UPDATE 14: Prima medalie pentru România la Maribor! Bianca Benea – Federica Isola 13-15, în semifinale la Campionatul European, în proba de spadă cadeți feminin individual

  by    1   0

Ziua a treia a Campionatului European de scrimă pentru cadeți și juniori de la Maribor (Slovenia) debutează la ora 10:00, ora României, cu proba de spadă cadeți feminin individual.
101 sportive se vor alinia la startul întrecerii, iar patru din ele sunt din România: Bianca Benea (CSM Oradea), Zsuzsa Schlier (CSS Târgu Mureș), Alexandra Predescu (CSA ) și Denisa Barosan (CSA Steaua).
Pentru început se va trage în 15 grupe preliminare: trei de șase, iar 12 de șapte sportive. La finalul grupelor se va alcătui un clasament, iar primele 78 de spadasine se vor califica pe un tablou incomplet de 128, de eliminare directă.
Bianca Benea (CSM Oradea), Zsuzsa Schlier (CSS Târgu Mureș), Alexandra Predescu (CSA Steaua) și Denisa Barosan (CSA Steaua) vor trage pentru început în următoarele grupe:

1.grupa Schlier 2.grupa Barosan 3.grupa Predescu 4.grupa Benea
Programul complet al probei de spadă cadeți feminin individual este următorul:
Ora 10:00 – start probă spadă feminin individual
Ora 19:00 – semifinale spadă feminin individual
Ora 20:10 – finală spadă feminin individual
Ora 20:50 – festivitatea de premiere.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu evoluția spadasinelor din România la Maribor.


UPDATE, ora 11:55 – Bianca Benea, Zsuzsa Schlier, Alexandra Predescu și Denisa Barosan și-au încheiat evoluțiile în grupele preliminare. Ele au obținut următoarele rezultate:

1.rez Schlier 2.rez Barosan 3.rez Predescu 4.rez Benea


UPDATE, ora 12:05 – În urma rezultatelor din grupe, Alexandra Predescu, Bianca Benea și Zsuzsa Schlier s-au calificat direct pe tabloul de 64, iar Denisa Barosan a fost eliminată din concurs. La finalul grupelor, cele patru sportive din România s-au clasat pe următoarele poziții: Alexandra Predescu – locul 9, Bianca Benea – locul 22, Zsuzsa Schlier – locul 28, Denisa Barosan – locul 95. Alexandra Predescu, Bianca Benea și Zsusza Schlier vor trage în 64 astfel:
Ora 13:20 – Alexandra Predescu – Sandra Skbolov (Estonia)/Camille Hermay (Franța)
Ora 13:20 – Bianca Benea – Jana Nemcova (Slovacia)
Ora 13:40 – Zsuzsa Schlier – Diane Von Kerssenbrock (Franța).


UPDATE, ora 12:43 – Camille Hermay (Franța) a trecut în 128 de Sandra Skbolov (Estonia), scor 8-7, și o va întâlni în 64 pe Alexandra Predescu. Programul complet al celor trei spadasine din România rămase în concurs este următorul:
Ora 13:20 – Alexandra Predescu – Camille Hermay (Franța)
Ora 13:20 – Bianca Benea – Jana Nemcova (Slovacia)
Ora 13:40 – Zsuzsa Schlier – Diane Von Kerssenbrock (Franța).


UPDATE, ora 13:26 – Alexandra Predescu a fost eliminată în 64 după ce a pierdut cu 11-15 meciul cu Camille Hermay (Franța).


UPDATE, ora 13:32 – Zsuzsa Schlier a fost și ea eliminată în 64. Sportiva din România a pierdut cu 8-15 meciul cu Diane Von Kerssenbrock (Franța).


UPDATE, ora 13:41 – Bianca Benea s-a calificat pe tabloul de 32 după o victorie dramatică, scor 15-14, cu Jana Nemcova (Slovacia).


UPDATE, ora 13:44 – Bianca Benea va trage pentru un loc pe tabloul de 16 cu Anastasia Soldatova (Rusia). Meciul va începe la ora 14:20, ora României.


