UPDATE 9: Anca Săveanu-locul 14, Raluca Drăghici-locul 38, Alexandra Lazin-locul 64 și Adriana Haidu-locul 70 la Campionatul European de la Maribor, în proba de floretă cadeți feminin individual

  by    1   1

A doua probă a zilei a doua la Campionatul European de scrimă pentru cadeți și juniori de la Maribor este cea de floretă cadeți feminin individual.
80 de sportive se vor alinia la startul întrecerii, iar patru dintre ele sunt din România: Alexandra Lazin (CS Satu Mare), Raluca Drăghici (CSA Steaua), Anca Săveanu (CSA Steaua), Adriana Haidu (CS Satu Mare).
Pentru început se va trage în 12 grupe preliminare: patru de șase, iar opt de șapte sportive. La finalul grupelor se va alcătui un clasament, iar primele 62 de floretiste se vor califica pe un tablou incomplet de 64, de eliminare directă.
Alexandra Lazin (CS Satu Mare), Raluca Drăghici (CSA Steaua), Anca Săveanu (CSA Steaua), Adriana Haidu (CS Satu Mare) vor trage în următoarele grupe preliminare:

1.grupa Haidu 2.grupa Saveanu 3.grupa Draghici 4.grupa Lazin
Programul complet al probei de floretă cadeți feminin individual este următorul:
Ora 10:30 – start probă floretă feminin individual
Ora 19:40 – semifinale floretă feminin individual
Ora 20:40 – finală floretă feminin individual
Ora 21:05 – festivitatea de premiere.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu evoluția floretistelor din România la Maribor.


UPDATE, ora 15:03 – Alexandra Lazin, Raluca Drăghici, Anca Săveanu și Adriana Haidu și-au încheiat evoluțiile în grupe cu următoarele rezultate:

1.rez Haidu 2.rez Saveanu 3.rez Draghici 4.rez Lazin


UPDATE, ora 15:18 – În urma evoluțiilor din grupe, Raluca Drăghici și Anca Săveanu s-au calificat mai departe, iar Alexandra Lazin și Adriana Haidu au fost eliminate din concurs. Pozițiile celor patru românce în clasamentul alcătuit pe baza rezultatelor din grupe au fost următoarele: Anca Săveanu – locul 23, Raluca Drăghici – 29, Alexandra Lazin – locul 64, Adriana Haidu – locul 70.


UPDATE, ora 15:46 – Raluca Drăghici și Anca Săveanu vor trage astfel pe tabloul de 64:
Ora 15:50 – Raluca Drăghici – Serena Rossini (Italia)
Ora 16:10 – Anca Săveanu – Myrthe Zoons (Olanda).


UPDATE, ora 16:11 – Raluca Drăghici a fost eliminată în 64 după ce a pierdut cu Serena Rossini (Italia), scor 2-15.


UPDATE, ora 16:34 – Anca Săveanu s-a calificat pe tabloul de 32 după ce a trecut în 64 de Myrthe Zoons (Olanda), scor 15-3.


UPDATE, ora 16:37 – Anca Săveanu se va duela pentru un loc pe tabloul de 16 cu Yasmin Campbell (Marea Britanie). Meciul va începe la ora 17:15, ora României.


UPDATE, ora 17:45 – Anca Săveanu s-a calificat în 16 după ce a trecut cu 13-12 de Yasmin Campbell. Pentru un loc în 8, Anca se va duela, de la ora 18:10, cu  Kamilla Tsybirova (Rusia).


UPDATE, ora 18:46 – Anca Sãveanu a fost eliminată în 16 după ce a pierdut cu 7-13 meciul cu Kamilla Tsybirova.


UPDATE, ora 22:35 – În urma evoluției de azi, cele patru floretiste din România au încheiat concursul de floretă cadeți feminin individual pe următoarele poziții: Anca Săveanu (CSA Steaua) – locul 14, Raluca Drăghici (CSA Steaua) – locul 38, Alexandra Lazin (CS Satu Mare) – locul 64, Adriana Haidu (CS Satu Mare) – locul 70.
Podiumul în această probă arată astfel: 1. Leonie Ebert (Germania), 2. Marta Martyanova (Rusia), 3. Sophia Werner (Germania) și Elena Tangherlini (Italia).


Related Posts

Scrimerii români au plecat joi seara spre Taipei! Primele probe de scrimă de la Universiada de vară au loc duminică!

Delegația de 121 de persoane a României, dintre care 91 de sportivi, a plecat joi seara la cea de-a 29-a ediție a Universiadei de vară, care se va desfășura la Taipei (Taiwan), între 19 și 30 august. Sportivii noștri vor concura la atletism, haltere, tenis de masă, volei masculin, înot, sărituri în apă, baschet masculin, polo […]

READ MORE →

Se fac înscrieri pentru Campionatul Național de scrimă pentru veterani de la Craiova, ediția 2017!

Asociația Română de Scrimă Veterani organizează în data de 2 septembrie 2017, la Craiova, o nouă ediție a Campionatului Național de scrimă pentru veterani. Concursul va avea loc la Sala de scrimă a Liceului cu Program Sportiv „Petrache Trișcu”, cu începere de la ora 9:30, la trei categorii de vârstă: categoria I (40-49 de ani), […]

READ MORE →

Șapte scrimeri vor reprezenta România la Universiada de vară de la Taipei!

România va participa cu o delegație de 121 de persoane, dintre care 91 de sportivi, la cea de-a 29-a ediție a Universiadei de vară, care se va desfășura la Taipei (Taiwan), între 19 și 30 august, iar gimnasta Larisa Iordache va fi purtătoarea de drapel la ceremonia de deschidere. Delegația României va pleca joi, 17 […]

READ MORE →

FIER ȘI AUR! Federația Română de Scrimă aniversează un an de la medalia de aur cucerită de echipa de spadă feminin la Jocurile Olimpice de la Rio!

Acum un an scrima românească și sportul din țara noastră trăiau clipe de glorie la Jocurile Olimpice de la Rio (Brazilia). Noaptea de 11 spre 12 august 2016 va rămâne scrisă cu litere de AUR în istoria scrimei românești. Început pe 11 august și încheiat noaptea târziu, pe 12 august, concursul de spadă feminin echipe a […]

READ MORE →

Antrenorul Ioan Popa a încetat din viață!

Familia scrimei românești devine pe zi ce trece tot mai săracă. Joi, 3 august 2017, Federația Română de Scrimă anunță cu regret trecerea în neființă a antrenorului de spadă Ioan Popa (64 de ani). Fost spadasin la CSA Steaua, club pentru care a câștigat de trei ori campionatul național (1976, 1977 și 1979), Ioan Popa […]

READ MORE →

One thought on “UPDATE 9: Anca Săveanu-locul 14, Raluca Drăghici-locul 38, Alexandra Lazin-locul 64 și Adriana Haidu-locul 70 la Campionatul European de la Maribor, în proba de floretă cadeți feminin individual

  1. radudavid spune:

    Hai Anca!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top