UPDATE 8: Dolniceanu, eliminat pe tabloul de 16 la etapa de Cupă Mondială la sabie masculin individual de la Padova

  by    0   0

Etapa de Cupă Mondială la sabie masculin seniori a ajuns sâmbătă, 31 ianuarie, în ziua a doua de concurs. La Padova (Italia) au loc azi meciurile de pe tabloul principal de 64. În această fază a concursului, România are trei reprezentanți: Tiberiu Dolniceanu (calificat direct pe tabloul principal grație poziției din clasamentul la zi al Cupei Mondiale), Ciprian Gălățanu și Iulian Teodosiu (ambii după ce au trecut vineri de calificări).
Programul celor trei români pe tabloul de 64 este următorul:
Ora 11:00 – Ciprian Gălățanu – Alexey  Yakimenko (Rusia)
Ora 11:00 – Tiberiu Dolniceanu – Romain Miramon Choy (Franța)
Ora 12:00 – Iulian Teodosiu – Nikolay Kovalev (Rusia).
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu evoluția sabrerilor români la Padova.
FOTO: Augusto Bizzi


UPDATE, ora 11:12 – Tiberiu Dolniceanu s-a calificat pe tabloul de 32 după ce a trecut în 64 de Romain Miramon Choy (Franța), scor 15-8. Din păcate, Ciprian Gălățanu a cedat în 64 cu Alexey  Yakimenko (Rusia), scor 11-15.

Galatanu cu Yakimenko in planul 2 Tiberiu Dolniceanu


UPDATE, ora 11:49 – Tiberiu Dolniceanu și-a aflat adversarul de pe tabloul de 32. Elevul lui Mihai Covaliu se va bate pentru un loc în 16 cu italianul Gabriele Foschini (Italia). Acesta a trecut în 64 de francezul Julien Medard, scor 15-14. Meciul va avea loc de la ora 14:00, ora României.


UPDATE, ora 12:17 – Iulian Teodosiu a fost eliminat pe tabloul de 64 după ce a pierdut cu 5-15 în fața lui Nikolay Kovalev (Rusia).

Iulian Teodosiu invins Mihai Covaliu gesticuleaza Teodosiu cu Kovalev


UPDATE, ora 14:17 – Tiberiu Dolniceanu s-a calificat pe tabloul de 16 după ce a trecut cu 15-6 de Gabriele Foschini (Italia). Pentru un loc pe tabloul de 8, Dolniceanu se va duela cu învingătorul meciului dintre Kim Junho (Coreea de Sud) și  Nikolay Kovalev (Rusia).


UPDATE, ora 14:46 – Tiberiu Dolniceanu va trage pe tabloul de 16 cu Kim Junho (Coreea de Sud). Acesta din urmă l-a eliminat în 32 pe Nikolay Kovalev (Rusia), scor 15-14. Meciul dintre Tiberiu Dolniceanu și Kim Junho (Coreea de Sud) va începe la ora 15:40, ora României.


UPDATE, ora 15:45 – Tiberiu Dolniceanu a fost eliminat pe tabloul de 16 după ce a cedat cu 12-15 meciul cu Kim Junho (Coreea de Sud).


Related Posts

Șapte scrimeri vor reprezenta România la Universiada de vară de la Taipei!

România va participa cu o delegație de 121 de persoane, dintre care 91 de sportivi, la cea de-a 29-a ediție a Universiadei de vară, care se va desfășura la Taipei (Taiwan), între 19 și 30 august, iar gimnasta Larisa Iordache va fi purtătoarea de drapel la ceremonia de deschidere. Delegația României va pleca joi, 17 […]

READ MORE →

FIER ȘI AUR! Federația Română de Scrimă aniversează un an de la medalia de aur cucerită de echipa de spadă feminin la Jocurile Olimpice de la Rio!

Acum un an scrima românească și sportul din țara noastră trăiau clipe de glorie la Jocurile Olimpice de la Rio (Brazilia). Noaptea de 11 spre 12 august 2016 va rămâne scrisă cu litere de AUR în istoria scrimei românești. Început pe 11 august și încheiat noaptea târziu, pe 12 august, concursul de spadă feminin echipe a […]

READ MORE →

Antrenorul Ioan Popa a încetat din viață!

Familia scrimei românești devine pe zi ce trece tot mai săracă. Joi, 3 august 2017, Federația Română de Scrimă anunță cu regret trecerea în neființă a antrenorului de spadă Ioan Popa (64 de ani). Fost spadasin la CSA Steaua, club pentru care a câștigat de trei ori campionatul național (1976, 1977 și 1979), Ioan Popa […]

READ MORE →

„La Mulți Ani”, Mihai Popa!

Antrenorul de spadă de la CSA Steaua, Mihai Popa, își serbează luni, 31 iulie 2017, ziua de naștere. Fost campion european și medaliat au argint și bronz cu echipa de spadă a României, Mihai Popa a câștigat Campionatul Mondial Universitar de la București, în 1981. Multiplu campion balcanic, de 23 de ori campion național și […]

READ MORE →

România – locul 15 la Campionatul Mondial de scrimă de la Leipzig, în proba de spadă feminin echipe

Ultima zi a Campionatului Mondial de scrimă pentru seniori de la la Leipzig a programat miercuri, 26 iulie 2017, cele din urmă probe pe echipe: spadă feminin și floretă masculin. De la ora 11:00, ora României, 24 de formații s-au întrecut în proba de spadă feminin. Echipa României a intrat în concurs direct pe tabloul […]

READ MORE →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top