UPDATE 13: Prima medalie pentru România! Silviu Roșu-Kirill Borodachev 7-15, în semifinale în proba de floretă masculin individual la Campionatul European de cadeți și juniori de la Novi Sad! Kirill Borodachev a luat aurul!

  by    3   0

Orașul sârb Novi Sad găzduiește în perioada 29 februarie – 9 martie o nouă ediție a Campionatului European de scrimă pentru cadeți și juniori. Luni, 29 februarie, au loc primele două probe – floretă masculin și sabie feminin individual la cadeți – iar România va avea cele dintâi emoții.
De la ora 10:00 are loc proba de floretă masculin cadeți individual, iar de la ora 14:30 se va trage în proba de sabie feminin cadeți individual.
99 de sportivi din întreaga Europă se vor duela de la ora 10:00 în proba de floretă masculin cadeți individual, iar patru sunt din România: Silviu Roșu (CSA Steaua), Cristian Cândescu (CSA Steaua), Alexandru Pîrva (CSA Steaua), Alexandru Sîrb (CSA Steaua). La finalul grupelor preliminare, 78 de sportivi vor avansa mai departe în concurs, pe un tablou incomplet de 128, de eliminare directă.
Silviu Roșu, Cristian Cândescu, Alexandru Pîrva și Alexandru Sîrb vor trage în următoarele grupe preliminare:
1.grupa Pirva 2.grupa Rosu 3.grupa Sirb 4.grupa Candescu
Programul complet al primei zile de la Campionatul European de scrimă pentru cadeți și juniori de la Novi Sad este următorul:
Ora 10:00 – Floretă masculin cadeți individual;
Din România: Silviu Roșu, Cristian Cândescu, Alexandru Pîrva, Alexandru Sîrb;
Ora 14:30 – Sabie feminin cadeți individual;
Din România: Andreea Lupu, Sabina Martiș, Ioana Radu, Ana Maria Ciobanu;
Ora 19:30 – Ceremonia de deschidere a Campionatului European de scrimă pentru cadeți și juniori.
Site-ul www.frscrimă.ro vă va ține la curent LIVE cu evoluția scrimerilor români la Novi Sad.
FOTO: Augusto BIZZI
PARTENER OFICIAL AL FEDERAȚIEI ROMÂNE DE SCRIMĂ ÎN 2016:
logo_RODOTEX_rgb_trans


UPDATE, ora 12:01 – Silviu Roșu, Cristian Cândescu, Alexandru Pîrva și Alexandru Sîrb și-au încheiat evoluțiile în grupele preliminare cu următoarele rezultate:
rezultate Candescu rezultate Pirva rezultate Rosu rezultate Sirb


UPDATE, ora 12:59 – În urma evoluțiilor din grupe, Silviu Roșu, Cristian Cândescu și Alexandru Pîrva s-au calificat direct pe tabloul principal de 64, iar Alexandru Sîrb a fost eliminat! Silviu Roșu, Cristian Cândescu și Alexandru Pîrva vor trage în 64 după următorul program:
Ora 13:00 – Cristian Cândescu – Yigit Ali Dortbudak (Turcia)
Ora 13:40 – Silviu Roșu – Moritz Lechner (Austria)
Ora 13:30 – Alexandru Pîrva – Rafail Apostolos Soulios (Grecia).


UPDATE, ora 14:04 – Cristian Cândescu s-a calificat pe tabloul de 32, după ce a trecut în 64 de Yigit Ali Dortbudak (Turcia), scor 15-9.


UPDATE, ora 14:15 – Silviu Roșu și Alexandru Pîrva s-au calificat și ei pe tabloul de 32 după următoarele rezultate:
Silviu Roșu – Moritz Lechner (Austria) 15-13
Alexandru Pîrva – Rafail Apostolos Soulios (Grecia) 15-12.
România va avea astfel trei sportivi pe tabloul de 32, care vor trage după următorul program:
Ora 14:00 – Cristian Cândescu – Tamas Mendrey (Ungaria)
Ora 14:20 – Silviu Roșu – Alexandru Pîrva.

Această prezentare necesită JavaScript.


UPDATE, ora 14:48 – Silviu Roșu l-a învins pe tabloul de 32 pe Alexandru Pîrva, scor 15-6, și s-a calificat pe tabloul de 16.


UPDATE, ora 14:59 – Cristian Cândescu s-a calificat și el pe tabloul de 16, după ce a trecut în 32 de Tamas Mendrey (Ungaria), scor 15-11. Astfel, Silviu Roșu și Cristian Cândescu vor evolua astfel pe tabloul de 16:
Cristian Cândescu – Vladislav Mylnikov (Rusia)
Sivliu Roșu – Anton Ziegon (Germania).


UPDATE, ora 15:40 – Cristian Cândescu a fost eliminat pe tabloul de 16, după ce a cedat în duelul cu Vladislav Mylnikov (Rusia), scor 7-15.


UPDATE, ora 16:08 – Silviu Roșu s-a calificat pe tabloul de 8, după ce a trecut în 16 de Anton Ziegon (Germania), scor 15-12. Pentru un loc în semifinale, și implicit pentru o medalie, sportivul de la CSA Steaua se va duela cu Daniel Giacon (Olanda).


