UPDATE 2: Bodo-locul 57, Cândescu-locul 59, Roșu-locul 63 și Gheorghe-locul 78 în proba de floretă masculin juniori individual la Campionatul European de cadeți și juniori de la Novi Sad. Maximilien Chastanet (Franța) a luat aurul!

  by    0   0

Sâmbătă, 5 martie, în a șasea zi a Campionatului European de cadeți și juniori de la Novi Sad (Serbia) sunt programate primele două probe pentru juniori, ambele la individual: floretă masculin și sabie feminin.
De la ora 10:00, ora României, se vor prezenta la start 92 de sportivi în proba de floretă masculin juniori individual, iar patru sunt din România: Silviu Roșu (CSA Steaua), Cristian Cândescu (CSA Steaua), Benjamin Bodo (CS Satu Mare) și Victor Gheorghe (CSS Ploiești).
După faza grupelor preliminare, vor rămâne în concurs 72 de sportivi, care vor intra pe un tablou incomplet de 128, de eliminare directă.
Silviu Roșu, Cristian Cândescu, Benjamin Bodo și Victor Gheorghe vor trage de la ora 10:00 în următoarele grupe preliminare:
1.grupa Gheorghe 2.grupa Rosu 3.grupa Bodo 4.grupa Candescu
Programul complet al zilei de sâmbătă, 5 martie, de la Campionatul European de cadeți și juniori de la Novi Sad este următorul:
Ora 10:00 – Floretă masculin juniori individual;
Din România: Silviu Roșu, Cristian Cândescu, Benjamin Bodo, Victor Gheorghe;
Ora 14:30 – Sabie feminin juniori individual;
Din România: Andreea Lupu, Cerasela Drăgan, Sabina Martiș, Ioana Radu.
Programul este adaptat după ora României.
Site-ul www.frscrimă.ro vă va ține la curent LIVE cu evoluția scrimerilor români la Novi Sad.
FOTO: Augusto BIZZI
PARTENER OFICIAL AL FEDERAȚIEI ROMÂNE DE SCRIMĂ ÎN 2016:
logo_RODOTEX_rgb_trans


UPDATE, ora 15:10 – Silviu Roșu, Cristian Cândescu, Benjamin Bodo și Victor Gheorghe și-au încheiat evoluțiile în grupele preliminare cu următoarele rezultate:
rezultate Bodo rezultate Candescu rezultate Gheorghe rezultate Rosu
În urma rezultatelor din grupe, Silviu Roșu, Cristian Cândescu și Benjamin Bodo s-au calificat pe tabloul principal de 128, iar Victor Gheorghe a fost eliminat.
Pe tabloul de 128 Silviu Roșu, Cristian Cândescu și Benjamin Bodo au avut următoarele rezultate:
Benjamin Bodo – liber
Silviu Roșu – Muhemmed Ege Cosgun (Turcia) 15-12
Cristian Cândescu – Pablo Ambel (Spania) 15-11
Pe tabloul de 64, Silviu Roșu, Cristian Cândescu și Benjamin Bodo au avut următoarele rezultate:
Silviu Roșu – Maximilien Chastanet (Franța) 4-15
Benjamin Bodo – Uladzislau Lahunou (Belarus) 9-15
Cristian Cândescu – Job De Ruiter (Olanda) 6-15.
În urma evoluțiilor de azi, cei patru floretiști români au încheiat concursul pe următoarele poziții: Benjamin Bodo (CS Satu Mare) – locul 57, Cristian Cândescu (CSA Steaua) – locul 59, Silviu Roșu (CSA Steaua) – locul 63, Victor Gheorghe (CSS Ploiești) – locul 78. Au tras 92 de sportivi.

Această prezentare necesită JavaScript.


UPDATE, ora 20:56 – Proba de floretă juniori masculin individual a fost câștigată de Maximilien Chastanet (Franța), care a trecut în finală de Andrzej Rzadkowski (Polonia), scor 15-11. Finala a fost arbitrată de românul Florin Gheorghe! Medaliile de bronz le-au cucerit Alexandre Ediri (Franța) și Alessandro Gridelli (Italia).


Related Posts

ACS Spadasinii Argeșeni este primul club de scrimă din județul Argeș! Marți se inaugurează secțiile de scrimă de la Pitești și Mioveni! Invitată specială: Loredana Dinu!

ACS Spadasinii Argeșeni, Prima şcoală de scrimă din Argeş îşi deschide porţile marți, 24 octombrie 2017, la Piteşti şi Mioveni. Proiectul a fost lansat, vineri, 20 octombrie, de preşedinta Cătălina Frîntură, în compania unuia dintre antrenori, Andrei Cătălin Neguţ. „Încă din copilărie am iubit acest sport nobil şi curat care dezvoltă inteligenţa, perspicacitatea, fiind plin de eleganţă şi lipsit de violenţă. Acum […]

READ MORE →

România – locul 12 la etapa din Circuitul European de cadeți de la Budapesta, în proba de floretă feminin echipe

Etapa din Circuitul European de cadeți de la Budapesta, în probele de floretă, s-a încheiat duminică, 22 octombrie 2017, cu proba feminină pe echipe. La startul întrecerii s-au prezentat 35 de formații, iar trei au fost din România. Cel mai bun rezultat al delegației noastre a fost obținut de către România1, care s-a clasat pe locul […]

READ MORE →

Răzvan Stănescu (CSM Unirea Slobozia) – locul 23 la etapa de Cupă Mondială de la Sosnowiec, în proba de sabie juniori masculin individual

Localitatea poloneză Sosnowiec a găzduit sâmbătă și duminică, 21 și 22 octombrie 2017, a treia etapă de Cupă Mondială la sabie juniori. Concursul s-a disputat la masculin individual, feminin individual și feminin echipe. La Sosnowiec au fost prezenți 305 sportivi, iar România a fost reprezentată de opt sportivi. Cei care au tras pe planșele din Polonia […]

READ MORE →

Sebastian Popescu (LPS Craiova) – locul 14 la etapa din Circuitul European de cadeți de la Budapesta, în proba de spadă masculin individual

În paralel cu întrecerea de floretă, la Budapesta are loc duminică și luni, 22 și 23 octombrie 2017, a doua etapă din Circuitul European de spadă cadeți masculin, la individual și pe echipe. În capitala Ungariei sunt prezenți, pentru această probă, 280 de sportivi, iar 14 dintre ei sunt din România. Cei care trag pentru […]

READ MORE →

România – locul 8 la etapa de Cupă Mondială de la Sosnowiec, în proba de sabie feminin echipe

Localitatea poloneză Sosnowiec a găzduit sâmbătă și duminică, 21 și 22 octombrie 2017, a treia etapă de Cupă Mondială la sabie juniori. Concursul s-a disputat la masculin individual, feminin individual și feminin echipe. La Sosnowiec au fost prezenți 305 sportivi, iar România a fost reprezentată de opt sportivi. Cei care au tras pe planșele din Polonia […]

READ MORE →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top