UPDATE 8: România încheie pe locul doi prima etapă de Cupă Mondială la spadă feminin pe echipe din acest sezon, de la Legnano

  by    0   1

Duminică, 26 octombrie, în cea de-a treia zi a primei etape de Cupă Mondială la spadă feminin de la Legnano (Italia) este programată proba pe echipe. La start sunt prezente 28 de formații, printre care se numără și România. Antrenorii Dan Podeanu și George Epurescu vor trimite pe planșe următoarea echipă: Ana Maria Brânză, Simona Gherman, Simona Pop și Maria Udrea.
România este calificată direct pe tabloul de 16, acolo unde va întâlni, de la ora 11:20, învingătoarea partidei dintre Finlanda și Germania.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu evoluția fetelor noastre în ultima zi de concurs de la Legnano.
FOTO: Augusto Bizzi


UPDATE, ora 11:00 – Germania va fi adversara României pe tabloul de 16. În meciul de pe tabloul de 32, Germania a trecut greu de Finlanda, scor 33-32. Partida România – Germania va începe la ora 11:30, ora României. Tabloul de 16 complet arată astfel:
Rusia – Japonia
Coreea de Sud – Franța
SUA – Israel
Venezuela – Estonia
România – Germania
Ucraina – Ungaria
Italia – Suedia
Canada – China.


UPDATE, ora 12:20 – România a trecut de Germania pe tabloul de 16 și va întâlni Ucraina, de la ora 12:30, pentru un loc în semifinale. Programul padrtidelor de pe tabloul de 8 este următorul:
Rusia – Franța
Israel – Estonia
România – Ucraina
Italia – China.


UPDATE, ora 13:10 – România s-a calificat în semifinale la etapa de Cupă Mondială la spadă feminin de la Legnano. Brânză&Co au depășit în sferturi Ucraina, scor 45-36, și vor da în semifinale peste Italia. Rezultatele de pe tabloul de 8 sunt:
Rusia – Franța 29-30
Israel – Estonia 29-34
România – Ucraina 45-36
Italia – China 18-15.
Programul semifinalelor este: Franța – Estonia și Italia – România.


UPDATE, ora 14:25 – România s-a calificat în finala mare la Legnano! Echipa formată din Ana Maria Brânză, Simona Gherman, Simona Pop și Maria Udrea a trecut de Italia cu 25-24 după un meci de mare luptă, încheiat în minutul suplimentar.

gherman romania-branza, udrea, pop, gherman

banca romanieiitalia


UPDATE, ora 14:45 – România va înfrunta Estonia în finala mare de la Legnano. Estonia a depășit în semifinale pe Franța, scor 31-25. Meciul România – Estonia va începe la ora 16:20.


UPDATE, ora 16:14 – Italia a terminat pe locul trei după ce a trecut în finala mică de Franța, 27-26.

romania cu estonia 2 romania cu estonia


UPDATE, ora 17:10 – România a încheiat pe locul doi etapa de Cupă Mondială de la Legnano. Spadasinele noastre au pierdut finala cu Estonia, scor 29-33.


Related Posts

Se fac înscrieri pentru Campionatul Național de scrimă pentru veterani de la Craiova, ediția 2017!

Asociația Română de Scrimă Veterani organizează în data de 2 septembrie 2017, la Craiova, o nouă ediție a Campionatului Național de scrimă pentru veterani. Concursul va avea loc la Sala de scrimă a Liceului cu Program Sportiv „Petrache Trișcu”, cu începere de la ora 9:30, la trei categorii de vârstă: categoria I (40-49 de ani), […]

READ MORE →

Șapte scrimeri vor reprezenta România la Universiada de vară de la Taipei!

România va participa cu o delegație de 121 de persoane, dintre care 91 de sportivi, la cea de-a 29-a ediție a Universiadei de vară, care se va desfășura la Taipei (Taiwan), între 19 și 30 august, iar gimnasta Larisa Iordache va fi purtătoarea de drapel la ceremonia de deschidere. Delegația României va pleca joi, 17 […]

READ MORE →

FIER ȘI AUR! Federația Română de Scrimă aniversează un an de la medalia de aur cucerită de echipa de spadă feminin la Jocurile Olimpice de la Rio!

Acum un an scrima românească și sportul din țara noastră trăiau clipe de glorie la Jocurile Olimpice de la Rio (Brazilia). Noaptea de 11 spre 12 august 2016 va rămâne scrisă cu litere de AUR în istoria scrimei românești. Început pe 11 august și încheiat noaptea târziu, pe 12 august, concursul de spadă feminin echipe a […]

READ MORE →

Antrenorul Ioan Popa a încetat din viață!

Familia scrimei românești devine pe zi ce trece tot mai săracă. Joi, 3 august 2017, Federația Română de Scrimă anunță cu regret trecerea în neființă a antrenorului de spadă Ioan Popa (64 de ani). Fost spadasin la CSA Steaua, club pentru care a câștigat de trei ori campionatul național (1976, 1977 și 1979), Ioan Popa […]

READ MORE →

„La Mulți Ani”, Mihai Popa!

Antrenorul de spadă de la CSA Steaua, Mihai Popa, își serbează luni, 31 iulie 2017, ziua de naștere. Fost campion european și medaliat au argint și bronz cu echipa de spadă a României, Mihai Popa a câștigat Campionatul Mondial Universitar de la București, în 1981. Multiplu campion balcanic, de 23 de ori campion național și […]

READ MORE →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top