UPDATE 6: Matei Aniculoesei-locul 13 și George Dragomir-locul 14 în proba de sabie masculin cadeți individual la Campionatul Mondial de cadeți și juniori de la Bourges! Matteo Neri (Italia) a luat aurul!

  by    0   0

Localitatea franceză Bourges găzduiește în perioada 1-10 aprilie o nouă ediție a Campionatului Mondial de scrimă pentru cadeți și juniori.
Cei mai bun sportivi din întreaga lume, la nivel de cadeți și juniori, se vor duela în Franța pentru medaliile puse în joc, iar printre ei se vor număra și 17 scrimeri români.
Vineri, 1 aprilie, în prima zi de concurs au loc probele de floretă feminin cadeți individual și sabie masculin cadeți individual. De la ora 11:30, ora României, 90 de sportivi se vor întrece în proba de sabie masculin cadeți individual, iar printre ei se vor număra și Matei Aniculoesei (CSA Steaua) și George Dragomir (CSS Slobozia). După faza grupelor, 68 de sportivi e vor califica mai departe pe un tablou incomplet de 128, de eliminare directă.
Matei Aniculoesei și George Dragomir vor intra în concurs în următoarele grupe preliminare:
grupa Aniculoesei grupa Dragomir
Programul complet al primei zile de la Campionatul Mondial de scrimă pentru cadeți și juniori de la Bourges este următorul:
Ora 9:30 – Floretă feminin cadeți individual
Din România: Anca Săveanu (CSA Steaua);
Ora 11:30 – Sabie masculin cadeți individual
Din România: Matei Aniculoesei (CSA Steaua), George Dragomir (CSS Slobozia).
Programul este adaptat după ora României.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu evoluția LIVE a sportivilor români la Bourges.
FOTO: Augusto BIZZI
PARTENER OFICIAL AL FEDERAȚIEI ROMÂNE DE SCRIMĂ ÎN 2016:
logo_RODOTEX_rgb_trans


UPDATE, ora 14:00 – Matei Aniculoesei și George Dragomir și-au încheiat evoluțiile în grupele preliminare cu următoarele rezultate:
rezultate Aniculoesei rezultate Dragomir
În urma rezultatelor din grupe, cei doi sabreri români s-au calificat pe tabloul principal de 64, unde vor trage după următorul program:
Matei Aniculoesei – Bobur Shagaev (Uzbekistan)
George Dragomir – Khalifa Al Aberi (Emiratele Arabe Unite).


UPDATE, ora 14:21 –  Matei Aniculoesei și George Dragomir s-au calificat pe tabloul de 32 după următoarele victorii în 64:
Matei Aniculoesei – Bobur Shagaev (Uzbekistan) 15-13
George Dragomir – Khalifa Al Aberi (Emiratele Arabe Unite) 15-8.
Pe tabloul de 32, Matei Aniculoesei și George Dragomir au următorul program:
Matei Aniculoesei – Karol Lademann (Polonia)
George Dragomir – Daniel Solomon (SUA).


UPDATE ora 15:41 – Matei Aniculoesei și George Dragomir s-au calificat pe tabloul de 16 după următoarele victorii în 32:
Matei Aniculoesei – Karol Lademann (Polonia) 15-8
George Dragomir – Daniel Solomon (SUA) 15-13.
Pe tabloul de 16, Matei Aniculoesei și George Dragomir au următorul program:
Matei Aniculoesei – Giacomo Mignuzzi (Italia)
George Dragomir – Matteo Neri (Italia).


UPDATE, ora 16:59 – Matei Aniculoesei și George Dragomir au fost eliminați pe tabloul de 16 după următoarele dueluri:
Matei Aniculoesei – Giacomo Mignuzzi (Italia) 3-15
George Dragomir – Matteo Neri (Italia) 7-15.

Această prezentare necesită JavaScript.


UPDATE, ora 19:16 – În urma evoluțiilor de azi, cei doi sabreri români au încheiat proba pe următoarele poziții: Matei Aniculoesei (CSA Steaua) – locul 13, George Dragomir (CSS Ploiești) – locul 14.


UPDATE, ora 23:26 – Medalia de aur a fost câștigată de către Matteo Neri (Italia), care a dispus în finală de Erwin Cai (SUA), scor 15-13. Medaliile de bronz le-au revenit rușilor Vladislav Pozdnyakov și Artem Tselyshev.


Related Posts

ACS Spadasinii Argeșeni este primul club de scrimă din județul Argeș! Marți se inaugurează secțiile de scrimă de la Pitești și Mioveni! Invitată specială: Loredana Dinu!

ACS Spadasinii Argeșeni, Prima şcoală de scrimă din Argeş îşi deschide porţile marți, 24 octombrie 2017, la Piteşti şi Mioveni. Proiectul a fost lansat, vineri, 20 octombrie, de preşedinta Cătălina Frîntură, în compania unuia dintre antrenori, Andrei Cătălin Neguţ. „Încă din copilărie am iubit acest sport nobil şi curat care dezvoltă inteligenţa, perspicacitatea, fiind plin de eleganţă şi lipsit de violenţă. Acum […]

READ MORE →

România – locul 12 la etapa din Circuitul European de cadeți de la Budapesta, în proba de floretă feminin echipe

Etapa din Circuitul European de cadeți de la Budapesta, în probele de floretă, s-a încheiat duminică, 22 octombrie 2017, cu proba feminină pe echipe. La startul întrecerii s-au prezentat 35 de formații, iar trei au fost din România. Cel mai bun rezultat al delegației noastre a fost obținut de către România1, care s-a clasat pe locul […]

READ MORE →

Răzvan Stănescu (CSM Unirea Slobozia) – locul 23 la etapa de Cupă Mondială de la Sosnowiec, în proba de sabie juniori masculin individual

Localitatea poloneză Sosnowiec a găzduit sâmbătă și duminică, 21 și 22 octombrie 2017, a treia etapă de Cupă Mondială la sabie juniori. Concursul s-a disputat la masculin individual, feminin individual și feminin echipe. La Sosnowiec au fost prezenți 305 sportivi, iar România a fost reprezentată de opt sportivi. Cei care au tras pe planșele din Polonia […]

READ MORE →

Sebastian Popescu (LPS Craiova) – locul 14 la etapa din Circuitul European de cadeți de la Budapesta, în proba de spadă masculin individual

În paralel cu întrecerea de floretă, la Budapesta are loc duminică și luni, 22 și 23 octombrie 2017, a doua etapă din Circuitul European de spadă cadeți masculin, la individual și pe echipe. În capitala Ungariei sunt prezenți, pentru această probă, 280 de sportivi, iar 14 dintre ei sunt din România. Cei care trag pentru […]

READ MORE →

România – locul 8 la etapa de Cupă Mondială de la Sosnowiec, în proba de sabie feminin echipe

Localitatea poloneză Sosnowiec a găzduit sâmbătă și duminică, 21 și 22 octombrie 2017, a treia etapă de Cupă Mondială la sabie juniori. Concursul s-a disputat la masculin individual, feminin individual și feminin echipe. La Sosnowiec au fost prezenți 305 sportivi, iar România a fost reprezentată de opt sportivi. Cei care au tras pe planșele din Polonia […]

READ MORE →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top