UPDATE 11: Macska-locul 9, Bigea-locul 39, Biro-locul 49 și Oroian-locul 67, în proba de spadă cadeți masculin individual la Campionatul European de cadeți și juniori de la Novi Sad. Stanislav Galper (Israel) a luat aurul!

  by    0   0

Ziua a doua de la Campionatul European de scrimă pentru cadeți și juniori de la Novi Sad programează două noi probe: spadă cadeți masculin individual și floretă cadeți feminin individual.
De la ora 10:00, 110 sportivi vor lua startul în proba de spadă cadeți masculin individual, iar patru dintre ei sunt din România: Adam Macska (CS Satu Mare), David Biro (CSS Târgu Mureș), Mihai Bigea (LPS Craiova), Alexandru Oroian (CS Satu Mare). După faza grupelor preliminare, vor mai rămâne în concurs 84 de sportivi, care vor trage pe un tablou incomplet de 128, de eliminare directă.
Adam Macska, David Biro, Mihai Bigea, Alexandru Oroian vor intra în concurs în următoarele grupe preliminare:
grupa Bigea grupa Biro grupa Macska grupa Oroian
Programul complet al zilei de marți, 1 martie, de la Novi Sad este următorul:
Ora 10:00 – Spadă masculin cadeți individual;
Din România: Adam Macska, David Biro, Mihai Bigea, Alexandru Oroian;
Ora 12:30 – Floretă feminin cadeți individual;
Din România: Anca Săveanu, Rebeca Cândescu, Raluca Drăghici, Raluca Văcărașu.
Programul este adaptat după ora României.
Site-ul www.frscrimă.ro vă va ține la curent LIVE cu evoluția scrimerilor români la Novi Sad.
PARTENER OFICIAL AL FEDERAȚIEI ROMÂNE DE SCRIMĂ ÎN 2016:
logo_RODOTEX_rgb_trans


UPDATE, ora 11:57 – Adam Macska, David Biro, Mihai Bigea și Alexandru Oroian și-au încheiat evoluțiile în grupele preliminare. Cei patru spadasini români au obținut următoarele rezultate:
rezultate Bigea rezultate Biro rezultate Macska rezultate Oroian


UPDATE, ora 12:17 – În urma evoluțiilor din grupe, toți cei patru spadasini români s-au calificat mai departe. Adam Macska și Mihai Bigea au acces direct pe tabloul de 64, iar Alexandru Oroian și David Biro trag în 128. Programul celor patru este următorul:
TABLOUL DE 128
Alexandru Oroian – Ruben Dereksen (Olanda)
David Biro – Mads Aagaard (Danemarca)
TABLOUL DE 64
Adam Macska – Maksym Kariychenko (Ucraina)/Bartlomiej Zbierada (Polonia)
Mihai Bigea – Gabriel Bonferroni (Elveția).
Dacă trec de 64, Adam Macska și Mihai Bigea se vor întâlni pe tabloul de 32!


UPDATE, ora 12:59 – Alexandru Oroian a fost eliminat pe tabloul de 128, după ce a cedat cu 12-15 în duelul cu Ruben Dereksen (Olanda).


UPDATE, ora 13:09 – David Biro s-a calificat în 64, după ce a trecut în 128 de Mads Aagaard (Danemarca), scor 15-10. Pe tabloul de 64, România va avea trei reprezentanți, care vor evolua astfel:
Adam Macska – Bartlomiej Zbierada (Polonia)
Mihai Bigea – Gabriel Bonferroni (Elveția)
David Biro – Randy Postma (Olanda).


UPDATE, ora 13:52 – Adam Macska s-a calificat în 32, după ce a trecut în 16 de Bartlomiej Zbierada (Polonia), scor 15-10. Pe de altă parte, Mihai Bigea a fost eliminat în 64, după ce a cedat cu 11-15 în duelul cu Gabriel Bonferroni (Elveția).


UPDATE, ora 14:21 – David Biro a fost eliminat în 64, după ce a cedat cu 6-15 în duelul cu Randy Postma (Olanda). Așadar, pe tabloul de 32, România mai are un singur reprezentant, pe Adam Macska, care va trage cu Gabriel Bonferroni (Elveția).


