UPDATE 5: Tudor D. Cucu s-a oprit în sferturi de finală în proba de sabie cadeți la Mondialele de la Plovdiv

  by    0   1

După o zi de joi excelentă, Tudor D. Cucu și Petru Aniculoesei, ambii de tabloul de 32, încep asaltul spre fazele finale ale probei de sabie cadeți de la Campionatul Mondial de scrimă pentru cadeți și juniori de la Plovdiv.
De la ora 13:30, Tudor D. Cucu îl va înfrunta pe tunisianul Fares Ferjani, iar 15 minute mai târziu, Petru Aniculoesei se va lupta pentru un loc pe tabloul de 16 cu chinezul Yinghui Yan.
Joi, 3 aprilie Tudor D. Cucu s-a aflat în grupa 9 și a avut următoarea evoluție: 5-3 cu Mostafa Ayman (Egipt), 5-0 cu Yalin Sahin (Turcia),5-3 cu  Botond Darko (Ungaria), 5-4 cu Pablo Trochez (Columbia), 0-5 cu Adel Almutairi (Arabia Saudită) și 5-0 cu Soravit Kitsiriboon (Thailanda). După ce a avut liber pe tabloul de 128, sportivul de la CSA Steaua a trecut pe tabloul de 64 de Nelson Lai Tai Shum (Hong Kong), scor 15-10.
De asemenea, Petru Aniculoesei a tras în grupa 8 și a obținut următoarele rezultate: 0-5 cu Nika Shengelia (Georgia), 3-5 cu Voragun Srinualnad (Thailanda), 5-4 cu Ugo Gamberoni (Algeria),5-3 cu Hunter Moricz (Canada), 5-2 cu Jindri Dusek (Cehia) și 5-4 cu Yamamoto Nikulas Barkarson (Islanda). Liber și el pe tabloul de 128, Petru a dispus pe tabloul de 64 de Roman Kuksenko (Ucraina), scor 15-12.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu evoluția sportivilor români la competiția de la Plovdiv.


UPDATE, ora 14:00  – Tudor D. Cucu s-a calificat pe tabloul de 16 în proba de sabie cadeți masculin la Campionatul Mondial de scrimă pentru cadeți și juniori de la Plovdiv. Sportivul de la Steaua a trecut de tunisianul Fares Ferjani, scor 15-13.


UPDATE, ora 14:30  – Petru Aniculoesei a părăsit proba de sabie cadeți pe tabloul de 32, după ce a fost eliminat de chinezul Yinghui Yan, scor 15-9.


UPDATE, ora 15:05  – Tudor D. Cucu își continuă parcursul extraordinar în proba de sabie cadeți la Mondialele de la Plovdiv. Tudor l-a eliminat pe tabloul de 16 pe georgianul Nika Shengelia, scor 15-13, după un meci extrem de strâns și de tensionat.


UPDATE, ora 15:10  – Tudor D. Cucu se va bate pentru un loc pe podium și pentru prima medalia a României la Campionatul Mondial de scrimă pentru cadeți și juniori cu grecul Mario Giakoumatos.


UPDATE, ora 15:27 – Tudor D. Cucu a fost eliminat în sferturile de finală după ce a pierdut cu 15-7 în fața grecului Mario Giakoumatos.


Related Posts

Șapte scrimeri vor reprezenta România la Universiada de vară de la Taipei!

România va participa cu o delegație de 121 de persoane, dintre care 91 de sportivi, la cea de-a 29-a ediție a Universiadei de vară, care se va desfășura la Taipei (Taiwan), între 19 și 30 august, iar gimnasta Larisa Iordache va fi purtătoarea de drapel la ceremonia de deschidere. Delegația României va pleca joi, 17 […]

READ MORE →

FIER ȘI AUR! Federația Română de Scrimă aniversează un an de la medalia de aur cucerită de echipa de spadă feminin la Jocurile Olimpice de la Rio!

Acum un an scrima românească și sportul din țara noastră trăiau clipe de glorie la Jocurile Olimpice de la Rio (Brazilia). Noaptea de 11 spre 12 august 2016 va rămâne scrisă cu litere de AUR în istoria scrimei românești. Început pe 11 august și încheiat noaptea târziu, pe 12 august, concursul de spadă feminin echipe a […]

READ MORE →

Antrenorul Ioan Popa a încetat din viață!

Familia scrimei românești devine pe zi ce trece tot mai săracă. Joi, 3 august 2017, Federația Română de Scrimă anunță cu regret trecerea în neființă a antrenorului de spadă Ioan Popa (64 de ani). Fost spadasin la CSA Steaua, club pentru care a câștigat de trei ori campionatul național (1976, 1977 și 1979), Ioan Popa […]

READ MORE →

„La Mulți Ani”, Mihai Popa!

Antrenorul de spadă de la CSA Steaua, Mihai Popa, își serbează luni, 31 iulie 2017, ziua de naștere. Fost campion european și medaliat au argint și bronz cu echipa de spadă a României, Mihai Popa a câștigat Campionatul Mondial Universitar de la București, în 1981. Multiplu campion balcanic, de 23 de ori campion național și […]

READ MORE →

România – locul 15 la Campionatul Mondial de scrimă de la Leipzig, în proba de spadă feminin echipe

Ultima zi a Campionatului Mondial de scrimă pentru seniori de la la Leipzig a programat miercuri, 26 iulie 2017, cele din urmă probe pe echipe: spadă feminin și floretă masculin. De la ora 11:00, ora României, 24 de formații s-au întrecut în proba de spadă feminin. Echipa României a intrat în concurs direct pe tabloul […]

READ MORE →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top