UPDATE 5: România a ocupat locul 9 în proba de floretă feminin cadeți echipe la Campionatul European de cadeți și juniori de la Novi Sad. Rusia a luat aurul!

  by    0   0

Vineri, 4 martie, în a cincea zi a Campionatului European de scrimă pentru cadeți și juniori de la Novi Sad sunt programate ultimele trei probe pentru cadeți, toate pe echipe: spadă feminin, floretă feminin și sabie masculin.
De la ora 10:00, ora României, va începe proba de floretă feminin cadeți echipe, unde România va intra în concurs pe tabloul de 16. La startul acestei probe se vor prezenta 17 formații, iar România se va duela în 16 cu Marea Britanie.
Echipa României este formată din: Anca Săveanu (CSA Steaua), Rebeca Cândescu (CSA Steaua), Raluca Drăghici (CS Farul Constanța) și Raluca Văcărașu (CS Farul Constanța).
Programul complet al zilei de vineri, 4 martie, de la Campionatul European de scrimă pentru cadeți și juniori de la Novi Sad este următorul:
Ora 10:00 – Spadă feminin cadeți echipe;
Din România: echipa României (Bianca Benea, Zsuzsa Schlier, Alexandra Predescu, Denisa Barosan);
Ora 10:00 – Floretă feminin cadeți echipe;
Din România: echipa României (Anca Săveanu, Rebeca Cândescu, Raluca Drăghici, Raluca Văcărașu);
Ora 13:30 – Sabie masculin cadeți echipe;
Din România: echipa României (Matei Aniculoesei, George Dragomir, Alexie Alupei, Vlad Grădișteanu).
FOTO: Augusto BIZZI
Programul este adaptat după ora României.
Site-ul www.frscrimă.ro vă va ține la curent LIVE cu evoluția scrimerilor români la Novi Sad.
PARTENER OFICIAL AL FEDERAȚIEI ROMÂNE DE SCRIMĂ ÎN 2016:
logo_RODOTEX_rgb_trans


UPDATE, ora 12:21 – România a pierdut în 16 meciul cu Marea Britanie, scor 40-45, și va trage mai departe pe tabloul locurilor 9-16.
meciul cu Marea Britanie
Primul meci de pe tabloul de 9-16 este cu Serbia, de la ora 13:00, ora României.

Această prezentare necesită JavaScript.


UPDATE, ora 15:39 – În primul meci de pe tabloul de 9-16, România a trecut de Serbia, scor 45-15.
meciul cu Serbia
În meciul de pe tabloul de 9-12, România a trecut de Slovacia, scor 45-32, și va înfrunta Ucraina, de la ora 16:00, în partida pentru locurile 9-10.
meciul cu Slovacia


UPDATE, ora 17:19 – România a încheiat concursul pe locul 9, după ce a învins Ucraina în partida pentru locurile 9-10, scor 45-38.
meciul cu Ucraina


UPDATE, ora 20:12- Rusia a câștigat medaliile de aur după ce a învins în finala mare echipa Germaniei, scor 35-34, după minutul suplimentar. Bronzul a fost cucerit de către Italia, care a trecut în finala mică de Polonia, scor 45-38.


Related Posts

Scrimerii români au plecat joi seara spre Taipei! Primele probe de scrimă de la Universiada de vară au loc duminică!

Delegația de 121 de persoane a României, dintre care 91 de sportivi, a plecat joi seara la cea de-a 29-a ediție a Universiadei de vară, care se va desfășura la Taipei (Taiwan), între 19 și 30 august. Sportivii noștri vor concura la atletism, haltere, tenis de masă, volei masculin, înot, sărituri în apă, baschet masculin, polo […]

READ MORE →

Se fac înscrieri pentru Campionatul Național de scrimă pentru veterani de la Craiova, ediția 2017!

Asociația Română de Scrimă Veterani organizează în data de 2 septembrie 2017, la Craiova, o nouă ediție a Campionatului Național de scrimă pentru veterani. Concursul va avea loc la Sala de scrimă a Liceului cu Program Sportiv „Petrache Trișcu”, cu începere de la ora 9:30, la trei categorii de vârstă: categoria I (40-49 de ani), […]

READ MORE →

Șapte scrimeri vor reprezenta România la Universiada de vară de la Taipei!

România va participa cu o delegație de 121 de persoane, dintre care 91 de sportivi, la cea de-a 29-a ediție a Universiadei de vară, care se va desfășura la Taipei (Taiwan), între 19 și 30 august, iar gimnasta Larisa Iordache va fi purtătoarea de drapel la ceremonia de deschidere. Delegația României va pleca joi, 17 […]

READ MORE →

FIER ȘI AUR! Federația Română de Scrimă aniversează un an de la medalia de aur cucerită de echipa de spadă feminin la Jocurile Olimpice de la Rio!

Acum un an scrima românească și sportul din țara noastră trăiau clipe de glorie la Jocurile Olimpice de la Rio (Brazilia). Noaptea de 11 spre 12 august 2016 va rămâne scrisă cu litere de AUR în istoria scrimei românești. Început pe 11 august și încheiat noaptea târziu, pe 12 august, concursul de spadă feminin echipe a […]

READ MORE →

Antrenorul Ioan Popa a încetat din viață!

Familia scrimei românești devine pe zi ce trece tot mai săracă. Joi, 3 august 2017, Federația Română de Scrimă anunță cu regret trecerea în neființă a antrenorului de spadă Ioan Popa (64 de ani). Fost spadasin la CSA Steaua, club pentru care a câștigat de trei ori campionatul național (1976, 1977 și 1979), Ioan Popa […]

READ MORE →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top