UPDATE 11: Tiberiu Dolniceanu a ocupat locul cinci la etapa de Cupă Mondială de sabie seniori masculin individual, de la Budapesta. Yakimenko a câștigat concursul!

  by    0   0

Ziua a doua a etapei de Cupă Mondială de sabie seniori masculin de la Budapestra programează sâmbătă, 31 octombrie, duelurile de pe tabloul principal de 64, la individual.
În această fază a concursului, România are trei sportivi: Tiberiu Dolniceanu – calificat direct, Ciprian Gălățanu și George Iancu – calificați după preliminarii. Tot în preliminarii au mai tras Alin Badea, Iulian Teodosiu, Dragoș Sârbu și Sorin Eftimie, dar ei au fost eliminați în diverse faze ale concursului.
Tiberiu Dolniceanu, Ciprian Gălățanu și George Iancu vor trage astfel pe tabloul principal de 64:
Ora 12:15 – George Iancu – Renzo Agresta (Brazilia)
Ora 12:30 – Ciprian Gălățanu – Ha Hansol (Coreea de Sud)
Ora 12:45 – Tiberiu Dolniceanu – Luigi Samele (Italia).
Delegația României este condusă de antrenorii Mihai Covaliu și Dan Găreanu.
Programul următoarelor două zile de concurs de la Budapesta este următorul:
SÂMBĂTĂ, 31 OCTOMBRIE
Ora 11:00 – tabloul de 64;
Ora 17:00 – tabloul de 8, semifinalele și finala;
DUMINICĂ, 1 NOIEMBRIE
Ora 10:00 – tabloul de 32;
Ora 12:00 – tabloul de 16;
Ora 13:00 – tabloul de 8;
Ora 14:00 – semifinalele;
Ora 15:00 – finala mică (meciul pentru locurile 3-4);
Ora 16:00 – finala mare (meciul pentru locul 1).
FOTO: Augusto Bizzi
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu evoluția sabrerilor români la Budapesta.
PARTENER OFICIAL AL FEDERAȚIEI ROMÂNE DE SCRIMĂ:
logo_RODOTEX_rgb_trans


UPDATE, ora 12:10 – George Iancu a fost eliminat pe tabloul de 64, după ce a cedat cu 11-15 duelul cu Renzo Agresta (Brazilia).


UPDATE, ora 12:36 – Ciprian Gălățanu a fost și el eliminat pe tabloul de 64, după ce a cedat cu 4-15 duelul cu Ha Hansol (Coreea de Sud).


UPDATE, ora 12:52 – Tiberiu Dolniceanu s-a calificat pe tabloul de 32, după ce a trecut în 64 de Luigi Samele (Italia), scor 15-10.

Această prezentare necesită JavaScript.


UPDATE, ora 12:54 – Tiberiu Dolniceanu se va duela pentru un loc pe tabloul de 16 cu Alberto Pellegrini (Italia), de la ora 14:00, ora României.


UPDATE, ora 14:24 – Tiberiu Dolniceanu s-a calificat pe tabloul principal de 16, după ce a trecut în 32 de Alberto Pellegrini (Italia), scor 15-10.


UPDATE, ora 14:34 – Tiberiu Dolniceanu se va duela pentru un loc pe tabloul de 8 cu Andriy Yagodka (Ucraina), de la ora 14:45, ora României.


UPDATE, ora 15:05 – Tiberiu Dolniceanu s-a calificat pe tabloul principal de 8, după ce a trecut în 16 de Andriy Yagodka (Ucraina), scor 15-13.

Această prezentare necesită JavaScript.


UPDATE, ora 15:08 – Tiberiu Dolniceanu se va duela pentru un loc în semifinale cu Kim Junghwan (Coreea de Sud), de la ora 17:45, ora României.


UPDATE, ora 17:46 – Tiberiu Dolniceanu a fost eliminat pe tabloul de 8, după ce a fost învins de Kim Junghwan (Coreea de Sud), scor 8-15.

