UPDATE 4: Alin Badea și Dragoș Sîrbu, pe tabloul principal de 64! Iulian Teodosiu, eliminat în preliminarii la Cupa Mondială la sabie de la Chicago

  by    2   0

A șasea etapă de Cupă Mondială la sabie seniori are loc în perioada 2-4 mai în SUA,la Chicago. Concursul are loc atât la feminin cât și la masculin, individual și pe echipe. România va participa atât la individual cât și la echipe cu următorii sportivi: Tiberiu Dolniceanu, Alin Badea, Iulian Teodosiu și Dragoș Sîrbu.
Vineri și sâmbătă, 2 și 3 mai, are loc proba individuală, iar duminică, 3 mai, se va disputa concursul pe echipe. Delegația României este condusă de antrenorul Mihai Covaliu.
Dacă Tiberiu Dolniceanu are liber vineri, 2 mai, Dragoș Sîrbu, Iulian Teodosiu și Alin Badea vor intra în calificări astfel:
Iulian Teodosiu va trage în grupa a zecea cu următorii sportivi: Alberto Pellegrini (Italia), Kunihiko Fitz-Gerlad (Japonia), Thomas James Mottershead (Marea Britanie), Frederik Koch (Germania), Aleksander Ochocki (SUA) și Andrew Rusheleau (Canada);
Alin Badea a fost repartizat în grupa 12 și va trage cu următorii sabreri: Julian Ayala (Mexic), Tamas Decsi (Ungaria), Adrian Ruiz (Spania), Kirk Slankard (Marea Britanie), Tom Seitz (Franța) și Rienzi Gokea (SUA);
Dragoș Sîrbu se află în grupa 19 alături de următorii sabreri: James Honeybone (Marea Britanie), Vincent Couturier (Canada), Ameen Borojerdi (SUA), Stefano Sbragia (Italia), Norbert Csaba Gall (Ungaria) și Bolade Apithy (Franța).
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu toate detaliile legate de evoluția sabrerilor români la Chicago.


UPDATE, ora 23:30 – Iulian Teodosiu a fost primul rând care a intrat în luptă în grupele preliminare ale etapei de Cupă Mondială de la Chicago. El  a tras în grupa a zecea și a avut următoarele scoruri: 3-5 cu Alberto Pellegrini (Italia),5-1 cu  Kunihiko Fitz-Gerlad (Japonia), 3-5 cu Thomas James Mottershead (Marea Britanie), 5-2 cu Frederik Koch (Germania), 2-5 cu Aleksander Ochocki (SUA) și 5-1 cu Andrew Rusheleau (Canada).


UPDATE, 3 mai, ora 1:05 – Alin Badea, Dragoș Sîrbu și Iulian Teodosiu au trecut de grupele preliminare. Dacă Teodosiu a încheiat grupa a zecea cu trei victorii și trei înfrângeri, Badea și Sârbu au avut următoarele evoluții:
Alin Badea: 5-3 cu Julian Ayala (Mexic), 5-1 cu Tamas Decsi (Ungaria), 5-4 cu Adrian Ruiz (Spania), 3-4 cu Kirk Slankard (Marea Britanie), 5-2 cu Tom Seitz (Franța) și 5-2 cu Rienzi Gokea (SUA);
Dragoș Sîrbu: 0-5 cu James Honeybone (Marea Britanie), 5-1 cu Vincent Couturier (Canada), 5-3 cu Ameen Borojerdi (SUA), 4-5 cu Stefano Sbragia (Italia), 5-2 cu Norbert Csaba Gall (Ungaria) și 2-5 cu Bolade Apithy (Franța).


UPDATE, 3 mai, ora 1:17 – În urma centralizării rezultatelor din grupele preliminare, Alin Badea, cu cinci victorii din șase posibile, s-a calificat direct pe tabloul principal de 64, acolo unde îl așteaptă Tiberiu Dolniceanu. Pentru a ajunge și ei acolo, Iulian Teodosiu și Dragoș Sîrbu mai au de trecut două tururi. Pe tabloul preliminar de 128 ei au următorul program:
Iulian Teodosiu – Dawson Sieradzky (SUA)
Dragoș Sîrbu – Cedric Boutet (Canada).
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu toate detaliile legate de evoluția sabrerilor români la Chicago.


