoarele poziții: Andreea Lupu (CSM Iași) – locul 29, Sabina Martiș (CSA Steaua) – locul 32, Ioana Radu (CSS Unirea Iași) – locul 50, Ana Maria Ciobanu (CSM Iași) – locul 93,  Ana Maria Geamăna (CSA Steaua) – locul 98,  Iuliana Vrabie (CSM Iași) – locul 104, Tania Lutea (CSA Steaua) – locul 107, Adina Șindilariu (CSS Unirea Iași) – locul 135, Dora Szegedi (CS Riposta) – locul 139, Diana Crețu (CSM Brașov) – locul 141, Ștefania Szabo (CSM Brașov) – locul 146, Felicia Iacob (CSA Steaua) – locul 149, Daria Stărică (CSS Unirea Iași) – locul 152, Thea Pușcaru (CS Riposta) – locul 155, Catinel Tipișcă (CSM Iași) – locul 166, Theodora Alexandrescu (CS Riposta) – locul 172, Alesia Cida (CSM Brașov) – locul 183, Mihaela Chițu (CS Dinamo) – locul 187.
Ileana Oprea  și Antonia Nicolae, ambele de la CS Dinamo, au fost înscrise și ele în concurs, dar s-au retras în ultimul moment.
Podiumul etapei din Circuitul European de sabie cadeți feminin individual de la Godollo a arătat astfel: 1. Caitlin Maxwell (Marea Britanie), 2. Julika Funke (Germania), 3. Kara Linder (SUA) și Liza Pusztai (Ungaria).
Următoarea etapă din Circuitul European de sabie cadeți feminin și masculin are loc la Meylan (Franța), în perioada 17-18 octombrie.
PARTENER OFICIAL AL FEDERAȚIEI ROMÂNE DE SCRIMĂ:
logo_RODOTEX_rgb_trans


Related Posts

Se fac înscrieri pentru Campionatul Național de scrimă pentru veterani de la Craiova, ediția 2017!

Asociația Română de Scrimă Veterani organizează în data de 2 septembrie 2017, la Craiova, o nouă ediție a Campionatului Național de scrimă pentru veterani. Concursul va avea loc la Sala de scrimă a Liceului cu Program Sportiv „Petrache Trișcu”, cu începere de la ora 9:30, la trei categorii de vârstă: categoria I (40-49 de ani), […]

READ MORE →

Șapte scrimeri vor reprezenta România la Universiada de vară de la Taipei!

România va participa cu o delegație de 121 de persoane, dintre care 91 de sportivi, la cea de-a 29-a ediție a Universiadei de vară, care se va desfășura la Taipei (Taiwan), între 19 și 30 august, iar gimnasta Larisa Iordache va fi purtătoarea de drapel la ceremonia de deschidere. Delegația României va pleca joi, 17 […]

READ MORE →

FIER ȘI AUR! Federația Română de Scrimă aniversează un an de la medalia de aur cucerită de echipa de spadă feminin la Jocurile Olimpice de la Rio!

Acum un an scrima românească și sportul din țara noastră trăiau clipe de glorie la Jocurile Olimpice de la Rio (Brazilia). Noaptea de 11 spre 12 august 2016 va rămâne scrisă cu litere de AUR în istoria scrimei românești. Început pe 11 august și încheiat noaptea târziu, pe 12 august, concursul de spadă feminin echipe a […]

READ MORE →

Antrenorul Ioan Popa a încetat din viață!

Familia scrimei românești devine pe zi ce trece tot mai săracă. Joi, 3 august 2017, Federația Română de Scrimă anunță cu regret trecerea în neființă a antrenorului de spadă Ioan Popa (64 de ani). Fost spadasin la CSA Steaua, club pentru care a câștigat de trei ori campionatul național (1976, 1977 și 1979), Ioan Popa […]

READ MORE →

„La Mulți Ani”, Mihai Popa!

Antrenorul de spadă de la CSA Steaua, Mihai Popa, își serbează luni, 31 iulie 2017, ziua de naștere. Fost campion european și medaliat au argint și bronz cu echipa de spadă a României, Mihai Popa a câștigat Campionatul Mondial Universitar de la București, în 1981. Multiplu campion balcanic, de 23 de ori campion național și […]

READ MORE →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top