UPDATE 7: Loredana Dinu, eliminată pe tabloul de 8 la Grand Prix-ul de spadă seniori feminin de la Rio de Janeiro

  by    0   0

Ziua a doua a Grand Prix-ului de spadă seniori feminin de la Rio de Janeiro (Brazilia) programează duminică, 23 mai, confruntările de pe tabloul principal de 64.
În această fază, România are două reprezentante: Simona Gherman și Loredana Dinu. Dacă Simona Gherman (CSA Steaua) a ajuns direct în 64 grației poziției din clasamentul Cupei Mondiale – locul 7 – Loredana Dinu (CS Dinamo) s-a calificat după meciurile din grupele preliminare, acolo unde a obținut cinci victorii în șase partide.
România a mai avut în Brazilia încă trei sportive, dar Anca Măroiu (CSA Steaua), Simona Pop (CSA Steaua) și Amalia Tătăran (CS Dinamo) au părăsit Grand Prix-ul de la Rio în calificările de sâmbătă.
De la ora 15:00, ora României, Simona Gherman și Loredana Dinu vor trage în 64 după următorul program:
Ora 15:00 – Simona Gherman – Corinna Lawrence (Marea Britanie)
Ora 15:20 – Loredana Dinu – Anja Schuenke (Germania).
Dacă se vor califica mai departe, Simona Gherman și Loredana Dinu se vor întâlni în meci direct în 32!
Delegația României la Rio de Janeiro este condusă de antrenorul George Epurescu.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu evoluția sportivelor noastre la Rio de Janeiro.
PARTENER OFICIAL AL FEDERAȚIEI ROMÂNE DE SCRIMĂ:
logo_RODOTEX_rgb_trans


UPDATE, ora 15:23 – Simona Gherman s-a calificat pe tabloul de 32 după ce a trecut în 64 de Corinna Lawrence (Marea Britanie), scor 8-4, după minutul suplimentar.


UPDATE, ora 15:36 – Loredana Dinu s-a calificat și ea pe tabloul de 32 după ce a trecut în 64 de Anja Schuenke (Germania), scor 15-7. Pe tabloul de 32, de la ora 18:30, ora României, va urma o confruntare 100% românească: Simona Gherman – Loredana Dinu.


UPDATE, ora 18:44 – Loredana Dinu învins-o în 32 pe Simona Gherman, scor 15-9 și s-a calificat pe tabloul pe 16. Pentru un loc pe tabloul de 8, Loredana Dinu se va duela cu învingătoarea partidei dintre Renata Knapik-Miazga (Polonia) și Kang Young Mi (Coreea de Sud).


UPDATE, ora 19:18 – Loredana Dinu se va duela în 16 cu Renata Knapik-Miazga (Polonia), care a trecut în 32 de Kang Young Mi (Coreea de Sud), scor 15-9. Partida dintre Loredana Dinu și Renata Knapik-Miazga va începe la ora 20:30.


UPDATE, ora 21:06 – Loredana Dinu s-a calificat pe tabloul de 8 după ce a trecut în 16 de Renata Knapik-Miazga (Polonia), scor 12-10.


UPDATE, ora 21:15 – Loredana Dinu se va duela pentru un loc în semifinale cu italianca Francesca Boscarelli. Partida va începe la ora 22:00.


UPDATE, ora 22:14 – Loredana Dinu a fost eliminată pe tabloul de 8 după ce a cedat meciul cu italianca Francesca Boscarelli, scor 10-14.


Related Posts

Scrimerii români au plecat joi seara spre Taipei! Primele probe de scrimă de la Universiada de vară au loc duminică!

Delegația de 121 de persoane a României, dintre care 91 de sportivi, a plecat joi seara la cea de-a 29-a ediție a Universiadei de vară, care se va desfășura la Taipei (Taiwan), între 19 și 30 august. Sportivii noștri vor concura la atletism, haltere, tenis de masă, volei masculin, înot, sărituri în apă, baschet masculin, polo […]

READ MORE →

Se fac înscrieri pentru Campionatul Național de scrimă pentru veterani de la Craiova, ediția 2017!

Asociația Română de Scrimă Veterani organizează în data de 2 septembrie 2017, la Craiova, o nouă ediție a Campionatului Național de scrimă pentru veterani. Concursul va avea loc la Sala de scrimă a Liceului cu Program Sportiv „Petrache Trișcu”, cu începere de la ora 9:30, la trei categorii de vârstă: categoria I (40-49 de ani), […]

READ MORE →

Șapte scrimeri vor reprezenta România la Universiada de vară de la Taipei!

România va participa cu o delegație de 121 de persoane, dintre care 91 de sportivi, la cea de-a 29-a ediție a Universiadei de vară, care se va desfășura la Taipei (Taiwan), între 19 și 30 august, iar gimnasta Larisa Iordache va fi purtătoarea de drapel la ceremonia de deschidere. Delegația României va pleca joi, 17 […]

READ MORE →

FIER ȘI AUR! Federația Română de Scrimă aniversează un an de la medalia de aur cucerită de echipa de spadă feminin la Jocurile Olimpice de la Rio!

Acum un an scrima românească și sportul din țara noastră trăiau clipe de glorie la Jocurile Olimpice de la Rio (Brazilia). Noaptea de 11 spre 12 august 2016 va rămâne scrisă cu litere de AUR în istoria scrimei românești. Început pe 11 august și încheiat noaptea târziu, pe 12 august, concursul de spadă feminin echipe a […]

READ MORE →

Antrenorul Ioan Popa a încetat din viață!

Familia scrimei românești devine pe zi ce trece tot mai săracă. Joi, 3 august 2017, Federația Română de Scrimă anunță cu regret trecerea în neființă a antrenorului de spadă Ioan Popa (64 de ani). Fost spadasin la CSA Steaua, club pentru care a câștigat de trei ori campionatul național (1976, 1977 și 1979), Ioan Popa […]

READ MORE →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top