UPDATE 14: Prima medalie pentru România la Maribor! Bianca Benea – Federica Isola 13-15, în semifinale la Campionatul European, în proba de spadă cadeți feminin individual

  by    1   0

Ziua a treia a Campionatului European de scrimă pentru cadeți și juniori de la Maribor (Slovenia) debutează la ora 10:00, ora României, cu proba de spadă cadeți feminin individual.
101 sportive se vor alinia la startul întrecerii, iar patru din ele sunt din România: Bianca Benea (CSM Oradea), Zsuzsa Schlier (CSS Târgu Mureș), Alexandra Predescu (CSA ) și Denisa Barosan (CSA Steaua).
Pentru început se va trage în 15 grupe preliminare: trei de șase, iar 12 de șapte sportive. La finalul grupelor se va alcătui un clasament, iar primele 78 de spadasine se vor califica pe un tablou incomplet de 128, de eliminare directă.
Bianca Benea (CSM Oradea), Zsuzsa Schlier (CSS Târgu Mureș), Alexandra Predescu (CSA Steaua) și Denisa Barosan (CSA Steaua) vor trage pentru început în următoarele grupe:

1.grupa Schlier 2.grupa Barosan 3.grupa Predescu 4.grupa Benea
Programul complet al probei de spadă cadeți feminin individual este următorul:
Ora 10:00 – start probă spadă feminin individual
Ora 19:00 – semifinale spadă feminin individual
Ora 20:10 – finală spadă feminin individual
Ora 20:50 – festivitatea de premiere.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu evoluția spadasinelor din România la Maribor.


UPDATE, ora 11:55 – Bianca Benea, Zsuzsa Schlier, Alexandra Predescu și Denisa Barosan și-au încheiat evoluțiile în grupele preliminare. Ele au obținut următoarele rezultate:

1.rez Schlier 2.rez Barosan 3.rez Predescu 4.rez Benea


UPDATE, ora 12:05 – În urma rezultatelor din grupe, Alexandra Predescu, Bianca Benea și Zsuzsa Schlier s-au calificat direct pe tabloul de 64, iar Denisa Barosan a fost eliminată din concurs. La finalul grupelor, cele patru sportive din România s-au clasat pe următoarele poziții: Alexandra Predescu – locul 9, Bianca Benea – locul 22, Zsuzsa Schlier – locul 28, Denisa Barosan – locul 95. Alexandra Predescu, Bianca Benea și Zsusza Schlier vor trage în 64 astfel:
Ora 13:20 – Alexandra Predescu – Sandra Skbolov (Estonia)/Camille Hermay (Franța)
Ora 13:20 – Bianca Benea – Jana Nemcova (Slovacia)
Ora 13:40 – Zsuzsa Schlier – Diane Von Kerssenbrock (Franța).


UPDATE, ora 12:43 – Camille Hermay (Franța) a trecut în 128 de Sandra Skbolov (Estonia), scor 8-7, și o va întâlni în 64 pe Alexandra Predescu. Programul complet al celor trei spadasine din România rămase în concurs este următorul:
Ora 13:20 – Alexandra Predescu – Camille Hermay (Franța)
Ora 13:20 – Bianca Benea – Jana Nemcova (Slovacia)
Ora 13:40 – Zsuzsa Schlier – Diane Von Kerssenbrock (Franța).


UPDATE, ora 13:26 – Alexandra Predescu a fost eliminată în 64 după ce a pierdut cu 11-15 meciul cu Camille Hermay (Franța).


UPDATE, ora 13:32 – Zsuzsa Schlier a fost și ea eliminată în 64. Sportiva din România a pierdut cu 8-15 meciul cu Diane Von Kerssenbrock (Franța).


UPDATE, ora 13:41 – Bianca Benea s-a calificat pe tabloul de 32 după o victorie dramatică, scor 15-14, cu Jana Nemcova (Slovacia).


UPDATE, ora 13:44 – Bianca Benea va trage pentru un loc pe tabloul de 16 cu Anastasia Soldatova (Rusia). Meciul va începe la ora 14:20, ora României.


UPDATE, ora 14:43 – Bianca Benea s-a calificat pe tabloul de 16 după ce a trecut cu 15-13 de Anastasia Soldatova (Rusia).


UPDATE, ora 14:46 – Bianca Benea va trage pentru un loc pe tabloul de 8 cu Kateryna Chorniy (Ucraina). Meciul va începe la ora 15:10, ora României.


UPDATE, ora 15:25 – Bianca Benea s-a calificat pe tabloul de 8 al probei de spadă cadeți feminin individual și a obținut până în acest moment cel mai bun rezultat al delegației României la Campionatul European de la Maribor. Sportiva de la CSM Oradea a trecut în 16 de Kateryna Chorniy (Ucraina), scor 12-5.


