Tiberiu Dolniceanu a luat bronz la Madrid! Duminică, România-Puerto Rico în turul I

  by    0   4

A 28-a ediţie a Trofeului Villa de Madrid la sabie masculin, care e şi prima etapă de Cupă Mondială la această categorie, porneşte la start în câteva minute. România e prezentă în proba individuală cu şase sportivi. Dintre aceştia, unul e calificat direct pe tabloul principal – Tiberiu Dolniceanu – iar alţi cinci trebuie să treacă de calificări şi de două tururi preliminare pentru a intra pe tabloul principal. Alin Badea a mers excelent în grupe şi a ajuns pe tabloul principal, în timp ce George Iancu a fost eliminaţi după grupele de calificare. Totodată, Ciprian Gălăţanu, Alexandru Popescu şi Iulian Teodosiu au ajuns în ultimele două tururi preliminare. Ciprian Gălăţanu îl va înfrunta pe germanul Frederik Koch, Alexandru Popescu va da piept cu maghiarul Sebestyen Puy, iar Iulian Teodosiu va evolua împotriva germanului Robin Schroedter.
Delegaţia este condusă de antrenorul Mihai Covaliu.


UPDATE, ora 15:07 – Ciprian Gălăţanu a părăsit întrecerea individuală după ce a fost învins în primul tur preliminar de germanul Frederik Koch, scor 8-15.


UPDATE, ora 15:42 – Iulian Teodosiu a fost şi el eliminat în turul I preliminar la Madrid după 8-15 cu germanul Robin Schroedter.


UPDATE, ora 16:10 – Alexandru Popescu, ultimul român din preliminarii, a dat piept în runda I cu maghiarul Sebestyen Puy. Din păcate, Alex a cedat cu 10-15, situaţie în care rămânem pe tabloul principal individual doar cu Tiberiu Dolniceanu şi Alin Badea. Rămâneţi pe www.frscrima.ro pentru a afla adversarii celor doi români în turul I de pe tabloul principal de mâine.


UPDATE, ora 23:35 – Tiberiu Dolniceanu şi Alin Badea şi-au aflat adeversarii din turul I al tabloului principal al Cupei Mondiale de la Madrid. Astfel, Dolniceanu va da piept cu Adrian Ramirez Acuna (Mexic), de la ora 10:00 (ora României), în timp ce Badea îl va înfrunta pe Marco Ciari (Italia), de la or 10:40 (ora României).


UPDATE 8 februarie, ora 11:55 – Tiberiu Dolniceanu a rămas singur pe tabloul principal al Cupei Mondiale de sabie de la Madrid. Dinamovistul a trecut cu 15-6 de mexicanul Adrian Ramirez Acuna, în timp ce Alin Badea a cedat în turul I cu italianul Marco Ciari, scor 11-15. În turul II, Dolniceanu îl va întâlni pe germanul Richard Huebers, de la ora 12:40, ora României.


UPDATE, ora 14:05 – Favorit numărul trei al Cupei Mondiale de la Madrid, Tiberiu Dolniceanu s-a calificat în optimi de finală dupî un duel strâns cu germanul Richard Huebers. Tibi s-a impus cu 15-13 și se va bate pentru un loc în sferturi cu maghiarul Szabo Matyas.


UPDATE, ora 14:45 – Tiberiu Dolniceanu e de neoprit la Madrid. El a trecut în optimi de  maghiarul Szabo Matyas, scor 15-11 și își așteaptă adversarul din sferturi. Pentru un loc în semifinale Tibi va da piept cu germanul Nicolas Limbach.


UPDATE, ora 16:30 – Tiberiu Dolniceanu a cucerit medalia de bronz la Madrid. După 15-12 în sferturi cu  cu germanul Nicolas Limbach, Tibi a cedat în semifinale, la mare luptă cu sud-coreeanul Kim Junghwan, scor 13-15. Dolniceanu se mulţumeşte astfel cu medalia de bronz, un rezultat excelent având în vedere că a fost primul concurs din 2014. Duminică, 9 februarie, România intră în concursul iar în turul I va da peste Puerto Rico.


Related Posts

LIVE: Campionatul Național de Scrimă pentru copii, ediția 2017, ziua 9, proba 17: floretă masculin 10-11 ani. Gabi Szabo și Dana Rogoz sunt invitatele FR Scrimă la festivitățile de premiere de azi!

Duminică, 25 iunie 2017, în cea de-a noua zi de concurs, Campionatul Național de Scrimă pentru copii programează la Sala de Scrimă „Ana Pascu” primele probe de floretă masculin individual: 10-11 ani și 12-13 ani. De la ora 9:00, 27 de sportivi se duelează pentru medalii în proba de floretă masculin, la categoria 10-11 ani. […]

READ MORE →

CS Farul Constanța a câștigat Campionatul Național de Scrimă pentru copii, ediția 2017, în proba de spadă feminin echipe 12-13 ani. Amalia Tătăran le-a premiat pe micile campioane!

Sâmbătă după-amiaza, 24 iunie, Campionatul Național de Scrimă pentru copii a programat ultima probă de spadă a ediției 2017. De la ora 13:00, 15 echipe din întreaga țară s-au duelat pentru medalii în proba de spadă feminin echipe 12-13 ani. Cele 15 formații care au concurat azi au fost: CS Farul Constanța1, CS Farul Constanța2, CSA […]

READ MORE →

LIVE: Campionatul Național de Scrimă pentru copii, ediția 2017, ziua 8, proba 16: spadă feminin echipe 12-13 ani. Amalia Tătăran este invitata Federației Române de Scrimă la festivitatea de premiere!

Campionatul Național de Scrimă pentru copii, ediția 2017, programează sâmbătă, 24 iunie, ultimele două probe de spadă feminin: 8-9 ani individual și 12-13 ani echipe. La Sala de Scrimă „Ana Pascu” din București, 15 echipe din întreaga țară se duelează de la ora 13:00 pentru medalii în proba de spadă feminin echipe 12-13 ani. Cele […]

READ MORE →

Natalia Constantin (CS Contraatac) a câștigat Campionatul Național de Scrimă pentru copii, ediția 2017, în proba de spadă feminin 8-9 ani. Ciprian Marica le-a premiat pe micile campioane!

Campionatul Național de Scrimă pentru copii, ediția 2017, programează sâmbătă, 24 iunie, ultimele două probe de spadă feminin: 8-9 ani individual și 12-13 ani echipe. La Sala de Scrimă „Ana Pascu” din București, 28 de sportive din întreaga țară s-au duelat de la ora 9:00 pentru medalii în proba de spadă feminin 8-9 ani. Sistem […]

READ MORE →

LIVE: Campionatul Național de Scrimă pentru copii, ediția 2017, ziua 8, proba 15: spadă feminin 8-9 ani. Ciprian Marica și Amalia Tătăran sunt invitații FR Scrimă la festivitățile de premiere de azi!

Campionatul Național de Scrimă pentru copii, ediția 2017, programează sâmbătă, 24 iunie, ultimele două probe de spadă feminin: 8-9 ani individual și 12-13 ani echipe. La Sala de Scrimă „Ana Pascu” din București, 28 de sportive din întreaga țară se duelează de la ora 9:00 pentru medalii în proba de spadă feminin 8-9 ani. Sistem […]

READ MORE →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top