UPDATE, ora 15:32 – Adam Macska s-a calificat pe tabloul de 16, după ce a trecut în 32 de  Gabriel Bonferroni (Elveția), scor 15-9. Pentru un loc pe tabloul de 8, sportivul de la CS Satu Mare se va duela cu Stanislav Galper (Israel).


UPDATE, ora 15:59 – Adam Macska a fost eliminat pe tabloul de 16, după ce a cedat cu 12-15 în duelul cu Stanislav Galper (Israel).


UPDATE, ora 16:32 – În urma evoluțiilor de marți, 1 martie, cei patru spadasini români au încheiat concursul de spadă cadeți masculin individual de la Campionatul European pentru cadeți și juniori de la Novi Sad pe următoarele poziții: Adam Macska (CS Satu Mare) – locul 9, Mihai Bigea (LPS Craiova) – locul 39, David Biro (CSS Târgu Mureș) -locul 49 și Alexandru Oroian (CS Satu Mare) – locul 67. Au participat 110 sportivi.


UPDATE, 21:28 – Medalia de aur a fost cucerită de către Stanislav Galper (Israel), cel care în 16 a trecut de Adam Macska! În finală, Stanislav Galper (Israel) a trecut cu 15-14 de rusul Daniil Rudykh. Medaliile de bronz au fost cucerite de către Alessio Preziosi (Italia) și Wojciech Lubieniecki (Polonia).


Related Posts

17 floretiști români concurează în week-end la etapa din Circuitul Europena de cadeți de la Budapesta

A doua etapă din Circuitul European de floretă pentru cadeți, din sezonul 2017-2018, se dispută de vineri și până duminică, între 20 și 22 octombrie 2017, în Ungaria, la Budapesta. Pe planșele din capitala Ungariei și-au anunțat prezența 399 de floretiști din întreaga lume, care vor trage atât la individual, cât și pe echipe. România […]

READ MORE →

Echipa feminină de spadă a României a plecat azi la etapa de Cupă Mondială de la Tallin

Echipa feminină de spadă a României începe joi, 19 octombrie 2017, drumul într-un nou sezon de Cupă Mondială. Cu Ana Maria Brânză revenită pe planșă, România speră să obțină cât mai multe succese în noul sezon, care va debuta cu etapa din week-end (20-22 octombrie) de la Tallin (Estonia). Delegația României, formată din sportivele Ana […]

READ MORE →

CS Riposta a câștigat Campionatul Național de sabie pentru speranțe de la Râșnov, ediția 2017, în proba feminină pe echipe

Federația Română de Scrimă a organizat de joi și până duminică, în perioada 12-15 octombrie, ediția 2017 a Campionatului Național de sabie pentru speranțe. Concursul a avut loc la sala de sport a Școlii Generale Nr. 3 din Râșnov, la feminin și masculin, individual și pe echipe. Duminică, 15 octombrie 2017, de la ora 9:00 […]

READ MORE →

România – locul 10 la etapa de Cupă Mondială de juniori de la Riga, în proba masculină pe echipe

Riga, capitala Letoniei, a găzduit sâmbătă și duminică, 14 și 15 octombrie 2017, a doua etapă de Cupă Mondială la spadă juniori masculin din sezonul 2017-2018. Concursul s-a desfășurat la individual și pe echipe, iar la start s-au prezentat 240 de sportivi. România a fost reprezentată în Letonia de patru sportivi: Adam Macska (CSM Satu […]

READ MORE →

România – locul 7 la etapa de Cupă Mondială de juniori de la Laupheim, în proba de spadă feminin echipe

Orașul german Laupheim a găzduit sâmbătă și duminică, 14 și 15 octombrie 2017, a doua etapă de Cupă Mondială la spadă juniori feminin din sezonul 2017-2018. Concursul s-a desfășurat la individual și pe echipe, iar la start s-au prezentat 196 de sportive. România a fost reprezentată pe planșele din Germania de patru sportive: Bianca Benea […]

READ MORE →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top