UPDATE 6: Radu Dărăban a ocupat locul 14 la Campionatul Mondial de la Moscova, în proba de floretă masculin individual

  by    0   0

Ziua a patra a Campionatului Mondial de Scrimă de la Moscova programează joi, 16 iulie, de la ora 10:00, întrecerile de pe tabloul principal de 64 în proba de floretă masculin individual.
În această probă, România este reprezentată de către Radu Dărăban, de la CS Universitatea Cluj Napoca. După ce a trecut cu bine de calificările de miercuri, 15 iulie, Radu va trage azi, pe tabloul principal de 64, cu Lucas Webber (Australia). Duelul Radu Dărăban – Lucas Webber (Australia) va începe la ora 11:00, ora României.
Programul complet de joi, 16 iulie, de la Campionatul Mondial de Scrimă de la Moscova este următorul:
Ora 8:30 – floretă feminin individual: tabloul de 64, semifinalele și finala;
Ora 10:00 – floretă masculin individual: tabloul de 64, semifinalele și finala;
Ora 10:30 – sabie feminin echipe: tururile preliminare, până pe tabloul de 8;
Ora 12:20 – sabie masculin echipe: tururile preliminare, până pe tabloul de 8;
Din România: Echipa României formată din Tiberiu Dolniceanu, Alin Badea, Iulian Teodosiu și Mădălin Bucur.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu evoluția sportivilor români la Moscova.
FOTO: Marie-Lan Tay Pamart
PARTENER OFICIAL AL FEDERAȚIEI ROMÂNE DE SCRIMĂ:
logo_RODOTEX_rgb_trans


UPDATE, ora 11:32 – Radu Dărăban s-a calificat pe tabloul de 32 după ce a trecut în 64 de Lucas Webber (Australia), scor 15-12.

Această prezentare necesită JavaScript.


UPDATE, ora 11:42 – Radu Dăbăran se va duela pentru un loc pe tabloul de 16 cu Andrea Cassara (Italia), de la ora 14:25, ora României.


UPDATE, ora 14:55 – Radu Dărăban s-a calificat pe tabloul de 16 după ce a trecut în 32 de Andrea Cassara (Italia), campionul european în exercițiu și campion olimpic cu echipa, în 2012, scor 15-14.

Această prezentare necesită JavaScript.


UPDATE, ora 14:57 – Radu Dărăban se va duela pentru un loc pe tabloul de 8 cu Laurence Halsted (Maria Britanie), de la ora 16:30, ora României.


UPDATE, ora 14:45 – Radu Dărăban a fost eliminat pe tabloul de 16. Sportivul de la CSU Cluj Napoca a fost învins în 16 de Laurence Halsted (Maria Britanie), scor 7-15.


UPDATE, ora 21:12 – În urma evoluției de azi, Radu Dărăban a încheiat pe poziția a 14-a proba de floretă masculin individual la Campionatul Mondial de la Moscova.

Această prezentare necesită JavaScript.


Related Posts

Scrimerii români au plecat joi seara spre Taipei! Primele probe de scrimă de la Universiada de vară au loc duminică!

Delegația de 121 de persoane a României, dintre care 91 de sportivi, a plecat joi seara la cea de-a 29-a ediție a Universiadei de vară, care se va desfășura la Taipei (Taiwan), între 19 și 30 august. Sportivii noștri vor concura la atletism, haltere, tenis de masă, volei masculin, înot, sărituri în apă, baschet masculin, polo […]

READ MORE →

Se fac înscrieri pentru Campionatul Național de scrimă pentru veterani de la Craiova, ediția 2017!

Asociația Română de Scrimă Veterani organizează în data de 2 septembrie 2017, la Craiova, o nouă ediție a Campionatului Național de scrimă pentru veterani. Concursul va avea loc la Sala de scrimă a Liceului cu Program Sportiv „Petrache Trișcu”, cu începere de la ora 9:30, la trei categorii de vârstă: categoria I (40-49 de ani), […]

READ MORE →

Șapte scrimeri vor reprezenta România la Universiada de vară de la Taipei!

România va participa cu o delegație de 121 de persoane, dintre care 91 de sportivi, la cea de-a 29-a ediție a Universiadei de vară, care se va desfășura la Taipei (Taiwan), între 19 și 30 august, iar gimnasta Larisa Iordache va fi purtătoarea de drapel la ceremonia de deschidere. Delegația României va pleca joi, 17 […]

READ MORE →

FIER ȘI AUR! Federația Română de Scrimă aniversează un an de la medalia de aur cucerită de echipa de spadă feminin la Jocurile Olimpice de la Rio!

Acum un an scrima românească și sportul din țara noastră trăiau clipe de glorie la Jocurile Olimpice de la Rio (Brazilia). Noaptea de 11 spre 12 august 2016 va rămâne scrisă cu litere de AUR în istoria scrimei românești. Început pe 11 august și încheiat noaptea târziu, pe 12 august, concursul de spadă feminin echipe a […]

READ MORE →

Antrenorul Ioan Popa a încetat din viață!

Familia scrimei românești devine pe zi ce trece tot mai săracă. Joi, 3 august 2017, Federația Română de Scrimă anunță cu regret trecerea în neființă a antrenorului de spadă Ioan Popa (64 de ani). Fost spadasin la CSA Steaua, club pentru care a câștigat de trei ori campionatul național (1976, 1977 și 1979), Ioan Popa […]

READ MORE →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top