UPDATE 6: România a încheiat pe locul patru etapa de Cupă Mondială la sabie masculin echipe, de la Tbilisi! Concursul a fost câștigat de SUA!

  by    0   0

Etapa de Cupă Mondială la spadă seniori masculin de la Tbilisi se încheie duminică, 11 octombrie, cu proba pe echipe. Aici, România intră în concurs direct pe tabloul de 16, acolo unde va întâlni învingătoarea duelului dintre Belgia și Ucraina. Meciul România va începe la ora 10:00.
Pentru România vor trage următorii: Tiberiu Dolniceanu, Alin Badea, Iulian Teodosiu și Ciprian Gălățanu. Antrenor: Mihai Covaliu. Vor participa 24 de țări.
Programul complet de pe tabloul de 16 este următorul:
Italia – Kazakhstan/Marea Britanie
China/Siera Leone – Franța
România – Belgia/Ucraina
Egipt/Georgia – Coreea de Sud
Germania – Polonia/Spania
Belaru/Turcia – Ungaria
SUA – Azerbadjan/Iran
Hong Kong/Japonia – Rusia.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu evoluția sabrerilor români la Tbilisi.
PARTENER OFICIAL AL FEDERAȚIEI ROMÂNE DE SCRIMĂ:
logo_RODOTEX_rgb_trans


UPDATE, ora 12:21 – România s-a calificat pe tabloul de 8, după ce a trecut pe tabloul de 16 de Ucraina, scor 45-35. Pentru un loc în semifinale, România se va duela cu echipa din Coreea de Sud.
ROMANIA CU UCRAINA IN 16


UPDATE, ora 12:36 – România s-a calificat în semifinale, după ce a trecut în 8 de Coreea de Sud, scor 45-42. Pentru un loc în finală, România se va duela cu Franța, de la ora 13:00.
ROMANIA CU COREEA DE SUD IN 8
Rezultatele complete de pe tabloul de 8 sunt următoarele:
Franța – Italia 45-40
România – Coreea de Sud 45-42
Germania – Ungaria 45-42
SUA – Rusia 45-43
Programul din semifinale este următorul:
România – Franța
Germania – SUA.


UPDATE, ora 13:41 – România a fost învinsă în semifinale de către Franța, scor 37-45. Elevii lui Mihai Covaliu vor trage în continuare pentru locul trei.
ROMANIA IN MECIUL CU FRANTA, IN SEMIFINALE


UPDATE, ora 13:45 – România va trage în finala mică, pentru medaliile de bronz, cu Germania. Duelul România – Germania va începe la ora 15:15, ora României. În finala mare se vor duela Franța și SUA. În cea de-a doua semifinală, SUA a învins Germania, scor 45-38.
romania - germania in finala mica


UPDATE, ora 15:49 – România a pierdut finala mică cu Germania, scor 27-45, și a încheiat pe locul patru etapa de Cupă Mondială la sabie masculin echipe de la Tbilisi, prima din sezonul 2015-2016.
romania - germania in finala mica 2

MECIUL ROMANIEI CU GERMANIA IN FINALA MICA


UPDATE, ora 17:00 – Cupa Mondială de sabie masculin echipe de la Tbilisi a fost câștigată de SUA, care a învins în finala mare pe Franța, scor 45-38. Clasamentul complet al concursului pe echipe din Georgia arată astfel:
clasament final etapa CM sabie masc Tbilisi


Related Posts

Șapte scrimeri vor reprezenta România la Universiada de vară de la Taipei!

România va participa cu o delegație de 121 de persoane, dintre care 91 de sportivi, la cea de-a 29-a ediție a Universiadei de vară, care se va desfășura la Taipei (Taiwan), între 19 și 30 august, iar gimnasta Larisa Iordache va fi purtătoarea de drapel la ceremonia de deschidere. Delegația României va pleca joi, 17 […]

READ MORE →

FIER ȘI AUR! Federația Română de Scrimă aniversează un an de la medalia de aur cucerită de echipa de spadă feminin la Jocurile Olimpice de la Rio!

Acum un an scrima românească și sportul din țara noastră trăiau clipe de glorie la Jocurile Olimpice de la Rio (Brazilia). Noaptea de 11 spre 12 august 2016 va rămâne scrisă cu litere de AUR în istoria scrimei românești. Început pe 11 august și încheiat noaptea târziu, pe 12 august, concursul de spadă feminin echipe a […]

READ MORE →

Antrenorul Ioan Popa a încetat din viață!

Familia scrimei românești devine pe zi ce trece tot mai săracă. Joi, 3 august 2017, Federația Română de Scrimă anunță cu regret trecerea în neființă a antrenorului de spadă Ioan Popa (64 de ani). Fost spadasin la CSA Steaua, club pentru care a câștigat de trei ori campionatul național (1976, 1977 și 1979), Ioan Popa […]

READ MORE →

„La Mulți Ani”, Mihai Popa!

Antrenorul de spadă de la CSA Steaua, Mihai Popa, își serbează luni, 31 iulie 2017, ziua de naștere. Fost campion european și medaliat au argint și bronz cu echipa de spadă a României, Mihai Popa a câștigat Campionatul Mondial Universitar de la București, în 1981. Multiplu campion balcanic, de 23 de ori campion național și […]

READ MORE →

România – locul 15 la Campionatul Mondial de scrimă de la Leipzig, în proba de spadă feminin echipe

Ultima zi a Campionatului Mondial de scrimă pentru seniori de la la Leipzig a programat miercuri, 26 iulie 2017, cele din urmă probe pe echipe: spadă feminin și floretă masculin. De la ora 11:00, ora României, 24 de formații s-au întrecut în proba de spadă feminin. Echipa României a intrat în concurs direct pe tabloul […]

READ MORE →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top