UPDATE 8: Andreea Lupu-locul 24, Cerasela Drăgan-locul 25, Ana Maria Ciobanu-locul 39 și Ioana Radu-locul 57 la Campionatul European de la Maribor, proba de sabie cadeți feminin individual

  by    0   1

A doua probă din prima zi a Campionatului European de scrimă pentru cadeți și juniori de la Maribor este cea de sabie cadeți feminin individual.
În această probă s-au înscris 63 de sportive, care au fost împărțite în nouă grupe de câte șapte fiecare. La finalul grupelor se alcătuiește un clasament, iar primele 48 de sabrere se califică mai departe pe un tablou incomplet de 64.
România este reprezentată în această probă de patru sportive: Cerasela Drăgan (CSM Iași), Andreea Lupu (CSM Iași), Ana Maria Ciobanu (CSM Iași) și Ioana Radu (CSS Unirea Iași).
Începând cu ora 14:30, cele patru vor trage în următoarele grupe preliminare:

1.grupa Lupu 2.grupa Radu 3.grupa Dragan 4. grupa Ciobanu
Programul complet al probei de sabie cadeți feminin individual este următorul:
Ora 14:00 – start probă sabie feminin individual
Ora 19:40 – semifinale sabie feminin individual
Ora 20:30 – finală sabie feminin individual
Ora 20:50 – festivitatea de deschidere și premierea.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu evoluția sabrerelor din România la Maribor.


UPDATE, ora 15:41 – Cerasela Drăgan, Andreea Lupu, Ana Maria Ciobanu și Ioana Radu și-au încheiat evoluțiile în grupele preliminare. Rezultatele celor partu sportive din România sunt următoarele:

1.rez Lupu 2.rez Radu 3.rez Dragan 4.rez Ciobanu


UPDATE, ora 15:50 – La finalul evoluțiilor din grupe, cele patru sabrere din România ocupă următoarele poziții în clasamentul provizoriu: Andreea Lupu – locul 22, Cerasela Drăgan – locul 23, Ana Maria Ciobanu – locul 31 și Ioana Radu – locul 57. Astfel, Andreea Lupu, Cerasela Drăgan și Ana Maria Ciobanu vor trage pe tabloul de 64, iar Ioana Radu este eliminată din concurs.


UPDATE, ora 16:06 – Andreea Lupu, Cerasela Drăgan și Ana Maria Ciobanu vor trage pe tabloul de 64 astfel:
Ora 16:15 – Andreea Lupu – Doga Acar (Turcia)
Ora 16:15 – Cerasela Drăgan – Simona Nedyalkova (Bulgaria)
Ora 16:15 – Ana Maria Ciobanu – Larissa Eifler (Germania).


UPDATE, ora 16:42 – Andreea Lupu și Cerasela Drăgan s-au calificat pe tabloul de 32, iar Ana Maria Ciobanu a fost eliminată în 64. Rezultatele de pe tabloul de 64 ale celor trei românce au fost următoarele:
Andreea Lupu – Doga Acar (Turcia) 15-9
Cerasela Drăgan – Simona Nedyalkova (Bulgaria) 15-9
Ana Maria Ciobanu – Larissa Eifler (Germania) 6-15.


UPDATE, ora 16:48 – Cerasela Drăgan și Andreea Lupu vor trage astfel pe tabloul de 32:
Ora 16:50 – Cerasela Drăgan – Dorottya Berczy (Ungaria)
ORa 17:05 – Andreea Lupu – Kira Eifler (Germania).


UPDATE, ora 17:21 – Cerasela Drăgan a fost eliminată pe tabloul de 32 după ce a pierdut cu 9-15 meciul cu Dorottya Berczy (Ungaria).


UPDATE, ora 17:25 – Andreea Lupu a fost și ea eliminată pe tabloul de 32, învinsă fiind de Kira Eifler (Germania), scor 11-15. România își încheie astfel evoluția în prima zi la Campionatul European de scrimă pentru cadeți și juniori de la Maribor.


UPDATE, ora 17:42 – În urma evoluțiilor de azi, cele patru sportive din România au încheiat proba de sabie cadeți feminin individual pe următoarele poziții: Andreea Lupu – locul 24, Cerasela Drăgan – locul 25, Ana Maria Ciobanu – locul 38 și Ioana Radu – locul 57.


UPDATE, ora 21:30 – Podiumul în această probă arată astfel: 1. Olga Nikitina (Rusia), 2. Larissa Eifler (Germania), 3. Alexandra Klimova (Rusia) și Evgenia Podpaskova (Rusia).


Related Posts

Se fac înscrieri pentru Campionatul Național de scrimă pentru veterani de la Craiova, ediția 2017!

Asociația Română de Scrimă Veterani organizează în data de 2 septembrie 2017, la Craiova, o nouă ediție a Campionatului Național de scrimă pentru veterani. Concursul va avea loc la Sala de scrimă a Liceului cu Program Sportiv „Petrache Trișcu”, cu începere de la ora 9:30, la trei categorii de vârstă: categoria I (40-49 de ani), […]

READ MORE →

Șapte scrimeri vor reprezenta România la Universiada de vară de la Taipei!

România va participa cu o delegație de 121 de persoane, dintre care 91 de sportivi, la cea de-a 29-a ediție a Universiadei de vară, care se va desfășura la Taipei (Taiwan), între 19 și 30 august, iar gimnasta Larisa Iordache va fi purtătoarea de drapel la ceremonia de deschidere. Delegația României va pleca joi, 17 […]

READ MORE →

FIER ȘI AUR! Federația Română de Scrimă aniversează un an de la medalia de aur cucerită de echipa de spadă feminin la Jocurile Olimpice de la Rio!

Acum un an scrima românească și sportul din țara noastră trăiau clipe de glorie la Jocurile Olimpice de la Rio (Brazilia). Noaptea de 11 spre 12 august 2016 va rămâne scrisă cu litere de AUR în istoria scrimei românești. Început pe 11 august și încheiat noaptea târziu, pe 12 august, concursul de spadă feminin echipe a […]

READ MORE →

Antrenorul Ioan Popa a încetat din viață!

Familia scrimei românești devine pe zi ce trece tot mai săracă. Joi, 3 august 2017, Federația Română de Scrimă anunță cu regret trecerea în neființă a antrenorului de spadă Ioan Popa (64 de ani). Fost spadasin la CSA Steaua, club pentru care a câștigat de trei ori campionatul național (1976, 1977 și 1979), Ioan Popa […]

READ MORE →

„La Mulți Ani”, Mihai Popa!

Antrenorul de spadă de la CSA Steaua, Mihai Popa, își serbează luni, 31 iulie 2017, ziua de naștere. Fost campion european și medaliat au argint și bronz cu echipa de spadă a României, Mihai Popa a câștigat Campionatul Mondial Universitar de la București, în 1981. Multiplu campion balcanic, de 23 de ori campion național și […]

READ MORE →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top