UPDATE 7: Ana Maria Popescu – locul 19, Loredana Dinu – locul 30, Simona Gherman – locul 36, Anca Măroiu – locul 52, Amalia Tătăran – locul 65, Simona Pop – locul 72 la Grand Prix-ul de spadă seniori feminin de la Doha

  by    0   0

Grand Prix-ul de spadă de la Doha se încheie duminică, 6 decembrie, cu întrecerile de pe tabloul principal de 64 din proba feminină.
În această fază a concursului, România este reprezentată de patru sportive: Ana Maria Popescu (CSA Steaua), Simona Gherman (CSA Steaua), Loredana Dinu (CS Dinamo) și Anca Măroiu (CSA Steaua). Dacă primele două au acces direct pe tabloul de 64 grație pozițiilor din clasamentul Cupei Mondiale, Loredana și Anca au ajuns aici după victoriile din calificările de sâmbătă. Tot sâmbătă au tras în calificări și Simona Pop (CSA Steaua) și Amalia Tătăran (CS Dinamo), dar ele au fost eliminate pe tabloul preliminar de 64.
Ana Maria Popescu (CSA Steaua), Simona Gherman (CSA Steaua), Loredana Dinu (CS Dinamo) și Anca Măroiu (CSA Steaua) vor trage pe tabloul principal de 64 după următorul program:
Ora 8:00 – Ana Maria Popescu – Julia Beljajeva (Estonia);
Ora 8:00 – Simona Gherman – Maureen Nisima (Franța);
Ora 8:50 – Loredana Dinu – Emma Samuelsson (Suedia);
Ora 10:05 – Anca Măroiu – Tatiana Logunova (Rusia).
Programul este adaptat după ora României.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu evoluția spadasinelor românce la Grand Prix-ul de la Doha.
FOTO: FIE
PARTENER OFICIAL AL FEDERAȚIEI ROMÂNE DE SCRIMĂ:
logo_RODOTEX_rgb_trans


UPDATE, ora 8:40 – Ana Maria Popescu s-a calificat pe tabloul de 32! Sportiva de la CSA Steaua a trecut în 64 de Julia Beljajeva (Estonia), scor 13-7. În schimb, Simona Gherman (CSA Steaua) a fost eliminată pe tabloul de 64, după ce a cedat cu 11-15 duelul cu  Maureen Nisima (Franța).

Această prezentare necesită JavaScript.


UPDATE, ora 8:58 – Loredana Dinu s-a calificat și ea pe tabloul de 32 la Grand Prix-ul de la Doha. Sportiva legitimată la CS Dinamo a trecut în 64 de Emma Samuelsson (Suedia), scor 15-8.


UPDATE, ora 9:55 – Anca Măroiu a fost eliminată pe tabloul de 64, după ce a cedat cu 9-15 în duelul cu Tatiana Logunova (Rusia).


UPDATE, ora 9:57 – Ana Maria Popescu și Loredana Dinu vor trage pe tabloul de 32 după următorul program:
Ora 11:40 – Ana Maria Popescu – Britta Heidemann (Germania);
Ora 12:05 – Loredana Dinu – Erika Kirpu (Estonia).


UPDATE, ora 11:53 – Ana Maria Popescu a fost eliminată pe tabloul de 32, după ce a cedat cu 8-9 duelul cu Britta Heidemann (Germania).

Această prezentare necesită JavaScript.


UPDATE, ora 12:21 – Loredana Dinu a părăsit și ea Grand Prix-ul de la Doha, după ce a fost învinsă pe tabloul de 32 de către Erika Kirpu (Estonia), scor 9-10.


UPDATE, ora 13:20 – În urma evoluțiilor de sâmbătă și duminică, cele șase sportive din România au încheiat Grand Prix-ul de spadă seniori feminin de la Doha pe următoarele poziții: Ana Maria Popescu (CSA Steaua) – locul 19, Loredana Dinu (CS Dinamo) – locul 30, Simona Gherman (CSA Steaua) – locul 36, Anca Măroiu (CSA Steaua) – locul 52, Amalia Tătăran (CS Dinamo) – locul 65, Simona Pop (CSA Steaua) – locul 72.
Următoarea etapă de Cupă Mondială la spadă seniori feminin va avea loc în perioada 22-24 ianuarie în Spania, la Barcelona. Pe 10 ianuarie, în Suedia, la Stockholm, va avea loc o etapă satelit de Cupă Mondială.


Related Posts

Se fac înscrieri pentru Campionatul Național de scrimă pentru veterani de la Craiova, ediția 2017!

Asociația Română de Scrimă Veterani organizează în data de 2 septembrie 2017, la Craiova, o nouă ediție a Campionatului Național de scrimă pentru veterani. Concursul va avea loc la Sala de scrimă a Liceului cu Program Sportiv „Petrache Trișcu”, cu începere de la ora 9:30, la trei categorii de vârstă: categoria I (40-49 de ani), […]

READ MORE →

Șapte scrimeri vor reprezenta România la Universiada de vară de la Taipei!

România va participa cu o delegație de 121 de persoane, dintre care 91 de sportivi, la cea de-a 29-a ediție a Universiadei de vară, care se va desfășura la Taipei (Taiwan), între 19 și 30 august, iar gimnasta Larisa Iordache va fi purtătoarea de drapel la ceremonia de deschidere. Delegația României va pleca joi, 17 […]

READ MORE →

FIER ȘI AUR! Federația Română de Scrimă aniversează un an de la medalia de aur cucerită de echipa de spadă feminin la Jocurile Olimpice de la Rio!

Acum un an scrima românească și sportul din țara noastră trăiau clipe de glorie la Jocurile Olimpice de la Rio (Brazilia). Noaptea de 11 spre 12 august 2016 va rămâne scrisă cu litere de AUR în istoria scrimei românești. Început pe 11 august și încheiat noaptea târziu, pe 12 august, concursul de spadă feminin echipe a […]

READ MORE →

Antrenorul Ioan Popa a încetat din viață!

Familia scrimei românești devine pe zi ce trece tot mai săracă. Joi, 3 august 2017, Federația Română de Scrimă anunță cu regret trecerea în neființă a antrenorului de spadă Ioan Popa (64 de ani). Fost spadasin la CSA Steaua, club pentru care a câștigat de trei ori campionatul național (1976, 1977 și 1979), Ioan Popa […]

READ MORE →

„La Mulți Ani”, Mihai Popa!

Antrenorul de spadă de la CSA Steaua, Mihai Popa, își serbează luni, 31 iulie 2017, ziua de naștere. Fost campion european și medaliat au argint și bronz cu echipa de spadă a României, Mihai Popa a câștigat Campionatul Mondial Universitar de la București, în 1981. Multiplu campion balcanic, de 23 de ori campion național și […]

READ MORE →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top