UPDATE 11: Prima medalie pentru România la Campionatul European de scrimă de la Montreux! Simona Pop – Rossella Fiamingo 9-15, în semifinalele probei de spadă feminin individual!

  by    0   0

Ziua a doua a Campionatului European de scrimă seniori de la Montreux (Elveția) programează sâmbătă, 6 iunie, două probe: spadă feminin individual și floretă masculin individual.
Prima va începe proba de spadă feminin individual. De la ora 10:00, ora României, 77 de spadasine se vor întrece pentru medaliile puse în jos în superbul oraș elvețian. Țara noastră va fi reprezentată aici de patru sportive: Ana Maria Brânză (CSA Steaua), Simona Gherman (CSA Steaua) – bronz la ediția din 2014 a CE, de la Strasbourg – Simona Pop (CSA Steaua) și Loredana Dinu.
Cele patru sportive, coordonate de pe margine de antrenorul Dan Podeanu, vor intra în concurs în următoarele grupe:
1.grupa Branza 2.grupa Gherman 3.grupa Pop 4.grupa Dinu
Programul complet al zilei a doua de la Campionatul European de scrimă seniori de la Montreux este următorul:
Ora 10:00 – spadă feminin individual-calificări și eliminări directe;
Ora 10:30 – floretă masculin individual-tabloul de 32;
Ora 18:00 – floretă masculin individual-semifinale;
Ora 18:50 – spadă feminin individual-semifinale;
Ora 19:40 – floretă masculin individual-finala;
Ora 20:05 – spadă feminin individual-finala;
Ora 20:35 – festivitatea de premiere.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu toate detaliile evoluției sportivilor români la Montreux.
PARTENER OFICIAL AL FEDERAȚIEI ROMÂNE DE SCRIMĂ:
logo_RODOTEX_rgb_trans


UPDATE, ora 12:17 – Ana Maria Brânză, Simona Gherman, Simona Pop și Loredana Dinu și-au încheiat evoluțiile în grupele preliminare. Brânză și Pop au obținut maxim de victorii, Gherman a obținut cinci victorii în șase partide, iar Dinu a câștigat trei meciuri din șase. Rezultatele spadasinelor noastre în grupe au fost următoarele:
1.rezultate branza 2.rezultate Gherman 3.rezultate Pop 4.rezultate Dinu
Vezi mai jos o galerie foto de la primele dueluri ale româncelor la Montreux:
Ana Maria Brânza Loredana Dinu Simona Pop
Loredana Dinu 2  Simona Pop cu Bianca Del Carretto
FOTO: Augusto Bizzi


UPDATE, ora 12:28 – În urma rezultatelor din grupe, Ana Maria Brânză și Simona Pop s-au calificat direct pe tabloul de 32, iar Simona Gherman și Loredana Dinu vor trage în 64 după următorul program:
Ora 12:55 – Loredana Dinu – Edina Antal (Ungaria)
Ora 12:55 – Simona Gherman – Kinka Barvestad (Suedia).
Loredana Dinu in grupe 2 Loredana Dinu in grupe 3 Loredana Dinu in grupe


UPDATE, ora 13:19 – Loredana Dinu s-a calificat și ea pe tabloul de 32. Sportiva de la CS Dinamo a trecut în 64 de Edina Antal (Ungaria), scor 15-5.


UPDATE, ora 13:40 – Simona Gherman, medaliat cu bronz la Campionatul European de la Strasbourg 2014, a fost eliminată în 64 la Montreux. Sportiva de la CSA Steaua a cedat cu 13-14 duelul cu Kinka Barvestad (Suedia).


UPDATE, ora 13:42 – Ana Maria Brânză, Simona Pop și Loredana Dinu continuă cursa în proba de spadă feminin individual și vor evolua în 32 după următorul program:
Ora 14:10 – Simona Pop – Dorina Budai (Ungaria)
Ora 15:00 – Loredana Dinu – Julia Beljajeva (Estonia)
Ora 15:25 – Ana Maria Brânză – Pauline Brunner (Elveția).


UPDATE, ora 14:22 – Simona Pop s-a calificat fără mari probleme pe tabloul de 16. Sportiva de la CSA Steaua a trecut în 32 de Dorina Budai (Ungaria), scor 15-3.


UPDATE, ora 15:20 – Loredana Dinu este a doua româncă eliminată în proba de spadă feminin individual. Sportiva de la CS Dinamo a cedat în 32 în fața sportivei Julia Beljajeva (Estonia), scor 7-15.


UPDATE, ora 15:46 – Simona Pop nu e singura româncă pe tabloul de 16. Ana Maria Brânză a trecut în 32 de Pauline Brunner (Elveția), scor 15-9, și s-a calificat și ea în 16. Programul pe care-l vor avea Simona Pop și Ana Maria Brânză în 16 este următorul:
Ora 16:00 – Simona Pop – Emma Samuelsson (Suedia)
Ora 16:20 – Ana Maria Brânză – Katrina Lehis (Estonia).


