UPDATE 6: Ana Maria Popescu s-a clasat pe locul 17 la Grand Prix-ul de spadă feminin de la Budapeta! Xu Anqi a luat aurul!

  by    1   0

Capitala Ungariei, Budapesta, găzduiește de vineri și până duminică, între 18 și 20 martie, Grand Prix-ul de spadă masculin și feminin.
În proba feminină sunt prezente 219 sportive, printre care se numără și zece spadasine din România, după cum urmează: Ana Maria Popescu (CSA Steaua), Simona Gherman (CSA Steaua), Loredana Dinu (CS Dinamo), Simona Pop (CSA Steaua), Amalia Tătăran (CS Dinamo), Greta Vereș (CSA Steaua), Ioana Dumitru (CS Dinamo), Adela Danciu (CSM Oradea) și Claudia Năboiu (CSU Craiova), Raluca Sbârcia (CSU Craiova).
Antrenori: Dan Podeanu și George Epurescu.
După calificările de sâmbătă, duminică, 20 martie, pe tabloul principal de 64 au rămas cinci sportive din România: Ana Maria Popescu (calificată direct), Simona Gherman, Loredana Dinu, Amalia Tătăran și Greta Vereș (calificate după preliminariile de sâmbătă). Simona Pop, Adela Danciu, Ioana Dumitru, Raluca Sbîrcia și Claudia Năboiu au fost eliminate.
Începând cu ora 11:00, ora României, Ana Maria Popescu, Simona Gherman, Loredana Dinu, Amalia Tătăran și Greta Vereș vor intra în concurs după următorul program:
Ora 11:00 – Ana Maria Popescu – Loredana Dinu
Ora 11:00 – Greta Vereș – Xu Anqi (China)
Ora 11:20 – Simona Gherman – Yana Shemyakina (Ucraina)
Ora 12:00 – Amalia Tătăran – Sarra Besbes (Tunisia).
Programul complet al zilei de duminică de la Grand Prix-ul de spadă de la Budapesta este următorul:
Ora 9:30 – start tabloul de 64 spadă masculin;
Ora 11:00 – start tabloul de 64 spadă feminin;
Ora 20:00 – semifinale spadă feminin, semifinale spadă masculin, finală spadă feminin, finală spadă masculin;
Ora 21:30 – festivitatea de premiere.
Programul este adaptat după ora României.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu evoluția LIVE a scrimerelor românce la Budapesta.
FOTO: Augusto BIZZI
PARTENER OFICIAL AL FEDERAȚIEI ROMÂNE DE SCRIMĂ ÎN 2016:
logo_RODOTEX_rgb_trans


UPDATE, ora 11:10 – Ana Maria Popescu s-a calificat pe tabloul de 32, după ce a trecut în 64 de colega sa de lot, Loredana Dinu, scor 14-10. Vereș Greta a fost și ea eliminată, după ce a cedat la mare luptă, scor 14-15, duelul cu Xu Anqi (China).
Pe tabloul de 32, Ana Maria Popescu se va duela cu Lyubov Shutova (Rusia), de la ora 14:15, ora României.


UPDATE, ora 11:30 – Simona Gherman a fot eliminată pe tabloul de 64, după un duel diputat cu Yana Shemyakina (Ucraina), scor 14-15.


UPDATE, ora 12:35 – Amalia Tătăran a fost eliminată pe tabloul de 64, după ce a pierdut cu 13-15 duelul cu Sarra Besbes (Tunisia).


UPDATE, ora 14:54 – Ana Maria Popescu a fost eliminată pe tabloul de 32. Sportiva de la CSA Steaua a pierdut cu 12-15 duelul cu Lyubov Shutova (Rusia).


UPDATE, ora 18:22 – În urma evoluțiilor de sâmbătă și duminică, 19 și 20 martie, cele zece spadasine românce au încheiat Grand Prix-ul de la Budapesta pe următoarele poziții: Ana Maria Popescu (CSA Steaua) – locul 17, Simona Gherman (CSA Steaua) – locul 33, Loredana Dinu (CS Dinamo) – locul 60, Amalia Tătăran (CS Dinamo) – locul 61, Greta Vereș (CSA Steaua) – locul 63, Simona Pop (CSA Steaua) – locul 65, Adela Danciu (CSM Oradea) – locul 93, Ioana Dumitru (CS Dinamo) – locul 101, Raluca Sbârcia (CSU Craiova) – locul 131, Claudia Năboiu (CSU Craiova) – locul 193. Au tras 219 sportive.


UPDATE, ora 22:10 – Podiumul Grand Prix-ului de spadă feminin de la Budapesta arată astfel: 1. Xu Anqi (China) 2. Sarra Besbes (Tunisia), 3. Tatiana Logunova (Rusia) și Tatyana Andryushina (Rusia).


Related Posts

Iancu-locul 30, Bucur-locul 45, Ciornilă-locul 47 și Cruțu-locul 48 în proba de sabie masculin individual la Universiada de vară de la Taipei

Cea de-a 29-a ediție a Universiadei de vară se desfășoară la Taipei (Taiwan), între 19 și 30 august 2017. România este prezentă în Taiwan cu o delegație de 121 de persoane a României, dintre care 91 de sportivi, ei concurând la atletism, haltere, tenis de masă, volei masculin, înot, sărituri în apă, baschet masculin, polo […]

READ MORE →

Amalia Tătăran – locul 34 în proba de spadă feminin individual la Olimpiada de vară de la Taipei

Cea de-a 29-a ediție a Universiadei de vară se desfășoară la Taipei (Taiwan), între 19 și 30 august 2017. România este prezentă în Taiwan cu o delegație de 121 de persoane a României, dintre care 91 de sportivi, ei concurând la atletism, haltere, tenis de masă, volei masculin, înot, sărituri în apă, baschet masculin, polo […]

READ MORE →

Scrimerii români au plecat joi seara spre Taipei! Primele probe de scrimă de la Universiada de vară au loc duminică!

Delegația de 121 de persoane a României, dintre care 91 de sportivi, a plecat joi seara la cea de-a 29-a ediție a Universiadei de vară, care se va desfășura la Taipei (Taiwan), între 19 și 30 august. Sportivii noștri vor concura la atletism, haltere, tenis de masă, volei masculin, înot, sărituri în apă, baschet masculin, polo […]

READ MORE →

Se fac înscrieri pentru Campionatul Național de scrimă pentru veterani de la Craiova, ediția 2017!

Asociația Română de Scrimă Veterani organizează în data de 2 septembrie 2017, la Craiova, o nouă ediție a Campionatului Național de scrimă pentru veterani. Concursul va avea loc la Sala de scrimă a Liceului cu Program Sportiv „Petrache Trișcu”, cu începere de la ora 9:30, la trei categorii de vârstă: categoria I (40-49 de ani), […]

READ MORE →

Șapte scrimeri vor reprezenta România la Universiada de vară de la Taipei!

România va participa cu o delegație de 121 de persoane, dintre care 91 de sportivi, la cea de-a 29-a ediție a Universiadei de vară, care se va desfășura la Taipei (Taiwan), între 19 și 30 august, iar gimnasta Larisa Iordache va fi purtătoarea de drapel la ceremonia de deschidere. Delegația României va pleca joi, 17 […]

READ MORE →

One thought on “UPDATE 6: Ana Maria Popescu s-a clasat pe locul 17 la Grand Prix-ul de spadă feminin de la Budapeta! Xu Anqi a luat aurul!

  1. VANEA IOAN VASILE spune:

    Mult succes sportivilor noștri în alte competiții, dar mai ales la Rio. En garde,allez!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top