UPDATE, 3 mai, ora 8:47 – Iulian Teodosiu și Dragoș Sîrbu au tras în noaptea de vineri spre sâmbătă în tablourile preliminare, dar numai ultimul a reușit să ajungă pe tabloul principal de 64. Dragoș i-a învins pe rând pe Cedric Boutet (Canada), scor 15-13 și pe Yingming Xu (China), scor 15-14, și s-a alăturat lui Tiberiu Dolniceanu și Alin Badea pe tabloul principal.
În schimb, Iulian Teodosiu a trecut de Dawson Sieradzky (SUA), scro 15-7, pe tabloul preliminar de 128, dar pe cel preliminar de 64 a cedat cu 15-10 în fața lui Eunseok Oh (Coreea de Sud).


Related Posts

CS Farul Constanța a câștigat Campionatul Național de Scrimă pentru copii, ediția 2017, în proba de spadă feminin echipe 12-13 ani. Amalia Tătăran le-a premiat pe micile campioane!

Sâmbătă după-amiaza, 24 iunie, Campionatul Național de Scrimă pentru copii a programat ultima probă de spadă a ediției 2017. De la ora 13:00, 15 echipe din întreaga țară s-au duelat pentru medalii în proba de spadă feminin echipe 12-13 ani. Cele 15 formații care au concurat azi au fost: CS Farul Constanța1, CS Farul Constanța2, CSA […]

READ MORE →

LIVE: Campionatul Național de Scrimă pentru copii, ediția 2017, ziua 8, proba 16: spadă feminin echipe 12-13 ani. Amalia Tătăran este invitata Federației Române de Scrimă la festivitatea de premiere!

Campionatul Național de Scrimă pentru copii, ediția 2017, programează sâmbătă, 24 iunie, ultimele două probe de spadă feminin: 8-9 ani individual și 12-13 ani echipe. La Sala de Scrimă „Ana Pascu” din București, 15 echipe din întreaga țară se duelează de la ora 13:00 pentru medalii în proba de spadă feminin echipe 12-13 ani. Cele […]

READ MORE →

Natalia Constantin (CS Contraatac) a câștigat Campionatul Național de Scrimă pentru copii, ediția 2017, în proba de spadă feminin 8-9 ani. Ciprian Marica le-a premiat pe micile campioane!

Campionatul Național de Scrimă pentru copii, ediția 2017, programează sâmbătă, 24 iunie, ultimele două probe de spadă feminin: 8-9 ani individual și 12-13 ani echipe. La Sala de Scrimă „Ana Pascu” din București, 28 de sportive din întreaga țară s-au duelat de la ora 9:00 pentru medalii în proba de spadă feminin 8-9 ani. Sistem […]

READ MORE →

LIVE: Campionatul Național de Scrimă pentru copii, ediția 2017, ziua 8, proba 15: spadă feminin 8-9 ani. Ciprian Marica și Amalia Tătăran sunt invitații FR Scrimă la festivitățile de premiere de azi!

Campionatul Național de Scrimă pentru copii, ediția 2017, programează sâmbătă, 24 iunie, ultimele două probe de spadă feminin: 8-9 ani individual și 12-13 ani echipe. La Sala de Scrimă „Ana Pascu” din București, 28 de sportive din întreaga țară se duelează de la ora 9:00 pentru medalii în proba de spadă feminin 8-9 ani. Sistem […]

READ MORE →

Ioana Drăghici (ACS Stesial) a câștigat Campionatul Național de Scrimă pentru copii, ediția 2017, în proba de spadă feminin 12-13 ani. Virgil Ianțu le-a premiat pe micile campioane!

Campionatul Național de Scrimă pentru copii, ediția 2017, a programează vineri, 23 iunie, primele două probe de spadă feminin: 10-11 ani și 12-13 ani. De la ora 14:00, 53 de sportive s-au întrecut pentru medalii la Sala de Scrimă „Ana Pascu” din București în proba de spadă feminin, la categoria 12-13 ani. Sistem de concurs: […]

READ MORE →

2 thoughts on “UPDATE 4: Alin Badea și Dragoș Sîrbu, pe tabloul principal de 64! Iulian Teodosiu, eliminat în preliminarii la Cupa Mondială la sabie de la Chicago

  1. BALASA spune:

    Succes !!!

  2. BALASA spune:

    Succes !!! Victorie…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top