UPDATE 2: Bodo-locul 57, Cândescu-locul 59, Roșu-locul 63 și Gheorghe-locul 78 în proba de floretă masculin juniori individual la Campionatul European de cadeți și juniori de la Novi Sad. Maximilien Chastanet (Franța) a luat aurul!

  by    0   0

Sâmbătă, 5 martie, în a șasea zi a Campionatului European de cadeți și juniori de la Novi Sad (Serbia) sunt programate primele două probe pentru juniori, ambele la individual: floretă masculin și sabie feminin.
De la ora 10:00, ora României, se vor prezenta la start 92 de sportivi în proba de floretă masculin juniori individual, iar patru sunt din România: Silviu Roșu (CSA Steaua), Cristian Cândescu (CSA Steaua), Benjamin Bodo (CS Satu Mare) și Victor Gheorghe (CSS Ploiești).
După faza grupelor preliminare, vor rămâne în concurs 72 de sportivi, care vor intra pe un tablou incomplet de 128, de eliminare directă.
Silviu Roșu, Cristian Cândescu, Benjamin Bodo și Victor Gheorghe vor trage de la ora 10:00 în următoarele grupe preliminare:
1.grupa Gheorghe 2.grupa Rosu 3.grupa Bodo 4.grupa Candescu
Programul complet al zilei de sâmbătă, 5 martie, de la Campionatul European de cadeți și juniori de la Novi Sad este următorul:
Ora 10:00 – Floretă masculin juniori individual;
Din România: Silviu Roșu, Cristian Cândescu, Benjamin Bodo, Victor Gheorghe;
Ora 14:30 – Sabie feminin juniori individual;
Din România: Andreea Lupu, Cerasela Drăgan, Sabina Martiș, Ioana Radu.
Programul este adaptat după ora României.
Site-ul www.frscrimă.ro vă va ține la curent LIVE cu evoluția scrimerilor români la Novi Sad.
FOTO: Augusto BIZZI
PARTENER OFICIAL AL FEDERAȚIEI ROMÂNE DE SCRIMĂ ÎN 2016:
logo_RODOTEX_rgb_trans


UPDATE, ora 15:10 – Silviu Roșu, Cristian Cândescu, Benjamin Bodo și Victor Gheorghe și-au încheiat evoluțiile în grupele preliminare cu următoarele rezultate:
rezultate Bodo rezultate Candescu rezultate Gheorghe rezultate Rosu
În urma rezultatelor din grupe, Silviu Roșu, Cristian Cândescu și Benjamin Bodo s-au calificat pe tabloul principal de 128, iar Victor Gheorghe a fost eliminat.
Pe tabloul de 128 Silviu Roșu, Cristian Cândescu și Benjamin Bodo au avut următoarele rezultate:
Benjamin Bodo – liber
Silviu Roșu – Muhemmed Ege Cosgun (Turcia) 15-12
Cristian Cândescu – Pablo Ambel (Spania) 15-11
Pe tabloul de 64, Silviu Roșu, Cristian Cândescu și Benjamin Bodo au avut următoarele rezultate:
Silviu Roșu – Maximilien Chastanet (Franța) 4-15
Benjamin Bodo – Uladzislau Lahunou (Belarus) 9-15
Cristian Cândescu – Job De Ruiter (Olanda) 6-15.
În urma evoluțiilor de azi, cei patru floretiști români au încheiat concursul pe următoarele poziții: Benjamin Bodo (CS Satu Mare) – locul 57, Cristian Cândescu (CSA Steaua) – locul 59, Silviu Roșu (CSA Steaua) – locul 63, Victor Gheorghe (CSS Ploiești) – locul 78. Au tras 92 de sportivi.

Această prezentare necesită JavaScript.


UPDATE, ora 20:56 – Proba de floretă juniori masculin individual a fost câștigată de Maximilien Chastanet (Franța), care a trecut în finală de Andrzej Rzadkowski (Polonia), scor 15-11. Finala a fost arbitrată de românul Florin Gheorghe! Medaliile de bronz le-au cucerit Alexandre Ediri (Franța) și Alessandro Gridelli (Italia).


Related Posts

Scrimerii români au plecat joi seara spre Taipei! Primele probe de scrimă de la Universiada de vară au loc duminică!

Delegația de 121 de persoane a României, dintre care 91 de sportivi, a plecat joi seara la cea de-a 29-a ediție a Universiadei de vară, care se va desfășura la Taipei (Taiwan), între 19 și 30 august. Sportivii noștri vor concura la atletism, haltere, tenis de masă, volei masculin, înot, sărituri în apă, baschet masculin, polo […]

READ MORE →

Se fac înscrieri pentru Campionatul Național de scrimă pentru veterani de la Craiova, ediția 2017!

Asociația Română de Scrimă Veterani organizează în data de 2 septembrie 2017, la Craiova, o nouă ediție a Campionatului Național de scrimă pentru veterani. Concursul va avea loc la Sala de scrimă a Liceului cu Program Sportiv „Petrache Trișcu”, cu începere de la ora 9:30, la trei categorii de vârstă: categoria I (40-49 de ani), […]

READ MORE →

Șapte scrimeri vor reprezenta România la Universiada de vară de la Taipei!

România va participa cu o delegație de 121 de persoane, dintre care 91 de sportivi, la cea de-a 29-a ediție a Universiadei de vară, care se va desfășura la Taipei (Taiwan), între 19 și 30 august, iar gimnasta Larisa Iordache va fi purtătoarea de drapel la ceremonia de deschidere. Delegația României va pleca joi, 17 […]

READ MORE →

FIER ȘI AUR! Federația Română de Scrimă aniversează un an de la medalia de aur cucerită de echipa de spadă feminin la Jocurile Olimpice de la Rio!

Acum un an scrima românească și sportul din țara noastră trăiau clipe de glorie la Jocurile Olimpice de la Rio (Brazilia). Noaptea de 11 spre 12 august 2016 va rămâne scrisă cu litere de AUR în istoria scrimei românești. Început pe 11 august și încheiat noaptea târziu, pe 12 august, concursul de spadă feminin echipe a […]

READ MORE →

Antrenorul Ioan Popa a încetat din viață!

Familia scrimei românești devine pe zi ce trece tot mai săracă. Joi, 3 august 2017, Federația Română de Scrimă anunță cu regret trecerea în neființă a antrenorului de spadă Ioan Popa (64 de ani). Fost spadasin la CSA Steaua, club pentru care a câștigat de trei ori campionatul național (1976, 1977 și 1979), Ioan Popa […]

READ MORE →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top