UPDATE 5: Mălina Călugăreanu-locul 6, Maria Boldor-locul 23, Ana Boldor-locul 49 și Laura Vîrga-locul 60 în proba de floretă juniori feminin individual la Campionatul European de cadeți și juniori de la Novi Sad

  by    0   0

Duminică, 6 martie, în a șaptea zi a Campionatului European de cadeți și juniori de la Novi Sad (Serbia) sunt programate alte două probe pentru juniori, ambele la individual: spadă masculin și floretă feminin.
De la ora 12:30, ora României, se vor prezenta la start 73 de sportive în proba de floretă feminin juniori individual, iar patru sunt din România: Maria Boldor (CSA Steaua), Ana Boldor (CSU Poli Timișoara), Mălina Călugăreanu (CSA Steaua) și Laura Vîrga (CSU Poli Timișoara)
După faza grupelor preliminare, vor rămâne în concurs 56 de sportive, care vor intra pe un tablou incomplet de 64, de eliminare directă.
Maria Boldor, Ana Boldor, Mălina Călugăreanu și Laura Vîrga vor trage de la ora 12:30 în următoarele grupe preliminare:
grupa Boldor A grupa Boldor M grupa Calugareanu grupa Virga
Programul complet al zilei de duminică, 6 martie, de la Campionatul European de cadeți și juniori de la Novi Sad este următorul:
Ora 10:00 – Spadă masculin juniori individual;
Din România: Adrian Dabija, Marton Szep, Adam Macska, Balasz Szilagyi;
Ora 12:30 – Floretă feminin juniori individual;
Din România: Maria Boldor, Ana Boldor, Mălina Călugăreanu, Laura Vîrga.
Programul este adaptat după ora României.
Site-ul www.frscrimă.ro vă va ține la curent LIVE cu evoluția scrimerelor românce la Novi Sad.
FOTO: Augusto BIZZI
PARTENER OFICIAL AL FEDERAȚIEI ROMÂNE DE SCRIMĂ ÎN 2016:
logo_RODOTEX_rgb_trans


UPDATE, ora 17:27 – Maria Boldor, Ana Boldor, Mălina Călugăreanu și Laura Vîrga și-au încheiat evoluțiile din grupele preliminare cu următoarele rezultate:
rezultate Boldor A rezultate Boldor M rezultate Calugareanu rezultate Virga
În urma rezultatelor din grupe, Maria Boldor, Ana Boldor și Mălina Călugăreanu s-au calificat pe tabloul de 64, iar Laura Vîrga a fost eliminată. Rezultatele obținute de Maria Boldor, Ana Boldor și Mălina Călugăreanu în fazele eliminatorii au fost următoarele:
TABLOUL DE 64
Ana Boldor – Adelya Abdrakhmanova (Rusia) 7-15
Maria Boldor – Veronika Viktorie Matraszek (Cehia) 15-10
Mălina Călugăreanu – Rita Pirkova (Slovacia) 15-10
TABLOUL DE 32
Mălina Călugăreanu – Maria Boldor 15-14.
Pe tabloul de 16, Mălina Călugăreanu se va duela cu Elisabetta Bianchin (Italia), de la ora 17:35, ora României.

Această prezentare necesită JavaScript.


UPDATE, ora 17:52 – Mălina Călugăreanu s-a calificat pe tabloul de 8, după ce a trecut în 16 de Elisabetta Bianchin (Italia), scor 15-10.


UPDATE, ora 18:17 – Mălina Călugăreanu se va duela pe tabloul de 8 cu Marta Martyanova (Rusia), de la ora 18:35, ora României.


UPDATE, ora 19:12 – Mălina Călugăreanu a fost eliminată pe tabloul de 8, după ce a cedat cu 9-11 în duelul cu Marta Martyanova (Rusia).


UPDATE, ora 19:17 – În urma evoluțiilor de azi, cele patru floretiste românce au încheiat proba de azi pe următoarele poziții: Mălina Călugăreanu (CSA Steaua) – locul 6, Maria Boldor (CSA Steaua) – locul 23, Ana Boldor (CSU Poli Timișoara) – locul 49 și Laura Vîrga (CSU Poli Timișoara) – locul 60. Au tras 72 de sportive.


Related Posts

Se fac înscrieri pentru Campionatul Național de scrimă pentru veterani de la Craiova, ediția 2017!

Asociația Română de Scrimă Veterani organizează în data de 2 septembrie 2017, la Craiova, o nouă ediție a Campionatului Național de scrimă pentru veterani. Concursul va avea loc la Sala de scrimă a Liceului cu Program Sportiv „Petrache Trișcu”, cu începere de la ora 9:30, la trei categorii de vârstă: categoria I (40-49 de ani), […]

READ MORE →

Șapte scrimeri vor reprezenta România la Universiada de vară de la Taipei!

România va participa cu o delegație de 121 de persoane, dintre care 91 de sportivi, la cea de-a 29-a ediție a Universiadei de vară, care se va desfășura la Taipei (Taiwan), între 19 și 30 august, iar gimnasta Larisa Iordache va fi purtătoarea de drapel la ceremonia de deschidere. Delegația României va pleca joi, 17 […]

READ MORE →

FIER ȘI AUR! Federația Română de Scrimă aniversează un an de la medalia de aur cucerită de echipa de spadă feminin la Jocurile Olimpice de la Rio!

Acum un an scrima românească și sportul din țara noastră trăiau clipe de glorie la Jocurile Olimpice de la Rio (Brazilia). Noaptea de 11 spre 12 august 2016 va rămâne scrisă cu litere de AUR în istoria scrimei românești. Început pe 11 august și încheiat noaptea târziu, pe 12 august, concursul de spadă feminin echipe a […]

READ MORE →

Antrenorul Ioan Popa a încetat din viață!

Familia scrimei românești devine pe zi ce trece tot mai săracă. Joi, 3 august 2017, Federația Română de Scrimă anunță cu regret trecerea în neființă a antrenorului de spadă Ioan Popa (64 de ani). Fost spadasin la CSA Steaua, club pentru care a câștigat de trei ori campionatul național (1976, 1977 și 1979), Ioan Popa […]

READ MORE →

„La Mulți Ani”, Mihai Popa!

Antrenorul de spadă de la CSA Steaua, Mihai Popa, își serbează luni, 31 iulie 2017, ziua de naștere. Fost campion european și medaliat au argint și bronz cu echipa de spadă a României, Mihai Popa a câștigat Campionatul Mondial Universitar de la București, în 1981. Multiplu campion balcanic, de 23 de ori campion național și […]

READ MORE →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top