UPDATE 11: Schlier Zsuzsa s-a oprit în sferturi în proba de spadă la CE de la Jerusalim

  by    0   4

Ziua a treia a Campionatului European de scrimă de la Jerusalim este una deosebit de încărcată pentru delegația României. Marți, 25 februarie, sunt programate probele de spadă cadeți fete și sabie cadeți băieți, iar România are reprezentanți în abele confruntări. La spadă fete vom avea emoții pentru Alexandra Predescu (foto), Bianca Benea și Schlier Zsuzsa, iar la sabie băieți îi vom avea pe Tudor D. Cucu și Petru Aniculoesei.
Programul complet al zilei de marţi, 25 februarie:
Ora 9:00 – calificări în proba de spadă cadeţi feminin individual
Din România: Alexandra Predescu, Bianca Benea, Schlier Zsuzsa
Ora 14:00 – calificări în proba de sabie cadeţi masculin individual
Din România: Tudor D. Cucu, Petru Aniculoesei
Ora 18:30 – semifinale în proba de spadă cadeţi feminin individual
Ora 19:10 – semifinale în proba de sabie cadeţi masculin individual
Ora 19:40 – finala în proba de spadă cadeţi feminin individual
Ora 20:00 – finala în proba de sabie cadeţi masculin individual
Ora 20:20 – festivitatea de premiere
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu evoluția românilor la Europeanul din Israle și sperăm la cel puțin o primă medalie.


UPDATE, ora 9:30 – Româncele din proba de spadă cadeți individual și-au aflat adversarele din grupele preliminari. Bianca Benea, care e numărul 75, este în grupa 5, alături de: Asa Linde (Suedia, nr. 27), Petra Molnar (Ungaria, nr. 170), Polina Anissimova (Estonia, nr. 284), Nisanur Ozkalayci (Turcia, nr. 104), Anna Mroszczak (Polonia, nr. 5) și Kristina Yasinskaya (Rusia, nr. 38).  Schlier Zsuzsa, favorită numărul 96, e în grupa preliminară 7 împreună cu: Cordelia Christiane Estrup (Danemarca, nr. 72), Katerina Sligerova (Cehia, nr. 355), Medora McCarthy (Marea Britanie, nr. 166), Alexandra Balogh (Ungaria, nr. 41), Elsa Guillon (Franța, nr. 22) și Alessandra Bozza (Italia, nr. 7). În fine, Alexandra Predescu, favorită numărul 15, e în grupa preliminară 9 cu următoarele: Linda Poley (Israel, nr. 136), Alix Turley (Marea Britanie, nr. 139), Alla Kashaeva (Rusia, nr. 14), Sofia Cazaerck (Belgia, nr. 59) și Stefanie Fehrer (Austria, nr. 55).


UPDATE, ora 9:50 – Românii din proba de sabie cadeți individual și-au aflat și ei adversarii din gruple preliminare. Favorit numărul 34, Tudor D. Cucu, e în grupa 3 alături de: Jean-Philippe Patrice (Franța, nr. 3), Joshua Maxwell (Marea Britanie, nr. 20), Yevgen Tryfonov (Ucraina, nr. 80), Arthur Baetens (Belgia, nr. 116) și Netanel Naor (Israel, neclasificat). Petru Aniculoesei, favorit numărul 201, are o misiune dificilă în grupa 5 cu următorii: Anatolyi Kostenko (Rusia, nr. 5), Quentine Vervoitte (Franța, nr. 16), Balasz Meszaros (Ungaria, nr. 44), Adrian Dzwoniarski (Polonia, nr. 60), Borys Melnik (Ucraina, nr. 133) și Yan Visotski (Israel, neclasificat).


UPDATE, ora 11:25 – Spadasinele din România au avut o prestație excelentă în grupele preliminarii, unde au obținut următoarele rezultate:
Bianca Benea: 5-4 cu Asa Linde (Suedia, nr. 27), 5-3 cu Petra Molnar (Ungaria, nr. 170), 5-1 cu Polina Anissimova (Estonia, nr. 284), 2-5 cu Nisanur Ozkalayci (Turcia, nr. 104), 4-5 cu Anna Mroszczak (Polonia, nr. 5) și 5-3 cu Kristina Yasinskaya (Rusia, nr. 38);
Schlier Zsuzsa: 5-3 cu Cordelia Christiane Estrup (Danemarca, nr. 72), 5-3 cu Katerina Sligerova (Cehia, nr. 355), 5-1 cu Medora McCarthy (Marea Britanie, nr. 166), 3-5 cu Alexandra Balogh (Ungaria, nr. 41), 3-5 cu Elsa Guillon (Franța, nr. 22) și 0-5 cu Alessandra Bozza (Italia, nr. 7);
Alexandra Predescu: 5-4 cu Linda Poley (Israel, nr. 136), 5-2 cu Alix Turley (Marea Britanie, nr. 139), 3-5 cu Alla Kashaeva (Rusia, nr. 14), 5-4 cu  Sofia Cazaerck (Belgia, nr. 59) și 5-1 cu Stefanie Fehrer (Austria, nr. 55).


UPDATE, ora 11:33 – Bianca Benea, Alexandra Predescu și Schlier Zsuzsa și-au aflat adversarele din turul I de pe tabloul principal. Ele vor lupta astfel: Bianca Benea – Jana Nemcova (Slovacia, ora 11:30), Schlier Zsuzsa – Alzbeta Nevosadova (Cehia, ora 11:50) și Alexandra Predescu – Nelli Ladanyi (Ungaria, ora 11:50).


UPDATE, ora 12:15 – Alexandra Predescu, Bianca Benea și Schlier Zsuzsa au trecut de turul I după trei victorii spectaculoase: Schlier Zsuzsa – Alzbeta Nevosadova (Cehia) scor 14-13, Alexandra Predescu – Nelli Ladanyi (Ungaria) scor 15-8 și  Bianca Benea – Jana Nemcova (Slovacia) scor 15-4.


