UPDATE 7: Loredana Dinu, eliminată pe tabloul de 8 la Grand Prix-ul de spadă seniori feminin de la Rio de Janeiro

  by    0   0

Ziua a doua a Grand Prix-ului de spadă seniori feminin de la Rio de Janeiro (Brazilia) programează duminică, 23 mai, confruntările de pe tabloul principal de 64.
În această fază, România are două reprezentante: Simona Gherman și Loredana Dinu. Dacă Simona Gherman (CSA Steaua) a ajuns direct în 64 grației poziției din clasamentul Cupei Mondiale – locul 7 – Loredana Dinu (CS Dinamo) s-a calificat după meciurile din grupele preliminare, acolo unde a obținut cinci victorii în șase partide.
România a mai avut în Brazilia încă trei sportive, dar Anca Măroiu (CSA Steaua), Simona Pop (CSA Steaua) și Amalia Tătăran (CS Dinamo) au părăsit Grand Prix-ul de la Rio în calificările de sâmbătă.
De la ora 15:00, ora României, Simona Gherman și Loredana Dinu vor trage în 64 după următorul program:
Ora 15:00 – Simona Gherman – Corinna Lawrence (Marea Britanie)
Ora 15:20 – Loredana Dinu – Anja Schuenke (Germania).
Dacă se vor califica mai departe, Simona Gherman și Loredana Dinu se vor întâlni în meci direct în 32!
Delegația României la Rio de Janeiro este condusă de antrenorul George Epurescu.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu evoluția sportivelor noastre la Rio de Janeiro.
PARTENER OFICIAL AL FEDERAȚIEI ROMÂNE DE SCRIMĂ:
logo_RODOTEX_rgb_trans


UPDATE, ora 15:23 – Simona Gherman s-a calificat pe tabloul de 32 după ce a trecut în 64 de Corinna Lawrence (Marea Britanie), scor 8-4, după minutul suplimentar.


UPDATE, ora 15:36 – Loredana Dinu s-a calificat și ea pe tabloul de 32 după ce a trecut în 64 de Anja Schuenke (Germania), scor 15-7. Pe tabloul de 32, de la ora 18:30, ora României, va urma o confruntare 100% românească: Simona Gherman – Loredana Dinu.


UPDATE, ora 18:44 – Loredana Dinu învins-o în 32 pe Simona Gherman, scor 15-9 și s-a calificat pe tabloul pe 16. Pentru un loc pe tabloul de 8, Loredana Dinu se va duela cu învingătoarea partidei dintre Renata Knapik-Miazga (Polonia) și Kang Young Mi (Coreea de Sud).


UPDATE, ora 19:18 – Loredana Dinu se va duela în 16 cu Renata Knapik-Miazga (Polonia), care a trecut în 32 de Kang Young Mi (Coreea de Sud), scor 15-9. Partida dintre Loredana Dinu și Renata Knapik-Miazga va începe la ora 20:30.


UPDATE, ora 21:06 – Loredana Dinu s-a calificat pe tabloul de 8 după ce a trecut în 16 de Renata Knapik-Miazga (Polonia), scor 12-10.


UPDATE, ora 21:15 – Loredana Dinu se va duela pentru un loc în semifinale cu italianca Francesca Boscarelli. Partida va începe la ora 22:00.


UPDATE, ora 22:14 – Loredana Dinu a fost eliminată pe tabloul de 8 după ce a cedat meciul cu italianca Francesca Boscarelli, scor 10-14.


Related Posts

România – locul 8 la etapa de Cupă Mondială de la Sosnowiec, în proba de sabie feminin echipe

Localitatea poloneză Sosnowiec a găzduit sâmbătă și duminică, 21 și 22 octombrie 2017, a treia etapă de Cupă Mondială la sabie juniori. Concursul s-a disputat la masculin individual, feminin individual și feminin echipe. La Sosnowiec au fost prezenți 305 sportivi, iar România a fost reprezentată de opt sportivi. Cei care au tras pe planșele din Polonia […]

READ MORE →

România – locul 11 la etapa de Cupă Mondială de la Tallin, în proba de spadă feminin echipe

Etapa de Cupă Mondială de spadă feminin de la Tallin s-a încheiat duminică, 22 octombrie 2017, cu proba pe echipe. De la ora 10:00, 19 formații s-au duelat pentru a prinde un loc pe podium în Estonia. România a intrat în concurs pe tabloul de 16 și a încheiat întrecerea pe locul 11. Rezultatele României […]

READ MORE →

ACUM LIVE: România concurează în proba pe echipe la etapa de Cupă Mondială de spadă feminin de laTallin

Etapa de Cupă Mondială de spadă feminin de la Tallin se încheie duminică, 22 octombrie 2017, cu proba pe echipe. De la ora 10:00, 19 formații se vor duela pentru a prinde un loc pe podium în Estonia. România intră în concurs pe tabloul de 16, acolo unde va da piept cu Rusia. Pentru țara […]

READ MORE →

Cerasela Drăgan (CSM Iași) – locul 13 și Andreea Lupu (CSM Iași) – locul 14 la etapa de Cupă Mondială de juniori de la Sosnowiec, în proba de sabie feminin individual

Localitatea poloneză Sosnowiec găzduiește sâmbătă și duminică, 21 și 22 octombrie 2017, a treia etapă de Cupă Mondială la sabie juniori. Concursul se dispută la masculin individual, feminin individual și feminin echipe. La Sosnowiec sunt prezenți 305 sportivi, iar România este reprezentată de opt sportivi. Cei care trag pe planșele din Polonia pentru țara noastră sunt: […]

READ MORE →

Rebeca Cândescu (CSA Steaua) – locul 22 la etapa din Circuitul European de cadeți de la Budapesta, în proba de floretă feminin individual! România – locul 17 în proba masculină pe echipe!

Ziua a doua a etapei din Circuitul European de cadeți de la Budapesta a programat sâmbătă, 21 octombrie 2017, două noi probe: floretă feminin individual și floretă masculin echipe. În proba de floretă feminin individual au participat 204 sportive, iar zece au fost din România: Rebeca Cândescu (CSA Steaua), Emilia Corbu (CSTA București), Andreea Dincă (ACS […]

READ MORE →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top