UPDATE 12: Adrian Dabija s-a calificat pe tabloul de 32 la spadă masculin la Mondialele de la Plovdiv

  by    0   2

Ultimii români care intră pe planșe vineri, 4 aprilie, la Campionatele Mondiale de scrimă pentru cadeți și juniori de la Plovdiv sunt spadasinii. Nistor Gleb, Florea Florian și Adrian Dabija concurează de la ora 14:00 astfel:
Adrian Dabija (CS UNEFS) este în grupa preliminară 5 și de la ora 14:00 îi va avea ca adversari pe următorii: Duan Van Schalkwyk (Africa de Sud), Lachlan Bunney (Australia), Jose Bartissol (Portugalia), Marco Brinkmann (Germania), Riccardo Abate (Italia) și Andraz Kofol (Slovenia);
Nistor Gleb (Farul Constanța) a fost trimis în grupa preliminară 6 și va lupta de la ora 14:00 cu următorii spadasini: Javier Perez Fernandez (Spania), Yu Je Lai (Taipei), Matic Dokl (Slovenia), Kaan Omer Oztunc (Turcia), Clement Metrailler (Elveția) și Mads Berg (Danemarca);
Florian Florea va trage tot de la ora 14:00, în grupa preliminară 18, alături de: Balan Prem Danton Weil (Malaiezia), Yu Po Chuang (Taipei), Elia Dagani (Elveția), Jacob Pizenberg (Israel), Bozidar Gajic (Serbia) și Charles Dean (Marea Britanie).
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu evoluția sportivilor români la competiția de la Plovdiv.


UPDATE, ora 14:35 – Cei trei spadasini români care trag în grupe în proba de cadeți au obținut următoarele rezultate:
Adrian Dabija (CS UNEFS): 5-2 cu Lachlan Bunney (Australia), 5-4 cu Marco Brinkmann (Germania), 3-5 cu Duan Van Schalkwyk (Africa de Sud), 5-2 cu Andraz Kofol (Slovenia), 5-1 cu  Jose Bartissol (Portugalia) și 3-5 cu  Riccardo Abate (Italia).
Nistor Gleb (Farul Constanța): 5-1 cu  Javier Perez Fernandez (Spania), 3-2 cu Mads Berg (Danemarca), 2-5 cu Clement Metrailler (Elveția), 5-2 cu Yu Je Lai (Taipei), 5-2 cu Matic Dokl (Slovenia) și 2-5 cu Kaan Omer Oztunc (Turcia).
Florian Florea: 4-5 cu Elia Dagani (Elveția), 5-4 cu Balan Prem Danton Weil (Malaiezia), 5-2 cu Yu Po Chuang (Taipei), 5-2 cu Jacob Pizenberg (Israel), 5-1 cu Bozidar Gajic (Serbia) și 4-5 cu Charles Dean (Marea Britanie).


UPDATE, ora 17:25 – Adrian Dabija, Gleb Nistor și Florian Florea vor trage pe tabloul de 128 cu următorii adversari: Gleb Nistor – Javokhirbek Nurmatov (Uzbekistan), Florian Florea – Ioannis Filippousis (Grecia) și Adrian Dabija – Luis Angel Trejo Hernandez (Mexic). Toate cele trei dueluri încep la ora 17:35.


UPDATE, ora 17:55 – Florian Florea a fost eliminat pe tabloul de 128 după ce a pierdut duelul cu grecul Ioannis Filippousis, scor 15-7.


UPDATE, ora 18:00 –  Adrian Dabija a ajuns pe tabloul de 64 după o victorie clară, 15-7 cu  Luis Angel Trejo Hernandez (Mexic). Pentru intrarea pe tabloul de 32, de sâmbătă, 5 aprilie, elevul lui Petre Ungureanu va da peste  grecul Ioannis Filippousis, cel care a trecut pe tabloul de 128 de Florian Florea, scor 15-7. Meciul Dabija – Filippousis începe la ora 18:55, ora României.


UPDATE, ora 18:05 – Gleb Nistor a fost eliminat și el de pe tabloul de 128 după 10-15 cu Javokhirbek Nurmatov (Uzbekistan).


UPDATE, ora 19:00 –  Adrian Dabija s-a calificat pe tabloul de 32 după o victorie spectaculoasă împotriva grecului Ioannis Filippousis, scor 15-5. El va continua lupta spre vârful piramidei sâmbătă, 5 aprilie.


Related Posts

Șapte scrimeri vor reprezenta România la Universiada de vară de la Taipei!

România va participa cu o delegație de 121 de persoane, dintre care 91 de sportivi, la cea de-a 29-a ediție a Universiadei de vară, care se va desfășura la Taipei (Taiwan), între 19 și 30 august, iar gimnasta Larisa Iordache va fi purtătoarea de drapel la ceremonia de deschidere. Delegația României va pleca joi, 17 […]

READ MORE →

FIER ȘI AUR! Federația Română de Scrimă aniversează un an de la medalia de aur cucerită de echipa de spadă feminin la Jocurile Olimpice de la Rio!

Acum un an scrima românească și sportul din țara noastră trăiau clipe de glorie la Jocurile Olimpice de la Rio (Brazilia). Noaptea de 11 spre 12 august 2016 va rămâne scrisă cu litere de AUR în istoria scrimei românești. Început pe 11 august și încheiat noaptea târziu, pe 12 august, concursul de spadă feminin echipe a […]

READ MORE →

Antrenorul Ioan Popa a încetat din viață!

Familia scrimei românești devine pe zi ce trece tot mai săracă. Joi, 3 august 2017, Federația Română de Scrimă anunță cu regret trecerea în neființă a antrenorului de spadă Ioan Popa (64 de ani). Fost spadasin la CSA Steaua, club pentru care a câștigat de trei ori campionatul național (1976, 1977 și 1979), Ioan Popa […]

READ MORE →

„La Mulți Ani”, Mihai Popa!

Antrenorul de spadă de la CSA Steaua, Mihai Popa, își serbează luni, 31 iulie 2017, ziua de naștere. Fost campion european și medaliat au argint și bronz cu echipa de spadă a României, Mihai Popa a câștigat Campionatul Mondial Universitar de la București, în 1981. Multiplu campion balcanic, de 23 de ori campion național și […]

READ MORE →

România – locul 15 la Campionatul Mondial de scrimă de la Leipzig, în proba de spadă feminin echipe

Ultima zi a Campionatului Mondial de scrimă pentru seniori de la la Leipzig a programat miercuri, 26 iulie 2017, cele din urmă probe pe echipe: spadă feminin și floretă masculin. De la ora 11:00, ora României, 24 de formații s-au întrecut în proba de spadă feminin. Echipa României a intrat în concurs direct pe tabloul […]

READ MORE →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top