UPDATE, ora 12:25 – Alexandra Predescu, Bianca Benea și Schlier Zsuzsa și-au aflat adversarele din turul II. Bianca Benea – Federica Isola (Italia, ora 13:00), Alexandra Predescu – Jenny Magalhaes Pego (Elveția, ora 13:00) și Schlier Zsuzsa – Sophia Weitbrecht (Germania, ora 13:20).


UPDATE, ora 13:20 – Alexandra Predescu a făcut deja un rezultat mare și s-a calificat în optimile de finală ale probei de spadă cadeți de la Europeanul de la Jerusalim după ce a învins-o Jenny Magalhaes Pego (Elveția), scor 15-10. Pentru un loc în sferturi, Alexandra (ACS Stesial București) se va duela cu italianca Alessandra Bozza (ora 14:00). Din păcate, Bianca Benea a fost eliminată în turul II după 10-15 cu italianca Federica Isola.


UPDATE, ora 13:40 – Alexandra Predescu nu e singura româncă în optimi! Schlier Zsuzsa a învins-o cu 13-10 pe Sophia Weitbrecht (Germania) și s-a calificat și ea în optimi, acolo unde va da peste Molnar Petra (Ungaria) sau Cristina Spiegelburg (Elveția), de la ora 14:20.


UPDATE, ora 14:20 – Alexandra Predescu a părăsit Europeanul de scrimă de la Jerusalim în optimi după ce a cedat cu 10-15 în fața italiencei Alessandra Bozza. Oricum, pentru sportiva de 14 ani de la ACS Stesial este un rezultat deosebit și suntem siguri că la următoarele competiții internaționale se va apropia și mai mult de podium. Alexandra este pregătită de antrenoarea Alina Ciuculescu.


UPDATE, ora 14:40 –  Schlier Zsuzsa a reușit o super-performanță pentru România după ce a învins-o în optimi cu 8-7 pe Cristina Spiegelburg (Elveția), victorie ce i-a adus calificarea în sferturile de finală. Sportiva de la CS Târgu Mureș, pregătită de Szabo Zoltan, se va duela pentru un loc în semifinale cu Lizaveta Khlystunova (Belarus), una dintre marile favorite la medalia de aur. Duelul va începe la ora 14:50, ora României!


UPDATE, ora 14:56 –  Schlier Zsuzsa s-a oprit în sferturile de finală ale probei de spadă cadeți de la Europeanul din Israel. Românca a fost învinsă în sferturi de Lizaveta Khlystunova (Belarus), scor 15-11, dar performanța sa este una de excepție. Zsuzsa, Alexandra și Bianca merită felicitări pentru parcursul de azi.

 


Related Posts

Mălina Călugăreanu-locul 43 și Maria Boldor-locul 45 la Campionatul Mondial de la Leipzig, în proba de floretă feminin individual

Campionatul Mondial de scrimă pentru seniori de la Leipzig a programează vineri, 21 iulie 2017, primele două probe în care se vor acorda medalii: sabie masculin individual și floretă feminin individual. De la ora 10:40, ora României, au început duelurile pe tabloul principal de 64 în proba de floretă feminin individual. România a fost prezentată […]

READ MORE →

Tiberiu Dolniceanu-locul 22, Iulian Teodosiu-locul 32, Mădălin Bucur-locul 38 și Alin Badea-locul 42 la Campionatul Mondial de la Leipzig, în proba de sabie masculin individual

Campionatul Mondial de scrimă pentru seniori de la Leipzig a programat vineri, 21 iulie 2017, primele două probe în care se vor acorda medalii: sabie masculin individual și floretă feminin individual. De la ora 9:30, ora României, au început duelurile pe tabloul principal de 64, iar România a fost reprezentată de patru sportivi:  Tiberiu Dolniceanu (CS […]

READ MORE →

LIVE: Mălina Călugăreanu și Maria Boldor concurează pe tabloul principal de 64 la Campionatul Mondial de la Leipzig, în proba de floretă feminin individual. Finala e LIVE pe Eurosport 2 (20:50)!

Campionatul Mondial de scrimă pentru seniori de la Leipzig programează vineri, 21 iulie 2017, primele două probe în care se vor acorda medalii: sabie masculin individual și floretă feminin individual. Tablourile principale de 64 sunt complete în ambele probe, iar sportivii vor încerca să dea tot ce au mai bun pentru a urca pe podium. […]

READ MORE →

LIVE: Dolniceanu, Badea, Teodosiu și Bucur trag pe tabloul principal de 64 la Campionatul Mondial de la Leipzig, în proba de sabie masculin individual. Finala e LIVE pe Eurosport 2 (20:50)!

Campionatul Mondial de scrimă pentru seniori de la Leipzig programează vineri, 21 iulie 2017, primele două probe în care se vor acorda medalii: sabie masculin individual și floretă feminin individual. Tablourile principale de 64 sunt complete în ambele probe, iar sportivii vor încerca să dea tot ce au mai bun pentru a urca pe podium. […]

READ MORE →

Amalia Tătăran la Radio România Actualități: „Nu mi-e frică de nimeni și sper să fac o figură cât mai frumoasă la Leipzig!”

Amalia Tătăran și Greta Vereș s-au calificat joi, 20 iulie 2017, pe tabloul principal de 64 al probei de spadă feminin individual din cadrul Campionatului Mondial de scrimă seniori de la Leipzig. La finalul zilei, cele două sportive, alături de antrenorul George Epurescu, au făcut câteva declarații pentru Bogdan Predescu, corespondetul Radio România Actualități la […]

READ MORE →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top