UPDATE 7: România, locul 5 la Cupa Mondială de spadă de la Saint Maur

  by    0   0

Ziua a treia a etapei de Cupă Mondială de la Saint Maur, Franța, poate aduce o nouă medalie pentru delegația României. După bronzul Anei Maria Brânză, în proba individuală,de sâmbătă, 1 martie, fetele lui Octavian Zidaru vor încerca să urce iar pe podium, de această dată în proba pe echipe, de duminică, 2 martie.
În componența Ana Maria Brânză, Simona Pop Deac, Maria Udrea și Ana Maria Constantin, România intră în luptă pe tabloul principal de 32 direct în optimi. La Saint Maur sunt prezente doar 23 de echipe, iar cele mai bine nouă clasate au fost trimise direct în runda următoare.
În optimi, România va întâlni, de la ora 10:00, ora României, învigătoarea duelului dintre Africa de Sud și Elveția (ora 9:00).
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu evoluția fetelor noastre în proba pe echipe.
FOTO: Marie-Lan Tay Pamart


UPDATE 2 martie, ora 9:40 – România și-a aflat adversara din duelul din optimile de finală ale etapei de Cupă Mondială de la Saint Maur (Franța). Elevele lui Valentin Zidaru vor întâlni Elveția, de la ora 10:00, ora României.

udrea-branza si constantin-pop la incalzire

FOTO: Marie-Lan Tay Pamart


UPDATE, ora 10:40 – România s-a calificat în sferturile de finală ale etapei de Cupă Mondială la spadă feminin de la Saint Maur după ce a învins în optimi Elveția cu 45-21. Pentru un loc în semifinale, România se va duela cu Ucraina sau Suedia.

pop, branza si constantin cu Elvetia

FOTO: Marie-Lan Tay Pamart


UPDATE, ora 10:55 – România și-a aflat adversara din sferturile de finală. Pentru un loc în semifinale, Brânză, Pop, Udrea și Constantin se vor duela cu Suedia, de la ora 11:30, ora României. Suedezele au trecut în optimi de Ucraina, scor 45-42.


UPDATE, ora 12:15 – România a fost învinsă în sferturile de finală ale Cupei Mondiale de Saint Maur de către Suedia, scor 40-42. În aceste condiții, spadasinele românce vor intra în mini-turneul pentru locul cinci, unde vor întâlni în primul duel Franța sau SUA.

branza cu suedeza gras

FOTO: Marie-Lan Tay Pamart


UPDATE, ora 12:45 – România va întâlni Franța în primul meci din mini-turneul pentru locul 5 de la Saint Maur. Meciul va începe la ora 13:00, ora României.


UPDATE, ora 13:55 – România a învins Franța în mini-turneul locurilor 5-8 de la Saint Maur cu 32-31 după un meci dramatic. Franțuzoaicele au condus aproape tot meciul, dar Brânză a revenit în final puternic și a dat tușa decisivă în minutul de aur. În finala pentru locul 5, de la ora 14:30, ora României, fetele noastre se vor duela cu China.

UPDATE, ora 15:55 – România a învins China în finala pentru locul cinci cu 28-27, Ana Maria Brânză dând tușa decisivă.


Related Posts

Mălina Călugăreanu-locul 43 și Maria Boldor-locul 45 la Campionatul Mondial de la Leipzig, în proba de floretă feminin individual

Campionatul Mondial de scrimă pentru seniori de la Leipzig a programează vineri, 21 iulie 2017, primele două probe în care se vor acorda medalii: sabie masculin individual și floretă feminin individual. De la ora 10:40, ora României, au început duelurile pe tabloul principal de 64 în proba de floretă feminin individual. România a fost prezentată […]

READ MORE →

Tiberiu Dolniceanu-locul 22, Iulian Teodosiu-locul 32, Mădălin Bucur-locul 38 și Alin Badea-locul 42 la Campionatul Mondial de la Leipzig, în proba de sabie masculin individual

Campionatul Mondial de scrimă pentru seniori de la Leipzig a programat vineri, 21 iulie 2017, primele două probe în care se vor acorda medalii: sabie masculin individual și floretă feminin individual. De la ora 9:30, ora României, au început duelurile pe tabloul principal de 64, iar România a fost reprezentată de patru sportivi:  Tiberiu Dolniceanu (CS […]

READ MORE →

LIVE: Mălina Călugăreanu și Maria Boldor concurează pe tabloul principal de 64 la Campionatul Mondial de la Leipzig, în proba de floretă feminin individual. Finala e LIVE pe Eurosport 2 (20:50)!

Campionatul Mondial de scrimă pentru seniori de la Leipzig programează vineri, 21 iulie 2017, primele două probe în care se vor acorda medalii: sabie masculin individual și floretă feminin individual. Tablourile principale de 64 sunt complete în ambele probe, iar sportivii vor încerca să dea tot ce au mai bun pentru a urca pe podium. […]

READ MORE →

LIVE: Dolniceanu, Badea, Teodosiu și Bucur trag pe tabloul principal de 64 la Campionatul Mondial de la Leipzig, în proba de sabie masculin individual. Finala e LIVE pe Eurosport 2 (20:50)!

Campionatul Mondial de scrimă pentru seniori de la Leipzig programează vineri, 21 iulie 2017, primele două probe în care se vor acorda medalii: sabie masculin individual și floretă feminin individual. Tablourile principale de 64 sunt complete în ambele probe, iar sportivii vor încerca să dea tot ce au mai bun pentru a urca pe podium. […]

READ MORE →

Amalia Tătăran la Radio România Actualități: „Nu mi-e frică de nimeni și sper să fac o figură cât mai frumoasă la Leipzig!”

Amalia Tătăran și Greta Vereș s-au calificat joi, 20 iulie 2017, pe tabloul principal de 64 al probei de spadă feminin individual din cadrul Campionatului Mondial de scrimă seniori de la Leipzig. La finalul zilei, cele două sportive, alături de antrenorul George Epurescu, au făcut câteva declarații pentru Bogdan Predescu, corespondetul Radio România Actualități la […]

READ MORE →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top