UPDATE 6: Matei Aniculoesei-locul 13 și George Dragomir-locul 14 în proba de sabie masculin cadeți individual la Campionatul Mondial de cadeți și juniori de la Bourges! Matteo Neri (Italia) a luat aurul!

  by    0   0

Localitatea franceză Bourges găzduiește în perioada 1-10 aprilie o nouă ediție a Campionatului Mondial de scrimă pentru cadeți și juniori.
Cei mai bun sportivi din întreaga lume, la nivel de cadeți și juniori, se vor duela în Franța pentru medaliile puse în joc, iar printre ei se vor număra și 17 scrimeri români.
Vineri, 1 aprilie, în prima zi de concurs au loc probele de floretă feminin cadeți individual și sabie masculin cadeți individual. De la ora 11:30, ora României, 90 de sportivi se vor întrece în proba de sabie masculin cadeți individual, iar printre ei se vor număra și Matei Aniculoesei (CSA Steaua) și George Dragomir (CSS Slobozia). După faza grupelor, 68 de sportivi e vor califica mai departe pe un tablou incomplet de 128, de eliminare directă.
Matei Aniculoesei și George Dragomir vor intra în concurs în următoarele grupe preliminare:
grupa Aniculoesei grupa Dragomir
Programul complet al primei zile de la Campionatul Mondial de scrimă pentru cadeți și juniori de la Bourges este următorul:
Ora 9:30 – Floretă feminin cadeți individual
Din România: Anca Săveanu (CSA Steaua);
Ora 11:30 – Sabie masculin cadeți individual
Din România: Matei Aniculoesei (CSA Steaua), George Dragomir (CSS Slobozia).
Programul este adaptat după ora României.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu evoluția LIVE a sportivilor români la Bourges.
FOTO: Augusto BIZZI
PARTENER OFICIAL AL FEDERAȚIEI ROMÂNE DE SCRIMĂ ÎN 2016:
logo_RODOTEX_rgb_trans


UPDATE, ora 14:00 – Matei Aniculoesei și George Dragomir și-au încheiat evoluțiile în grupele preliminare cu următoarele rezultate:
rezultate Aniculoesei rezultate Dragomir
În urma rezultatelor din grupe, cei doi sabreri români s-au calificat pe tabloul principal de 64, unde vor trage după următorul program:
Matei Aniculoesei – Bobur Shagaev (Uzbekistan)
George Dragomir – Khalifa Al Aberi (Emiratele Arabe Unite).


UPDATE, ora 14:21 –  Matei Aniculoesei și George Dragomir s-au calificat pe tabloul de 32 după următoarele victorii în 64:
Matei Aniculoesei – Bobur Shagaev (Uzbekistan) 15-13
George Dragomir – Khalifa Al Aberi (Emiratele Arabe Unite) 15-8.
Pe tabloul de 32, Matei Aniculoesei și George Dragomir au următorul program:
Matei Aniculoesei – Karol Lademann (Polonia)
George Dragomir – Daniel Solomon (SUA).


UPDATE ora 15:41 – Matei Aniculoesei și George Dragomir s-au calificat pe tabloul de 16 după următoarele victorii în 32:
Matei Aniculoesei – Karol Lademann (Polonia) 15-8
George Dragomir – Daniel Solomon (SUA) 15-13.
Pe tabloul de 16, Matei Aniculoesei și George Dragomir au următorul program:
Matei Aniculoesei – Giacomo Mignuzzi (Italia)
George Dragomir – Matteo Neri (Italia).


UPDATE, ora 16:59 – Matei Aniculoesei și George Dragomir au fost eliminați pe tabloul de 16 după următoarele dueluri:
Matei Aniculoesei – Giacomo Mignuzzi (Italia) 3-15
George Dragomir – Matteo Neri (Italia) 7-15.

Această prezentare necesită JavaScript.


UPDATE, ora 19:16 – În urma evoluțiilor de azi, cei doi sabreri români au încheiat proba pe următoarele poziții: Matei Aniculoesei (CSA Steaua) – locul 13, George Dragomir (CSS Ploiești) – locul 14.


UPDATE, ora 23:26 – Medalia de aur a fost câștigată de către Matteo Neri (Italia), care a dispus în finală de Erwin Cai (SUA), scor 15-13. Medaliile de bronz le-au revenit rușilor Vladislav Pozdnyakov și Artem Tselyshev.


Related Posts

Se fac înscrieri pentru Campionatul Național de scrimă pentru veterani de la Craiova, ediția 2017!

Asociația Română de Scrimă Veterani organizează în data de 2 septembrie 2017, la Craiova, o nouă ediție a Campionatului Național de scrimă pentru veterani. Concursul va avea loc la Sala de scrimă a Liceului cu Program Sportiv „Petrache Trișcu”, cu începere de la ora 9:30, la trei categorii de vârstă: categoria I (40-49 de ani), […]

READ MORE →

Șapte scrimeri vor reprezenta România la Universiada de vară de la Taipei!

România va participa cu o delegație de 121 de persoane, dintre care 91 de sportivi, la cea de-a 29-a ediție a Universiadei de vară, care se va desfășura la Taipei (Taiwan), între 19 și 30 august, iar gimnasta Larisa Iordache va fi purtătoarea de drapel la ceremonia de deschidere. Delegația României va pleca joi, 17 […]

READ MORE →

FIER ȘI AUR! Federația Română de Scrimă aniversează un an de la medalia de aur cucerită de echipa de spadă feminin la Jocurile Olimpice de la Rio!

Acum un an scrima românească și sportul din țara noastră trăiau clipe de glorie la Jocurile Olimpice de la Rio (Brazilia). Noaptea de 11 spre 12 august 2016 va rămâne scrisă cu litere de AUR în istoria scrimei românești. Început pe 11 august și încheiat noaptea târziu, pe 12 august, concursul de spadă feminin echipe a […]

READ MORE →

Antrenorul Ioan Popa a încetat din viață!

Familia scrimei românești devine pe zi ce trece tot mai săracă. Joi, 3 august 2017, Federația Română de Scrimă anunță cu regret trecerea în neființă a antrenorului de spadă Ioan Popa (64 de ani). Fost spadasin la CSA Steaua, club pentru care a câștigat de trei ori campionatul național (1976, 1977 și 1979), Ioan Popa […]

READ MORE →

„La Mulți Ani”, Mihai Popa!

Antrenorul de spadă de la CSA Steaua, Mihai Popa, își serbează luni, 31 iulie 2017, ziua de naștere. Fost campion european și medaliat au argint și bronz cu echipa de spadă a României, Mihai Popa a câștigat Campionatul Mondial Universitar de la București, în 1981. Multiplu campion balcanic, de 23 de ori campion național și […]

READ MORE →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top