UPDATE, ora 16:45 – Silviu Roșu s-a calificat în semifinale și a adus prima medalie pentru România la Novi Sad. În 8, Silviu a trecut de Daniel Giacon (Olanda), scor 15-9.


UPDATE, ora 17:26 – Silviu Roșu se va duela pentru un loc în finală cu rusul Kirill Borodachev. În a doua semifinală se vor duela alți doi ruși: Vladislav Mylnikov și Anton Borodachev.


UPDATE, ora 20:36 – Silviu Roșu a fost învin în prima semifinală de rusul Kirill Borodachev, scor 7-15, și va trebui să se mulțumească cu medalia de bronz.

Această prezentare necesită JavaScript.


UPDATE, ora 21:15 – În a doua semifinală, între doi ruși, Anton Borodachev l-a învins cu 15-9 pe Vladislav Mylnikov. Astfel, finala va fi între Kirill Borodachev și Anton Borodachev!


UPDATE, ora 21:41 – Kirill Borodachev l-a învin în finală pe Anton Borodachev, scor 15-7, și a cucerit medalia de aur în proba de floretă masculin cadeți individual de la Campionatul European de la Novi Sad.


Related Posts

Cerasela Drăgan (CSM Iași) – locul 13 și Andreea Lupu (CSM Iași) – locul 14 la etapa de Cupă Mondială de juniori de la Sosnowiec, în proba de sabie feminin individual

Localitatea poloneză Sosnowiec găzduiește sâmbătă și duminică, 21 și 22 octombrie 2017, a treia etapă de Cupă Mondială la sabie juniori. Concursul se dispută la masculin individual, feminin individual și feminin echipe. La Sosnowiec sunt prezenți 305 sportivi, iar România este reprezentată de opt sportivi. Cei care trag pe planșele din Polonia pentru țara noastră sunt: […]

READ MORE →

Rebeca Cândescu (CSA Steaua) – locul 22 la etapa din Circuitul European de cadeți de la Budapesta, în proba de floretă feminin individual! România – locul 17 în proba masculină pe echipe!

Ziua a doua a etapei din Circuitul European de cadeți de la Budapesta a programat sâmbătă, 21 octombrie 2017, două noi probe: floretă feminin individual și floretă masculin echipe. În proba de floretă feminin individual au participat 204 sportive, iar zece au fost din România: Rebeca Cândescu (CSA Steaua), Emilia Corbu (CSTA București), Andreea Dincă (ACS […]

READ MORE →

Ana Maria Brânză (CSA Steaua) – locul 14 la etapa de Cupă Mondială de la Tallin, în proba de spadă feminin individual

Ziua a doua a etapei de Cupă Mondială de spadă feminin de la Tallin a programat sâmbătă, 21 octombrie 2017, duelurile de pe tabloul principal de 64. România a fost reprezentată în această fază a concursului de patru sportive: Ana Maria Brânză (CSA Steaua), Amalia Tătăran (CS Dinamo), Greta Vereș (CSA Steaua) și Raluca Sbîrcia […]

READ MORE →

ACUM LIVE: Brânză, Tătăran, Vereș și Sbîrcia trag pe tabloul de 64 la etapa de Cupă Mondială de spadă feminin de la Tallin

Ziua a doua a etapei de Cupă Mondială de spadă feminin de la Tallin programează sâmbătă, 21 octombrie 2017, duelurile de pe tabloul principal de 64. România este reprezentată în această fază a concursului de patru sportive: Ana Maria Brânză (CSA Steaua), Amalia Tătăran (CS Dinamo), Greta Vereș (CSA Steaua) și Raluca Sbîrcia (CSU Craiova). Adela […]

READ MORE →

Alexandru Pîrva (CSA Steaua) – locul 31 la etapa din Circuitul European de cadeți de la Budapesta, în proba de floretă masculin individual

Vineri, 20 septembrie 2017, a debutat la Budapesta o nouă etapă din Circuitul European de floretă pentru cadeți. Prima probă din capitala Ungariei a fost cea de floretă masculin individual, iar la startul ei s-au prezentat 194 de sportivi din întreaga lume. România a fost reprezentată de șapte sportivi, iar cea mai bună clasare a […]

READ MORE →

3 thoughts on “UPDATE 13: Prima medalie pentru România! Silviu Roșu-Kirill Borodachev 7-15, în semifinale în proba de floretă masculin individual la Campionatul European de cadeți și juniori de la Novi Sad! Kirill Borodachev a luat aurul!

  1. zob79 spune:

    O victorie fenomenala a lui Silviu pe tabloul de 16, dupa un inceput foarte prost. Neamtul l-a condus cu 6-1 si 12-9, dupa care Silviu a punctat de sase ori consecutiv in stil de mare campion. Sper sa cistige in semifinale si sa obtina prima medalie dintr-o cariera pe care eu unul o vad stralucitoare.

  2. zob79 spune:

    Daniel, la ce ora sint semifinalele? Am timp sa cumpar o shaorma satmareana?

  3. zob79 spune:

    In semifinale s-au calificat 3 rusi si un roman non-satmarean. Silviu il va infrunta pe Kirill Borodachev, lider in circuitul european al cadetilor. Este cel mai greu adversar pe care-l putea intilni, dar sa gindim pozitiv: daca-l invinge, va avea o finala mai usoara 🙂 Mult succes, Silviu! iti tinem pumnii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top