UPDATE 8: Maria Boldor s-a calificat pe tabloul principal de 64, în etapa de Cupă Mondială la floretă seniori feminin de la Gdansk. Mălina Călugăreanu, eliminată!

  by    0   0

Orașul polonez Gdansk găzduiește de vineri și până duminică, în perioada 16-18 ianuarie, etapa de Cupă Mondială la floretă seniori feminin, la individual și pe echipe.
La start s-au aliniat 157 de sportive, iar printre ele se numără și patru floretiste din România. Ana Boldor, Mălina Călugăreanu, Maria Boldor și Corina Damaschin ne vor reprezenta la Gdansk. Cele patru vor trage mai întâi vineri, 16 ianuarie, în calificări, urmând ca apoi, în funcție de rezultate, să intre sâmbătă, 17 ianuarie, pe tabloul principal de 64. Delegația României este condusă de antrenorul Ducu Petre.
Componența celor patru grupe în care trag româncele este următoarea:

1 grupa Damaschin 2 grupa Malina 3 grupa Maria 4 grupa Ana B.

Evoluția celor patru floretiste din România la Gdansk poate fi urmărită LIVE pe www.frscrima.ro.


UPDATE, ora 15:45 – Corina Damaschin, Maria Boldor și Mălina Călugăreanu și-au încheiat evoluțiile în grupele preliminare. Dintre toate trei, cel mai bine au tras Maria și Mălina, care au obținut trei victorii în șase meciuri. Corina a obținut o singură victorie. Rezultatele celor trei în grupe au fost:

rez Boldor M rez Calugareanu rez Damaschin


UPDATE, ora 16:26 – Ana Boldor a încheiat și ea evoluția în grupa preliminară. Din cele șase partide, sportiva de la CSU Poli Timișoara a obținut o singură victorie. Rezultatele Anei sunt:

rez Boldor A


UPDATE, ora 17:07 – În urma rezultatelor din grupe, Ana Boldor și Corina Damaschin au fost eliminate din proba individuală. Maria Boldor și Mălina Călugăreanu continuă cursa spre tabloul principal de 64, care se va trage mâine. Pe tabloul preliminar de 128, Maria și Mălina vor evolua astfel:
Ora 17:25: Maria Boldor – Yvonne Chart (Marea Britanie)
Ora 18:15: Mălina Călugăreanu – Anna Szymczak (Polonia).


UPDATE, ora 18:14 – Maria Boldor s-a calificat pe tabloul preliminar de 64 după victoria cu Yvonne Chart (Marea Britanie), scor 15-4. Pentru un loc pe tabloul principal de 64, de sâmbătă, Maria se va duela cu Chloe Jubenot (Franța), de la ora 19:15, ora României.


UPDATE, ora 18:56 – Mălina Călugăreanu s-a calificat și ea pe tabloul preliminar de 64, alături de Maria Boldor. Mălina a trecut în 128 de Anna Szymczak (Polonia), scor 15-12. Pe tabloul preliminar de 64, Mălina va evolua cu Gaelle Gebet (Franța), de la ora 20:05, ora României.


UPDATE, ora 20:33 – Maria Boldor s-a calificat pe tabloul principal de 64 după o zi excelentă de vineri, la etapa de Cupă Mondială la floretă juniori feminin de la Gdansk. Sportiva de la CSA Steaua a învins-o pe tabloul preliminar de 64 pe Chloe Jubenot (Franța), scor 15-13.


UPDATE, ora 20:44 – Mălina Călugăreanu a fost eliminată pe tabloul preliminar de 64 după ce a fost învinsă de Gaelle Gebet (Franța), scor 15-9. Astfel, singura floretistă româncă prezentă mâine pe tabloul principal de 64 va fi Maria Boldor.


Related Posts

Opt sabreri români concurează sâmbătă și duminică la etapa de Cupă Mondială de juniori de la Sosnowiec

Localitatea poloneză Sosnowiec găzduiește sâmbătă și duminică, 21 și 22 octombrie 2017, a treia etapă de Cupă Mondială la sabie juniori. Concursul se va disputa la masculin individual, feminin individual și feminin echipe. La Sosnowiec vor fi prezenți 305 sportivi, iar România va fi reprezentată de opt sportivi. Cei care vor trage pe planșele din Polonia […]

READ MORE →

ACUM LIVE: Brânză, Tătăran, Vereș, Danciu, Sbîrcia și Udrea trag în calificări la etapa de Cupă Mondială de spadă feminin de la Tallin

Sezonul 2017-2018 de Cupă Mondială la spadă feminin debutează la finalul acestei săptămâni, la Tallin, în Estonia. De vineri și până duminică, între 20 și 22 octombrie, 204 sportive din întreaga lume se vor duela în proba individuală și pe echipe. România este prezentă la Tallincu cu șase sportive și doi antrenori, după cum urmează: […]

READ MORE →

14 spadasini români trag duminică și luni la etapa din Circuitul European de cadeți de la Budapesta

În paralel cu întrecerea de floretă, la Budapesta are loc duminică și luni, 22 și 23 octombrie 2017, a doua etapă din Circuitul European de spadă cadeți masculin, la individual și pe echipe. În capitala Ungariei și-au anunțat prezența, pentru această probă, 282 de sportivi, iar 14 dintre ei sunt din România. Cei care vor […]

READ MORE →

17 floretiști români concurează în week-end la etapa din Circuitul European de cadeți de la Budapesta

A doua etapă din Circuitul European de floretă pentru cadeți, din sezonul 2017-2018, se dispută de vineri și până duminică, între 20 și 22 octombrie 2017, în Ungaria, la Budapesta. Pe planșele din capitala Ungariei și-au anunțat prezența 399 de floretiști din întreaga lume, care vor trage atât la individual, cât și pe echipe. România […]

READ MORE →

Echipa feminină de spadă a României a plecat azi la etapa de Cupă Mondială de la Tallin

Echipa feminină de spadă a României începe joi, 19 octombrie 2017, drumul într-un nou sezon de Cupă Mondială. Cu Ana Maria Brânză revenită pe planșă, România speră să obțină cât mai multe succese în noul sezon, care va debuta cu etapa din week-end (20-22 octombrie) de la Tallin (Estonia). Delegația României, formată din sportivele Ana […]

READ MORE →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top