Această prezentare necesită JavaScript.


UPDATE, ora 18:04 – În urma evoluțiilor de vineri și sâmbătă, cei șapte sabreri români au încheiat pe următoarele poziții etapa de Cupă Mondială de la Budapesta: Tiberiu Dolniceanu – locul 5, Ciprian Gălățanu – locul 44, George Iancu – locul 50, Alin Badea – locul 66, Iulian Teodosiu – locul 72, Sorin Eftimie – locul 164, Dragoș Sîrbu – locul 172. Au participat 217 sportivi.


UPDATE, ora 19:25 – Alexey Yakimenko (Rusia) a câștigat etapa de Cupă Mondială la sabie seniori masculin individual de la Budapesta după ce a trecut în finală de Kim Junghwan (Coreea de Sud), scor 15-14. Pe locul trei s-au clasat Nicolas Rousset (Franța) și Luca Curatoli (Italia).

Această prezentare necesită JavaScript.


Related Posts

Cerasela Drăgan (CSM Iași) – locul 13 și Andreea Lupu (CSM Iași) – locul 14 la etapa de Cupă Mondială de juniori de la Sosnowiec, în proba de sabie feminin individual

Localitatea poloneză Sosnowiec găzduiește sâmbătă și duminică, 21 și 22 octombrie 2017, a treia etapă de Cupă Mondială la sabie juniori. Concursul se dispută la masculin individual, feminin individual și feminin echipe. La Sosnowiec sunt prezenți 305 sportivi, iar România este reprezentată de opt sportivi. Cei care trag pe planșele din Polonia pentru țara noastră sunt: […]

READ MORE →

Rebeca Cândescu (CSA Steaua) – locul 22 la etapa din Circuitul European de cadeți de la Budapesta, în proba de floretă feminin individual! România – locul 17 în proba masculină pe echipe!

Ziua a doua a etapei din Circuitul European de cadeți de la Budapesta a programat sâmbătă, 21 octombrie 2017, două noi probe: floretă feminin individual și floretă masculin echipe. În proba de floretă feminin individual au participat 204 sportive, iar zece au fost din România: Rebeca Cândescu (CSA Steaua), Emilia Corbu (CSTA București), Andreea Dincă (ACS […]

READ MORE →

Ana Maria Brânză (CSA Steaua) – locul 14 la etapa de Cupă Mondială de la Tallin, în proba de spadă feminin individual

Ziua a doua a etapei de Cupă Mondială de spadă feminin de la Tallin a programat sâmbătă, 21 octombrie 2017, duelurile de pe tabloul principal de 64. România a fost reprezentată în această fază a concursului de patru sportive: Ana Maria Brânză (CSA Steaua), Amalia Tătăran (CS Dinamo), Greta Vereș (CSA Steaua) și Raluca Sbîrcia […]

READ MORE →

ACUM LIVE: Brânză, Tătăran, Vereș și Sbîrcia trag pe tabloul de 64 la etapa de Cupă Mondială de spadă feminin de la Tallin

Ziua a doua a etapei de Cupă Mondială de spadă feminin de la Tallin programează sâmbătă, 21 octombrie 2017, duelurile de pe tabloul principal de 64. România este reprezentată în această fază a concursului de patru sportive: Ana Maria Brânză (CSA Steaua), Amalia Tătăran (CS Dinamo), Greta Vereș (CSA Steaua) și Raluca Sbîrcia (CSU Craiova). Adela […]

READ MORE →

Alexandru Pîrva (CSA Steaua) – locul 31 la etapa din Circuitul European de cadeți de la Budapesta, în proba de floretă masculin individual

Vineri, 20 septembrie 2017, a debutat la Budapesta o nouă etapă din Circuitul European de floretă pentru cadeți. Prima probă din capitala Ungariei a fost cea de floretă masculin individual, iar la startul ei s-au prezentat 194 de sportivi din întreaga lume. România a fost reprezentată de șapte sportivi, iar cea mai bună clasare a […]

READ MORE →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top