UPDATE 5: Andreea Lupu-locul 14, Sabina Martiș-locul 28, Ana Maria Ciobanu-locul 46 și Ioana Radu-locul 49, în proba de sabie feminin individual la Campionatul European de cadeți și juniori de la Novi Sad! Liza Pusztai (Ungaria) a luat aurul!

  by    0   0

Cea de-a doua probă din prima zi a Campionatului European de scrimă pentru cadeți și juniori de la Novi Sad (Serbia) este cea de sabie feminin cadeți individual.
În această probă vor lua startul 67 de sportive, iar patru sunt din România: Andreea Lupu (CSM Iași), Sabina Martiș (CSA Steaua), Ioana Radu (CSS Unirea Iași) și Ana Maria Ciobanu (CSM Iași)
După faza grupelor, vor avansa mai departe în concurs 52 de sportive, care vor ajunge pe un tablou incomplet de 64, de eliminare directă. Andreea Lupu, Sabina Martiș, Ioana Radu și Ana Maria Ciobanu vor intra în concurs la ora 14:30, în următoarele grupe preliminare:
1.grupa Ciobanu 2.grupa Lupu 3.grupa Radu 4.grupa Martis
Programul complet al primei zile de la Campionatul European de scrimă pentru cadeți și juniori de la Novi Sad este următorul:
Ora 10:00 – Floretă masculin cadeți individual;
Din România: Silviu Roșu, Cristian Cândescu, Alexandru Pîrva, Alexandru Sîrb;
Ora 14:30 – Sabie feminin cadeți individual;
Din România: Andreea Lupu, Sabina Martiș, Ioana Radu, Ana Maria Ciobanu;
Ora 19:30 – Ceremonia de deschidere a Campionatului European de scrimă pentru cadeți și juniori.
Site-ul www.frscrimă.ro vă va ține la curent LIVE cu evoluția scrimerilor români la Novi Sad.
FOTO: Augusto Bizzi
PARTENER OFICIAL AL FEDERAȚIEI ROMÂNE DE SCRIMĂ ÎN 2016:
logo_RODOTEX_rgb_trans


UPDATE, ora 15:47- Andreea Lupu, Sabina Martiș, Ioana Radu și Ana Maria Ciobanu și-au încheiat evoluțiile în grupele preliminare. Cele patru sabrere românce au obținut următoarele rezultate:
rezultate Ciobanu rezultate Lupu rezultate Martis rezultate Radu

Această prezentare necesită JavaScript.


UPDATE, ora 16:00 – În urma rezultatelor din grupe Andreea Lupu, Sabina Martiș, Ioana Radu și Ana Maria Ciobanu s-au calificat pe tabloul de 64. Cele patru sabrere românce vor trage astfel:
Ioana Radu – Larissa Eifler (Germania)
Sabina Martiș – Giulia Arpino (Italia)
Ana Maria Ciobanu – Greta Koos (Ungaria)
Andreea Lupu – Natalia Nowinowska (Polonia).


UPDATE, ora 17:30 – Andreea Lupu și Sabina Martiș s-au calificat în 32, în timp ce Ioana Radu și Ana Maria Ciobanu au fost eliminate în 64. Rezultatele celor patru românce în 64 au fost următoarele:
Ioana Radu – Larissa Eifler (Germania) 6-15
Sabina Martiș – Giulia Arpino (Italia) 15-8
Ana Maria Ciobanu – Greta Koos (Ungaria) 10-15
Andreea Lupu – Natalia Nowinowska (Polonia) 15-12.
Pe tabloul de 32, Andreea Lupu și Sabina Martiș vor trage astfel:
Andreea Lupu – Melis Saricam (Turcia)
Sabina Martiș – Beatrice Dalla Vecchia (Italia).


UPDATE, ora 19:10 – Andreea Lupu s-a calificat pe tabloul de 16, după ce a trecut în 32 de Melis Saricam (Turcia), scor 15-9, în timp ce Sabina Martiș a cedat cu 8-15 în 32 în fața lui Beatrice Dalla Vecchia (Italia). Pe tabloul de 16, Andreea Lupu a fost eliminată după un duel încheiat la limită, scor 14-15 cu Sarah-Camille Noutcha (Franța). În urma evoluțiilor de azi, cele patru sabrere din România au încheiat proba de sabie cadeți feminin individual de la Campionatul European de la Novi Sad pe următoarele poziții: Andreea Lupu – locul 14, Sabina Martiș – locul 28, Ana Maria Ciobanu – locul 46 și Ioana Radu – locul 49.


UPDATE, ora 22:10 – Podiumul probei de sabie cadeți feminin individual de la Campionatul European de cadeți și juniori de la Novi Sad 2016 arată astfel: 1. Liza Pusztai (Ungaria), 2. Dorottya Berczy (Ungaria), 3. Sarah-Camille Noutcha (Franța) și Greta Koos (Ungaria).


Related Posts

Iancu-locul 30, Bucur-locul 45, Ciornilă-locul 47 și Cruțu-locul 48 în proba de sabie masculin individual la Universiada de vară de la Taipei

Cea de-a 29-a ediție a Universiadei de vară se desfășoară la Taipei (Taiwan), între 19 și 30 august 2017. România este prezentă în Taiwan cu o delegație de 121 de persoane a României, dintre care 91 de sportivi, ei concurând la atletism, haltere, tenis de masă, volei masculin, înot, sărituri în apă, baschet masculin, polo […]

READ MORE →

Amalia Tătăran – locul 34 în proba de spadă feminin individual la Olimpiada de vară de la Taipei

Cea de-a 29-a ediție a Universiadei de vară se desfășoară la Taipei (Taiwan), între 19 și 30 august 2017. România este prezentă în Taiwan cu o delegație de 121 de persoane a României, dintre care 91 de sportivi, ei concurând la atletism, haltere, tenis de masă, volei masculin, înot, sărituri în apă, baschet masculin, polo […]

READ MORE →

Scrimerii români au plecat joi seara spre Taipei! Primele probe de scrimă de la Universiada de vară au loc duminică!

Delegația de 121 de persoane a României, dintre care 91 de sportivi, a plecat joi seara la cea de-a 29-a ediție a Universiadei de vară, care se va desfășura la Taipei (Taiwan), între 19 și 30 august. Sportivii noștri vor concura la atletism, haltere, tenis de masă, volei masculin, înot, sărituri în apă, baschet masculin, polo […]

READ MORE →

Se fac înscrieri pentru Campionatul Național de scrimă pentru veterani de la Craiova, ediția 2017!

Asociația Română de Scrimă Veterani organizează în data de 2 septembrie 2017, la Craiova, o nouă ediție a Campionatului Național de scrimă pentru veterani. Concursul va avea loc la Sala de scrimă a Liceului cu Program Sportiv „Petrache Trișcu”, cu începere de la ora 9:30, la trei categorii de vârstă: categoria I (40-49 de ani), […]

READ MORE →

Șapte scrimeri vor reprezenta România la Universiada de vară de la Taipei!

România va participa cu o delegație de 121 de persoane, dintre care 91 de sportivi, la cea de-a 29-a ediție a Universiadei de vară, care se va desfășura la Taipei (Taiwan), între 19 și 30 august, iar gimnasta Larisa Iordache va fi purtătoarea de drapel la ceremonia de deschidere. Delegația României va pleca joi, 17 […]

READ MORE →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top