UPDATE 7: România a cucerit medaliile de bronz la Campionatul European U23 de la Vicenza, în proba de spadă masculin echipe

  by    3   0

Vineri, 24 aprilie, în cea de-a treia zi a Campionatului European de scrimă U23 de la Vicenza sunt programate două probe: spadă masculin echipe și floretă masculin individual.
România va concura în prima probă. Spadasinii români vor intra în concurs la ora 10:00, ora României, pe tabloul de 16, unde vor înfrunta Spania. Echipa României este alcătuită din: Tatian Bolboceanu (CSM Craiova), Ionuț Trandafirescu (CSU Craiova), Mario Persu (LPS Craiova) și Adrian Dabija (CS UNEFS).
Programul complez al zilei a treia de la Campionatul European U23 de la Vicenza este următorul:
Ora 10:00 – spadă masculin echipe;
Din România: Tatian Bolboceanu, Ionuț Trandafirescu, Mario Persu, Adrian Dabija.
Ora 12:00 – floretă masculin individual;
Ora 18:00 – semifinale floretă masculin individual;
Ora 18:50 – finală floretă masculin individual;
Ora 19:15 – finală spadă masculin echipe;
Ora 20:25 – festivitatea de premiere.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu evoluția spadasinilor români la Vicenza.
FOTO: Augusto Bizzi
PARTENER OFICIAL AL FEDERAȚIEI ROMÂNE DE SCRIMĂ:
logo_RODOTEX_rgb_trans


UPDATE, ora 10:48 – România s-a calificat pe tabloul de 8 după un meci extrem de strâns cu Spania. Tatian Bolboceanu, Ionuț Trandafirescu, Mario Persu și Adrian Dabija au învins Spania cu 45-44, după minutul de prelungire, la finalul timpului regulamentar, scorul fiind 44-44.
1.meciul cu Spania


UPDATE, ora 10:51 – România se va duela pentru un loc în semifinale cu Marea Britanie. Partida România – Marea Britanie va începe la ora 11:20, ora României. Programul complet de pe tabloul de 8 este următorul:
Italia – Belarus
Elveția – Turcia
România – Marea Britanie
Germania – Ungaria.


UPDATE, ora 12:08 – România s-a calificat în semifinale după un nou meci strâns. De data aceasta, Tatian Bolboceanu, Ionuț Trandafirescu, Mario Persu și Adrian Dabija au învins Marea Britanie, scor 30-29, după minutul de prelungire, la finalul timpului regulamentar, scorul fiind 29-29.
2.meciul cu Marea Britanie
Rezultatele complete de pe tabloul de 8 au fost următoarele:
Italia – Belarus 45-29
Elveția – Turcia 36-37
România – Marea Britanie 30-29
Germania – Ungaria 40-41.


UPDATE, ora 12:11 – România se va duela pentru un loc în finală cu Ungaria. Partida România – Ungaria va începe la ora 12:40, ora României. În cealaltă semifinală se vor duela Italia și Turcia.


UPDATE, ora 13:37 – România a fost învinsă în semifinale de Ungaria, scor 36-45.
meciul cu Ungaria


UPDATE, ora 13:40 – România se va duela cu Turcia pentru medaliile de bronz la Campionatul European U23 de la Vicenza. Partida România – Turcia va începe la ora 14:30, ora României.


UPDATE, ora 14:47 – România a cucerit medaliile de bronz la Campionatul European U23 de la Vicenza, în proba de spadă masculin echipe. În meciul pentru locurile 3-4, echipa formată din Tatian Bolboceanu, Ionuț Trandafirescu, Mario Persu și Adrian Dabija a învins Turcia, scor 45-31. Festivitatea de premiere va avea loc diseară, după finala mare dintre Italia și Ungaria.
meciul cu Turcia


Related Posts

Șapte scrimeri vor reprezenta România la Universiada de vară de la Taipei!

România va participa cu o delegație de 121 de persoane, dintre care 91 de sportivi, la cea de-a 29-a ediție a Universiadei de vară, care se va desfășura la Taipei (Taiwan), între 19 și 30 august, iar gimnasta Larisa Iordache va fi purtătoarea de drapel la ceremonia de deschidere. Delegația României va pleca joi, 17 […]

READ MORE →

FIER ȘI AUR! Federația Română de Scrimă aniversează un an de la medalia de aur cucerită de echipa de spadă feminin la Jocurile Olimpice de la Rio!

Acum un an scrima românească și sportul din țara noastră trăiau clipe de glorie la Jocurile Olimpice de la Rio (Brazilia). Noaptea de 11 spre 12 august 2016 va rămâne scrisă cu litere de AUR în istoria scrimei românești. Început pe 11 august și încheiat noaptea târziu, pe 12 august, concursul de spadă feminin echipe a […]

READ MORE →

Antrenorul Ioan Popa a încetat din viață!

Familia scrimei românești devine pe zi ce trece tot mai săracă. Joi, 3 august 2017, Federația Română de Scrimă anunță cu regret trecerea în neființă a antrenorului de spadă Ioan Popa (64 de ani). Fost spadasin la CSA Steaua, club pentru care a câștigat de trei ori campionatul național (1976, 1977 și 1979), Ioan Popa […]

READ MORE →

„La Mulți Ani”, Mihai Popa!

Antrenorul de spadă de la CSA Steaua, Mihai Popa, își serbează luni, 31 iulie 2017, ziua de naștere. Fost campion european și medaliat au argint și bronz cu echipa de spadă a României, Mihai Popa a câștigat Campionatul Mondial Universitar de la București, în 1981. Multiplu campion balcanic, de 23 de ori campion național și […]

READ MORE →

România – locul 15 la Campionatul Mondial de scrimă de la Leipzig, în proba de spadă feminin echipe

Ultima zi a Campionatului Mondial de scrimă pentru seniori de la la Leipzig a programat miercuri, 26 iulie 2017, cele din urmă probe pe echipe: spadă feminin și floretă masculin. De la ora 11:00, ora României, 24 de formații s-au întrecut în proba de spadă feminin. Echipa României a intrat în concurs direct pe tabloul […]

READ MORE →

3 thoughts on “UPDATE 7: România a cucerit medaliile de bronz la Campionatul European U23 de la Vicenza, în proba de spadă masculin echipe

  1. salamandrasitriton spune:

    Hai baietiii! Hai Romania !! Acum e momentul de medalie cat mai stralucitoare. Bravo baieti , antrenori si FRS. E o primavara pentru Romania , pentru medalii ,pentru ca meritati. Cei patru muschetari cu capitanul lor si cu secundul ne bucura inimile tot mai mult si mai des. Avem copii minunati ! Sa ne bucuram impreuna de scrima!

  2. Constantin Mircea Stefan spune:

    Ce baieti frumosi si luptatori are Romania ! Mobilizati-va pentru aur pentru ca orice este posibil pe planse. Aveti tot ce va trebuie pentru a fi campioni , stiu sigur acest lucru. Diferenta pe planse o face acum ambitia pentru ca de rest v-ati ocupat pana acum in marea familie a scrimerilor Romaniei . Aratati tot ce stiti mai bine – fiti voi insiva – fiti campioni!!!!! Hai Romania ! Hai Marian , Ovidiu, Ion , Adi , Radu si Petre!

  3. Constantin Mircea Stefan spune:

    Felicitari din toata inima!!!!Bravo baieti , bravo Romania!!!!! „Citius, Altius, Fortius -este doar inceputul – va urez si va doresc -LA MAI MARE!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top