UPDATE 11: Prima medalie pentru România la Mondialele de la Moscova! Tiberiu Dolniceanu a cucerit bronzul în proba de sabie masculin individual

  by    0   3

A doua probă a zilei de marți, 14 iulie, de la Campionatul Mondial de Scrimă de la Moscova, în care România va fi reprezentată este cea de sabie masculin individual.
De la ora 11:40, ora României, vor începe duelurile de pe tabloul principal de 64, iar țara noastră are trei reprezentanți: Tiberiu Dolniceanu (CS Dinamo), Alin Badea (CSA Steaua) și Iulian Teodosiu (CS Dinamo). Dacă Tiberiu Dolniceanu a acces direct pe tabloul principal de 64, Alin Badea și Iulian Teodosiu au trecut luni, 13 iulie, de calificări.
Cei trei sportivi români vor evolua pe tabloul principal de 64 după următorul program:
Ora 11:40 – Alin Badea – Fernando Casares (Spania)
Ora 12:10 – Iulian Teodosiu – Sandro Bazadze (Georgia)
Ora 12:25 – Tiberiu Dolniceanu – Pablo Moreno (Spania).
Sportivii sunt coordonați de pe margine de tehnicienii Mihai Covaliu și Dan Găureanu.
Programul complet al zilei a doua la Campionatul Mondial de Scrimă de la Moscova este următorul:
Ora 9:00 – spadă masculin individual: grupe și tururile preliminare;
Ora 10:30 – sabie feminin individual: tabloul de 64, semifinalele și finala;
Ora 11:40 – sabie masculin individual: tabloul de 64, semifinalele și finala;
Ora 14:00 – spadă feminin individual: grupe și tururile preliminare.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu evoluția sportivilor români la Moscova.
FOTO: Marie-Lan Tay Pamart
PARTENER OFICIAL AL FEDERAȚIEI ROMÂNE DE SCRIMĂ:
logo_RODOTEX_rgb_trans


UPDATE, ora 12:06 – Alin Badea a fost eliminat pe tabloul de 64. Sportivul de la CSA Steaua a cedat cu 9-15 în duelul cu Fernando Casares (Spania).

Această prezentare necesită JavaScript.


UPDATE, ora 12:39 – Iulian Teodosiu a fost și el eliminat pe tabloul de 64. Sportivul de la CS Dinamo a pierdut cu 12-15 duelul cu Sandro Bazadze (Georgia).

Această prezentare necesită JavaScript.


UPDATE, ora 12:57 – Tiberiu Dolniceanu s-a calificat pe tabloul de 32 după ce a trecut în 64 de Pablo Moreno (Spania), scor 15-13.

Această prezentare necesită JavaScript.


UPDATE, ora 13:15 – Tiberiu Dolniceanu se va duela pentru un loc pe tabloul de 16 cu Kenta Tokunan (Japonia). Duelul Tiberiu Dolniceanu – Kenta Tokunan va începe la ora 14:45, ora României.


UPDATE, ora 15:14 – Tiberiu Dolniceanu s-a calificat pe tabloul de 16. Sportivul de la CS Dinamo a trecut în 32 de Kenta Tokunan (Japonia), scor 15-9.

Această prezentare necesită JavaScript.


UPDATE, ora 15:20 – Tiberiu Dolniceanu se va duela pentru un loc pe tabloul de 8 cu Veniamin Reshetnikov (Rusia), campionul mondial din 2013. Duelul Tiberiu Dolniceanu – Veniamin Reshetnikov va începe la ora 16:10, ora României.


UPDATE, ora 16:23 – Tiberiu Dolniceanu s-a calificat pe tabloul de 8 după ce a trecut în 16 de Veniamin Reshetnikov (Rusia), scor 15-9.

Această prezentare necesită JavaScript.


UPDATE, ora 16:26 – Tiberiu Dolniceanu se va duela pentru un loc în semifinale cu Oh Eunseok (Coreea de Sud). Duelul Tiberiu Dolniceanu – Oh Eunseok va începe la ora 16:50, ora României.


UPDATE, ora 17:04 – Tiberiu Dolniceanu s-a calificat în semifinale după ce l-a învins 8 pe  Oh Eunseok (Coreea de Sud), 15-14. Astfel, sportivul român are asigurată cel puțin medalia de bronz. În semifinale, Dolniceanu se va duela cu americanul Daryl Homer. Duelul dintre Tiberiu Dolniceanu și Daryl Homer va începe la ora 19:20, ora României.

Această prezentare necesită JavaScript.


UPDATE, ora 19:35 – Tiberiu Dolniceanu a cucerit medalia de bronz după ce a fost învins în semifinale de americanul Daryl Homer, scor 14-15.

 


Related Posts

Se fac înscrieri pentru Campionatul Național de scrimă pentru veterani de la Craiova, ediția 2017!

Asociația Română de Scrimă Veterani organizează în data de 2 septembrie 2017, la Craiova, o nouă ediție a Campionatului Național de scrimă pentru veterani. Concursul va avea loc la Sala de scrimă a Liceului cu Program Sportiv „Petrache Trișcu”, cu începere de la ora 9:30, la trei categorii de vârstă: categoria I (40-49 de ani), […]

READ MORE →

Șapte scrimeri vor reprezenta România la Universiada de vară de la Taipei!

România va participa cu o delegație de 121 de persoane, dintre care 91 de sportivi, la cea de-a 29-a ediție a Universiadei de vară, care se va desfășura la Taipei (Taiwan), între 19 și 30 august, iar gimnasta Larisa Iordache va fi purtătoarea de drapel la ceremonia de deschidere. Delegația României va pleca joi, 17 […]

READ MORE →

FIER ȘI AUR! Federația Română de Scrimă aniversează un an de la medalia de aur cucerită de echipa de spadă feminin la Jocurile Olimpice de la Rio!

Acum un an scrima românească și sportul din țara noastră trăiau clipe de glorie la Jocurile Olimpice de la Rio (Brazilia). Noaptea de 11 spre 12 august 2016 va rămâne scrisă cu litere de AUR în istoria scrimei românești. Început pe 11 august și încheiat noaptea târziu, pe 12 august, concursul de spadă feminin echipe a […]

READ MORE →

Antrenorul Ioan Popa a încetat din viață!

Familia scrimei românești devine pe zi ce trece tot mai săracă. Joi, 3 august 2017, Federația Română de Scrimă anunță cu regret trecerea în neființă a antrenorului de spadă Ioan Popa (64 de ani). Fost spadasin la CSA Steaua, club pentru care a câștigat de trei ori campionatul național (1976, 1977 și 1979), Ioan Popa […]

READ MORE →

„La Mulți Ani”, Mihai Popa!

Antrenorul de spadă de la CSA Steaua, Mihai Popa, își serbează luni, 31 iulie 2017, ziua de naștere. Fost campion european și medaliat au argint și bronz cu echipa de spadă a României, Mihai Popa a câștigat Campionatul Mondial Universitar de la București, în 1981. Multiplu campion balcanic, de 23 de ori campion național și […]

READ MORE →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top