UPDATE, ora 16:15 – Simona Pop s-a calificat pe tabloul de 8! Sportiva de la CSA Steaua a trecut în 16 de Emma Samuelsson (Suedia), scor 15-14.


UPDATE, ora 16:44 – Ana Maria Brânză s-a calificat și ea pe tabloul de 8. Spadasina de la CSA Steaua a trecut în 16 de Katrina Lehis (Estonia), scor 15-7. Programul pe care-l vor avea Simona Pop și Ana Maria Brânză în 8 este următorul:
Ora 17:10 – Simona Pop – Tatiana Logunova (Rusia)
Ora 17:10 – Ana Maria Brânză – Emese Szasz (Ungaria).


UPDATE, ora 17:26 – Simona Pop a reușit o victorie superbă în 8 cu Tatiana Logunova (Rusia), scor 15-11, și se califică în semifinale, având asigurată cel puțin medalia de bronz. Este prima medalie pentru delegația României la Montreux! Din păcate, Ana Maria Brânză a fost eliminată în 8 după ce a cedat cu 10-15 partida cu Emese Szasz (Ungaria).
Branza cu Szasz Branza cu Szasz2 Branza cu Szasz3 Pop cu Logunova


UPDATE, ora 17:31 – Pentru un loc în marea finală, Simona Pop se va duela cu Rossella Fiamingo (Italia). Duelul Simona Pop – Rossella Fiamingo (Italia) va începe la ora 18:50, ora României.


UPDATE, ora 19:34 – Simona Pop s-a oprit în semifinale și a cucerit medalia de bronz pentru România. Sportiva de la CSA Steaua a fost învinsă în semifinale de Rossella Fiamingo (Italia), scor 9-15.
Simona Pop in semifinale cu Rossella Fiamingo Simona Pop in semifinale cu Rossella Fiamingo2 Simona Pop in semifinale cu Rossella Fiamingo3 Simona Pop in semifinale cu Rossella Fiamingo4 Simona Pop in semifinale cu Rossella Fiamingo5 Simona Pop in semifinale cu Rossella Fiamingo6 Simona Pop in semifinale Simona Pop in semifinale2


Related Posts

România – locul 17 la etapa din Circuitul European de cadeți de la Budapesta, în proba de spadă masculin echipe

În paralel cu întrecerea de floretă, la Budapesta a avut loc duminică și luni, 22 și 23 octombrie 2017, a doua etapă din Circuitul European de spadă cadeți masculin, la individual și pe echipe. În capitala Ungariei au fost prezenți, pentru această probă, 280 de sportivi, iar 14 dintre ei au fost din România. Cei […]

READ MORE →

ACS Spadasinii Argeșeni este primul club de scrimă din județul Argeș! Marți se inaugurează secțiile de scrimă de la Pitești și Mioveni! Invitată specială: Loredana Dinu!

ACS Spadasinii Argeșeni, Prima şcoală de scrimă din Argeş îşi deschide porţile marți, 24 octombrie 2017, la Piteşti şi Mioveni. Proiectul a fost lansat, vineri, 20 octombrie, de preşedinta Cătălina Frîntură, în compania unuia dintre antrenori, Andrei Cătălin Neguţ. „Încă din copilărie am iubit acest sport nobil şi curat care dezvoltă inteligenţa, perspicacitatea, fiind plin de eleganţă şi lipsit de violenţă. Acum […]

READ MORE →

România – locul 12 la etapa din Circuitul European de cadeți de la Budapesta, în proba de floretă feminin echipe

Etapa din Circuitul European de cadeți de la Budapesta, în probele de floretă, s-a încheiat duminică, 22 octombrie 2017, cu proba feminină pe echipe. La startul întrecerii s-au prezentat 35 de formații, iar trei au fost din România. Cel mai bun rezultat al delegației noastre a fost obținut de către România1, care s-a clasat pe locul […]

READ MORE →

Răzvan Stănescu (CSM Unirea Slobozia) – locul 23 la etapa de Cupă Mondială de la Sosnowiec, în proba de sabie juniori masculin individual

Localitatea poloneză Sosnowiec a găzduit sâmbătă și duminică, 21 și 22 octombrie 2017, a treia etapă de Cupă Mondială la sabie juniori. Concursul s-a disputat la masculin individual, feminin individual și feminin echipe. La Sosnowiec au fost prezenți 305 sportivi, iar România a fost reprezentată de opt sportivi. Cei care au tras pe planșele din Polonia […]

READ MORE →

Sebastian Popescu (LPS Craiova) – locul 14 la etapa din Circuitul European de cadeți de la Budapesta, în proba de spadă masculin individual

În paralel cu întrecerea de floretă, la Budapesta are loc duminică și luni, 22 și 23 octombrie 2017, a doua etapă din Circuitul European de spadă cadeți masculin, la individual și pe echipe. În capitala Ungariei sunt prezenți, pentru această probă, 280 de sportivi, iar 14 dintre ei sunt din România. Cei care trag pentru […]

READ MORE →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top