UPDATE, ora 15:28 – Bianca Benea va trage pentru un loc în semifinale cu Alessandra Bozza (Italia). Meciul va începe la ora 15:40, ora României.


UPDATE, ora 16:01- Bianca Benea s-a calificat în semifinale după ce a învins-o în 8 pe Alessandra Bozza (Italia), scor 15-12, și are asigurată cel puțin medalia de bronz. Este prima medalie pentru România la Campionatul European de scrimă de la Maribor!


UPDATE, ora 16:11 – Bianca Benea va trage pentru un loc în marea finală cu Federica Isola (Italia). Meciul va începe la ora 19:50, ora României. Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu evoluția Biancăi la Maribor.
Celelalte trei spadasine din România au ocupat următoarele poziții în clasamentul final: Alexandra Predescu (CSA Steaua) – locul 34, Zsuzsa Schlier (CSS Târgu is Mureș) – locul 39 și Denisa Barosan (CSA Steaua) – locul 95.


 

UPDATE, ora 18:47 – Biana Benea a fost învinsã în semifinale de Federica Isola, scor 13-15.


Related Posts

Șapte scrimeri vor reprezenta România la Universiada de vară de la Taipei!

România va participa cu o delegație de 121 de persoane, dintre care 91 de sportivi, la cea de-a 29-a ediție a Universiadei de vară, care se va desfășura la Taipei (Taiwan), între 19 și 30 august, iar gimnasta Larisa Iordache va fi purtătoarea de drapel la ceremonia de deschidere. Delegația României va pleca joi, 17 […]

READ MORE →

FIER ȘI AUR! Federația Română de Scrimă aniversează un an de la medalia de aur cucerită de echipa de spadă feminin la Jocurile Olimpice de la Rio!

Acum un an scrima românească și sportul din țara noastră trăiau clipe de glorie la Jocurile Olimpice de la Rio (Brazilia). Noaptea de 11 spre 12 august 2016 va rămâne scrisă cu litere de AUR în istoria scrimei românești. Început pe 11 august și încheiat noaptea târziu, pe 12 august, concursul de spadă feminin echipe a […]

READ MORE →

Antrenorul Ioan Popa a încetat din viață!

Familia scrimei românești devine pe zi ce trece tot mai săracă. Joi, 3 august 2017, Federația Română de Scrimă anunță cu regret trecerea în neființă a antrenorului de spadă Ioan Popa (64 de ani). Fost spadasin la CSA Steaua, club pentru care a câștigat de trei ori campionatul național (1976, 1977 și 1979), Ioan Popa […]

READ MORE →

„La Mulți Ani”, Mihai Popa!

Antrenorul de spadă de la CSA Steaua, Mihai Popa, își serbează luni, 31 iulie 2017, ziua de naștere. Fost campion european și medaliat au argint și bronz cu echipa de spadă a României, Mihai Popa a câștigat Campionatul Mondial Universitar de la București, în 1981. Multiplu campion balcanic, de 23 de ori campion național și […]

READ MORE →

România – locul 15 la Campionatul Mondial de scrimă de la Leipzig, în proba de spadă feminin echipe

Ultima zi a Campionatului Mondial de scrimă pentru seniori de la la Leipzig a programat miercuri, 26 iulie 2017, cele din urmă probe pe echipe: spadă feminin și floretă masculin. De la ora 11:00, ora României, 24 de formații s-au întrecut în proba de spadă feminin. Echipa României a intrat în concurs direct pe tabloul […]

READ MORE →

One thought on “UPDATE 14: Prima medalie pentru România la Maribor! Bianca Benea – Federica Isola 13-15, în semifinale la Campionatul European, în proba de spadă cadeți feminin individual

  1. salamandra si triton spune:

    Bravo Bianca , felicitari antrenorilor si federatiei. Hai Romania . Este o mare bucurie pentru noi toti cei care iubim acest sport. Aceasta medalie este bine venita pentru scrima romaneasca si fetele din lotul mare au certitudinea ca munca lor va fi dusa mai departe de catre stafeta noilor generatii. Daca este aur foarte bine , iar daca este argint este la fel de bine , este munca voastra sportivi si antrenori deopotriva , federatie si parinti la un loc , efortul este comun. Hai Bianca ! Un suflet de oltean este alaturi de tine . Acum poti sa plangi cu lacrimi de crocodil , de fericire. Tot inainte si tot mai sus . Dumnezeu sa va ajute si multa sanatate . Si maine mai este o zi si maine mai este un concurs . Un adevarat sportiv nu pierde niciodata . El cistiga tot timpul cite ceva , ba o medalie , ba o experienta .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top