UPDATE 4: România a terminat pe locul 4 proba de floretă feminin juniori echipe la Campionatul Mondial de cadeți și juniori de la Bourges

  by    0   0

Localitatea franceză Bourges găzduiește în perioada 1-10 aprilie o nouă ediție a Campionatului Mondial de scrimă pentru cadeți și juniori.
Cei mai bun sportivi din întreaga lume, la nivel de cadeți și juniori, se vor duela în Franța pentru medaliile puse în joc, iar printre ei se vor număra și 17 scrimeri români.
Vineri, 68 aprilie, în a opta zi de concurs au loc următoarele două probe pentru juniori: floretă feminin echipe și sabie masculin echipe.
De la ora 9:00, ora României, a început proba de floretă feminin juniori echipe, iar printre participante se numără și formația României. Fetele noastre intră în concurs pe tabloul de 16, de la ora 11:15, într-un meci împotriva reprezentativei din Marea Britanie.
Echipa noastră e formată din: Mălina Călugăreanu, Maria Boldor, Ana Boldor, Anca Săveanu.
Programul complet al zilei a opt de la Campionatul Mondial de cadeți și juniori de la Bourges este următorul:
Ora 9:00 – Floretă feminin juniori echipe;
Din România: echipa României (Mălina Călugăreanu, Maria Boldor, Ana Boldor, Anca Săveanu);
Ora 11:30 – Sabie masculin juniori echipe.
Programul este adaptat după ora României.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu evoluția LIVE a sportivilor români la Bourges.
FOTO: Augusto BIZZI
PARTENER OFICIAL AL FEDERAȚIEI ROMÂNE DE SCRIMĂ ÎN 2016:
logo_RODOTEX_rgb_trans


UPDATE, ora 12:39 – România a învins Marea Britanie, scor 43-41, pe tabloul de 16, și se va duela cu Rusia pe tabloul de 8. Duelul România – Rusia va începe la ora 13:30, ora României.


UPDATE, ora 14:40 – România s-a calificat în semifinale după ce a trecut în 8 de Rusia, scor 37-30. În semifinale, elevele lui Petre Ducu se vor duela cu Polonia, de la ora 15:45.


UPDATE, ora 16:55 – România a pierdut în semifinale cu Polonia, scor 32-45, și se va duela în finala mică, pentru medaliile de bronz, cu Italia. În a doua semifinală, SUA a învins Italia, scor 45-38. Meciul România – Italia va începe la ora 17:25.

Această prezentare necesită JavaScript.


UPDATE, ora 18:10 – România a pierdut finala mică cu Italia, scor 30-45, și a încheiat proba de floretă feminin juniori echipe pe locul 4. Au participat 24 de formații. A fost ultima reprezentație a României la Campionatul Mondial de cadeți și juniori de la Bourges.


Related Posts

Șapte scrimeri vor reprezenta România la Universiada de vară de la Taipei!

România va participa cu o delegație de 121 de persoane, dintre care 91 de sportivi, la cea de-a 29-a ediție a Universiadei de vară, care se va desfășura la Taipei (Taiwan), între 19 și 30 august, iar gimnasta Larisa Iordache va fi purtătoarea de drapel la ceremonia de deschidere. Delegația României va pleca joi, 17 […]

READ MORE →

FIER ȘI AUR! Federația Română de Scrimă aniversează un an de la medalia de aur cucerită de echipa de spadă feminin la Jocurile Olimpice de la Rio!

Acum un an scrima românească și sportul din țara noastră trăiau clipe de glorie la Jocurile Olimpice de la Rio (Brazilia). Noaptea de 11 spre 12 august 2016 va rămâne scrisă cu litere de AUR în istoria scrimei românești. Început pe 11 august și încheiat noaptea târziu, pe 12 august, concursul de spadă feminin echipe a […]

READ MORE →

Antrenorul Ioan Popa a încetat din viață!

Familia scrimei românești devine pe zi ce trece tot mai săracă. Joi, 3 august 2017, Federația Română de Scrimă anunță cu regret trecerea în neființă a antrenorului de spadă Ioan Popa (64 de ani). Fost spadasin la CSA Steaua, club pentru care a câștigat de trei ori campionatul național (1976, 1977 și 1979), Ioan Popa […]

READ MORE →

„La Mulți Ani”, Mihai Popa!

Antrenorul de spadă de la CSA Steaua, Mihai Popa, își serbează luni, 31 iulie 2017, ziua de naștere. Fost campion european și medaliat au argint și bronz cu echipa de spadă a României, Mihai Popa a câștigat Campionatul Mondial Universitar de la București, în 1981. Multiplu campion balcanic, de 23 de ori campion național și […]

READ MORE →

România – locul 15 la Campionatul Mondial de scrimă de la Leipzig, în proba de spadă feminin echipe

Ultima zi a Campionatului Mondial de scrimă pentru seniori de la la Leipzig a programat miercuri, 26 iulie 2017, cele din urmă probe pe echipe: spadă feminin și floretă masculin. De la ora 11:00, ora României, 24 de formații s-au întrecut în proba de spadă feminin. Echipa României a intrat în concurs direct pe tabloul […]

READ MORE →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top