UPDATE 5: Simona Pop și Loredana Dinu s-au calificat pe tabloul principal de 64 la Campionatul Mondial de la Moscova, în proba de spadă feminin individual

  by    0   0

Proba de spadă feminin individual din cadrul Campionatului Mondial de Scrimă de la Moscova debutează marți, 14 iulie, cu duelurile din calificări.
România are patru sportive în această probă: Ana Maria Brânză, Simona Gherman – ambele calificate direct pe tabloul principal de 64 de miercuri, 15 iulie -, Simona Pop și Loredana Dinu. Acestea din urmă vor trage marți, 14 iulie, în calificări.
De la ora 14:00, ora României, Simona Pop și Loredana Dinu vor trage în următoarele grupe preliminare:
1.grupa Pop 2.grupa Dinu
Programul complet al zilei a doua la Campionatul Mondial de Scrimă de la Moscova este următorul:
Ora 9:00 – spadă masculin individual: grupe și tururile preliminare;
Ora 10:30 – sabie feminin individual: tabloul de 64, semifinalele și finala;
Ora 11:40 – sabie masculin individual: tabloul de 64, semifinalele și finala;
Ora 14:00 – spadă feminin individual: grupe și tururile preliminare.
Înainte de startul grupelor, Ana Maria Brânză, Simona Gherman, Simona Pop și Loredana Dinu au efectuat al doilea antrenament la Moscova. Vezi mai jos o galerie foto:

Această prezentare necesită JavaScript.


Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu evoluția sportivilor români la Moscova.
FOTO: Marie-Lan Tay Pamart
PARTENER OFICIAL AL FEDERAȚIEI ROMÂNE DE SCRIMĂ:
logo_RODOTEX_rgb_trans


UPDATE, ora 15:55 – Simona Pop și Loredana Dinu și-au încheiat evoluțiile în grupele preliminare. Cele două sportive au obținut următoarele rezultate:
1.rez Pop 2.rez Dinu


UPDATE, ora 16:17 – În urma evoluțiilor din grupe, Simona Pop s-a calificat direct pe tabloul principal de 64, de miercuri, 15 iulie, iar Loredana Dinu trage în continuare în tururile preliminare. Pe tabloul preliminar de 128, Loredana Dinu se va duela cu Alexis D. Anna Rudkovska (Canada), de la ora 16:35, ora României.


UPDATE, ora 16:57 – Loredana Dinu s-a calificat pe tabloul preliminar de 64. Sportiva de la CS Dinamo a trecut în 128 de Alexis D. Anna Rudkovska (Canada), scor 15-11.


UPDATE, ora 17:00 – Loredana Dinu se va duela pentru un loc pe tabloul principal de 64, de miercuri, 15 iulie, cu Jamilya Yunusbayeva (Kazakhstan). Duelul dintre Loredana Dinu și Jamilya Yunusbayeva va începe la ora 17:20, ora României.


UPDATE, ora 18:59 – Loredana Dinu s-a calificat și ea pe tabloul principal de 64. Sportiva de la CS Dinamo a trecut pe tabloul preliminar de 64 de Jamilya Yunusbayeva (Kazakhstan), scor 15-4.

Această prezentare necesită JavaScript.


Related Posts

Scrimerii români au plecat joi seara spre Taipei! Primele probe de scrimă de la Universiada de vară au loc duminică!

Delegația de 121 de persoane a României, dintre care 91 de sportivi, a plecat joi seara la cea de-a 29-a ediție a Universiadei de vară, care se va desfășura la Taipei (Taiwan), între 19 și 30 august. Sportivii noștri vor concura la atletism, haltere, tenis de masă, volei masculin, înot, sărituri în apă, baschet masculin, polo […]

READ MORE →

Se fac înscrieri pentru Campionatul Național de scrimă pentru veterani de la Craiova, ediția 2017!

Asociația Română de Scrimă Veterani organizează în data de 2 septembrie 2017, la Craiova, o nouă ediție a Campionatului Național de scrimă pentru veterani. Concursul va avea loc la Sala de scrimă a Liceului cu Program Sportiv „Petrache Trișcu”, cu începere de la ora 9:30, la trei categorii de vârstă: categoria I (40-49 de ani), […]

READ MORE →

Șapte scrimeri vor reprezenta România la Universiada de vară de la Taipei!

România va participa cu o delegație de 121 de persoane, dintre care 91 de sportivi, la cea de-a 29-a ediție a Universiadei de vară, care se va desfășura la Taipei (Taiwan), între 19 și 30 august, iar gimnasta Larisa Iordache va fi purtătoarea de drapel la ceremonia de deschidere. Delegația României va pleca joi, 17 […]

READ MORE →

FIER ȘI AUR! Federația Română de Scrimă aniversează un an de la medalia de aur cucerită de echipa de spadă feminin la Jocurile Olimpice de la Rio!

Acum un an scrima românească și sportul din țara noastră trăiau clipe de glorie la Jocurile Olimpice de la Rio (Brazilia). Noaptea de 11 spre 12 august 2016 va rămâne scrisă cu litere de AUR în istoria scrimei românești. Început pe 11 august și încheiat noaptea târziu, pe 12 august, concursul de spadă feminin echipe a […]

READ MORE →

Antrenorul Ioan Popa a încetat din viață!

Familia scrimei românești devine pe zi ce trece tot mai săracă. Joi, 3 august 2017, Federația Română de Scrimă anunță cu regret trecerea în neființă a antrenorului de spadă Ioan Popa (64 de ani). Fost spadasin la CSA Steaua, club pentru care a câștigat de trei ori campionatul național (1976, 1977 și 1979), Ioan Popa […]

READ MORE →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top