UPDATE 7: Mălina Călugăreanu – locul 6, Maria Boldor – locul 20, Ana Boldor – locul 26 și Corina Damaschin – locul 27 la Campionatul European de la Maribor, în proba de floretă juniori feminin individual

  by    1   0

A doua probă de luni, 2 martie, de la Campionatul European de scrimă pentru cadeți și juniori de la Maribor este cea de floretă juniori feminin individual.
61 de sportive se vor alinia la startul acestei probe, iar patru dintre ele sunt din România: Maria Boldor (CSA Steaua), Ana Boldor (CSU Poli Timișoara), Mălina Călugăreanu (CSA Steaua) și Corina Damaschin (CSA Steaua).
Se vor trage pentru început grupe preliminare: două de câte șase și șapte de câte șapte sportive. La finalul grupelor se va alcătui un clasament, iar primele 47 de sportive se vor califica pe un tablou incomplet de 64, de eliminare directă.
Maria Boldor, Corina Damaschin, Ana Boldor și Mălina Călugăreanu vor trage pentru început în următoarele grupe preliminare:

1.grupa Damaschin 2.grupa Boldor M 3.grupa Calugareanu 4.grupa Boldor A.
Programul complet al probei de floretă juniori feminin individual arată astfel:
Ora 13:30 – start probă floretă feminin individual
Ora 19:40 – semifinale floretă feminin individual
Ora 20:40 – finală floretă feminin individual
Ora 21:05 – festivitatea de premiere.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu evoluția floretistelor române la Maribor.


UPDATE, ora 15:30 – Maria Boldor, Corina Damaschin, Ana Boldor și Mălina Călugăreanu și-au încheiat evoluțiile în grupele preliminare. Ele au obținut următoarele rezultate:

1.rez Damaschin 3.rez Boldor M 3.rez Calugareanu 4.rez Boldor A
În urma acestor rezultate, în clasamentul de după grupe, Maria Boldor, Corina Damaschin, Ana Boldor și Mălina Călugăreanu s-au clasat pe următoarele poziții: Mălina Călugăreanu – locul 12, Maria Boldor – locul 14, Ana Boldor – locul 27 și Corina Damaschin – locul 41. Toate cele patru au trecut în runda următoare.


UPDATE, ora 15:43 – Pe tabloul de 64, Maria Boldor, Mălina Călugăreanu, Ana Boldor și Corina Damaschin au următorul program:
Mălina Călugăreanu – liber
Maria Boldor – liber
Ora 16:00 – Corina Damaschin – Maria Teresa Diaz (Spania)
Ora 16:25 – Ana Boldor – Rita Pirk (Slovacia).


UPDATE, ora 16:21 – Corina Damaschin s-a calificat pe tabloul de 32 după ce a învins-o cu 15-10 pe Maria Teresa Diaz (Spania).


UPDATE, ora 16:43 – Ana Boldor s-a calificat și ea pe tabloul de 32 după ce a învins-o în 64 pe Rita Pirk (Slovacia), scor 15-12. Programul floretistelor române pe tabloul de 32 este următorul:
Ora 17:00 – Corina Damaschin – Coralie Brot (Franța)
Ora 17:20 – Mălina Călugăreanu – Julia Chrzanowska (Polonia)
Ora 17:20 – Maria Boldor – Leandra Behr (Germania)
Ora 18:00 – Ana Boldor – Marta Martyanova (Rusia).


UPDATE, ora 18:20 – Corina Damaschin, Maria Boldor și Ana Boldor au fost eliminate în 32, în timp ce Mălina Călugăreanu s-a calificat în 16. Rezultate:
Ora 17:00 – Corina Damaschin – Coralie Brot (Franța) 9-15
Ora 17:20 – Mălina Călugăreanu – Julia Chrzanowska (Polonia) 15-6
Ora 17:20 – Maria Boldor – Leandra Behr (Germania) 11-15
Ora 18:00 – Ana Boldor – Marta Martyanova (Rusia) 8-15.

Malina Calugareanu si Maria Boldor Malina Calugareanu
FOTO: Augusto Bizzi


UPDATE, ora 18:45 – Mălina Călugăreanu s-a calificat pe tabloul de 8 după ce a trecut în 16 de Coralie Brot (Franța), scor 11-8.

Malina Calugareanu suparata


UPDATE, ora 19:36 – Mălina Călugăreanu a fost eliminată în 8, după ce a pierdut meciul cu Leonie Ebert (Germania), scor 8-15. În urma acestor rezultate, cele patru sportive din România au încheiat concursul pe următoarele poziții: Mălina Călugăreanu – locul 6, Maria Boldor – locul 20, Ana Boldor – locul 26 și Corina Damaschin – locul 27.


Related Posts

Scrimerii români au plecat joi seara spre Taipei! Primele probe de scrimă de la Universiada de vară au loc duminică!

Delegația de 121 de persoane a României, dintre care 91 de sportivi, a plecat joi seara la cea de-a 29-a ediție a Universiadei de vară, care se va desfășura la Taipei (Taiwan), între 19 și 30 august. Sportivii noștri vor concura la atletism, haltere, tenis de masă, volei masculin, înot, sărituri în apă, baschet masculin, polo […]

READ MORE →

Se fac înscrieri pentru Campionatul Național de scrimă pentru veterani de la Craiova, ediția 2017!

Asociația Română de Scrimă Veterani organizează în data de 2 septembrie 2017, la Craiova, o nouă ediție a Campionatului Național de scrimă pentru veterani. Concursul va avea loc la Sala de scrimă a Liceului cu Program Sportiv „Petrache Trișcu”, cu începere de la ora 9:30, la trei categorii de vârstă: categoria I (40-49 de ani), […]

READ MORE →

Șapte scrimeri vor reprezenta România la Universiada de vară de la Taipei!

România va participa cu o delegație de 121 de persoane, dintre care 91 de sportivi, la cea de-a 29-a ediție a Universiadei de vară, care se va desfășura la Taipei (Taiwan), între 19 și 30 august, iar gimnasta Larisa Iordache va fi purtătoarea de drapel la ceremonia de deschidere. Delegația României va pleca joi, 17 […]

READ MORE →

FIER ȘI AUR! Federația Română de Scrimă aniversează un an de la medalia de aur cucerită de echipa de spadă feminin la Jocurile Olimpice de la Rio!

Acum un an scrima românească și sportul din țara noastră trăiau clipe de glorie la Jocurile Olimpice de la Rio (Brazilia). Noaptea de 11 spre 12 august 2016 va rămâne scrisă cu litere de AUR în istoria scrimei românești. Început pe 11 august și încheiat noaptea târziu, pe 12 august, concursul de spadă feminin echipe a […]

READ MORE →

Antrenorul Ioan Popa a încetat din viață!

Familia scrimei românești devine pe zi ce trece tot mai săracă. Joi, 3 august 2017, Federația Română de Scrimă anunță cu regret trecerea în neființă a antrenorului de spadă Ioan Popa (64 de ani). Fost spadasin la CSA Steaua, club pentru care a câștigat de trei ori campionatul național (1976, 1977 și 1979), Ioan Popa […]

READ MORE →

One thought on “UPDATE 7: Mălina Călugăreanu – locul 6, Maria Boldor – locul 20, Ana Boldor – locul 26 și Corina Damaschin – locul 27 la Campionatul European de la Maribor, în proba de floretă juniori feminin individual

  1. salamandra si triton spune:

    Floreta feminina , hai fetelor ca puteti lua cel putin trei medalii. hai Romania , hai fetelor! Craiova e cu ochii pe voi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top