UPDATE, ora 14:43 – Bianca Benea s-a calificat pe tabloul de 16 după ce a trecut cu 15-13 de Anastasia Soldatova (Rusia).


UPDATE, ora 14:46 – Bianca Benea va trage pentru un loc pe tabloul de 8 cu Kateryna Chorniy (Ucraina). Meciul va începe la ora 15:10, ora României.


UPDATE, ora 15:25 – Bianca Benea s-a calificat pe tabloul de 8 al probei de spadă cadeți feminin individual și a obținut până în acest moment cel mai bun rezultat al delegației României la Campionatul European de la Maribor. Sportiva de la CSM Oradea a trecut în 16 de Kateryna Chorniy (Ucraina), scor 12-5.


UPDATE, ora 15:28 – Bianca Benea va trage pentru un loc în semifinale cu Alessandra Bozza (Italia). Meciul va începe la ora 15:40, ora României.


UPDATE, ora 16:01- Bianca Benea s-a calificat în semifinale după ce a învins-o în 8 pe Alessandra Bozza (Italia), scor 15-12, și are asigurată cel puțin medalia de bronz. Este prima medalie pentru România la Campionatul European de scrimă de la Maribor!


UPDATE, ora 16:11 – Bianca Benea va trage pentru un loc în marea finală cu Federica Isola (Italia). Meciul va începe la ora 19:50, ora României. Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu evoluția Biancăi la Maribor.
Celelalte trei spadasine din România au ocupat următoarele poziții în clasamentul final: Alexandra Predescu (CSA Steaua) – locul 34, Zsuzsa Schlier (CSS Târgu is Mureș) – locul 39 și Denisa Barosan (CSA Steaua) – locul 95.


 

UPDATE, ora 18:47 – Biana Benea a fost învinsã în semifinale de Federica Isola, scor 13-15.


Related Posts

Echipa feminină de spadă a României a plecat azi la etapa de Cupă Mondială de la Tallin

Echipa feminină de spadă a României începe joi, 19 octombrie 2017, drumul într-un nou sezon de Cupă Mondială. Cu Ana Maria Brânză revenită pe planșă, România speră să obțină cât mai multe succese în noul sezon, care va debuta cu etapa din week-end (20-22 octombrie) de la Tallin (Estonia). Delegația României, formată din sportivele Ana […]

READ MORE →

CS Riposta a câștigat Campionatul Național de sabie pentru speranțe de la Râșnov, ediția 2017, în proba feminină pe echipe

Federația Română de Scrimă a organizat de joi și până duminică, în perioada 12-15 octombrie, ediția 2017 a Campionatului Național de sabie pentru speranțe. Concursul a avut loc la sala de sport a Școlii Generale Nr. 3 din Râșnov, la feminin și masculin, individual și pe echipe. Duminică, 15 octombrie 2017, de la ora 9:00 […]

READ MORE →

România – locul 10 la etapa de Cupă Mondială de juniori de la Riga, în proba masculină pe echipe

Riga, capitala Letoniei, a găzduit sâmbătă și duminică, 14 și 15 octombrie 2017, a doua etapă de Cupă Mondială la spadă juniori masculin din sezonul 2017-2018. Concursul s-a desfășurat la individual și pe echipe, iar la start s-au prezentat 240 de sportivi. România a fost reprezentată în Letonia de patru sportivi: Adam Macska (CSM Satu […]

READ MORE →

România – locul 7 la etapa de Cupă Mondială de juniori de la Laupheim, în proba de spadă feminin echipe

Orașul german Laupheim a găzduit sâmbătă și duminică, 14 și 15 octombrie 2017, a doua etapă de Cupă Mondială la spadă juniori feminin din sezonul 2017-2018. Concursul s-a desfășurat la individual și pe echipe, iar la start s-au prezentat 196 de sportive. România a fost reprezentată pe planșele din Germania de patru sportive: Bianca Benea […]

READ MORE →

ACS Balestra1 a câștigat Campionatul Național de floretă speranțe de la București, ediția 2017, în proba masculină pe echipe

Federația Română de Scrimă a organizat de joi și până duminică, în perioada 12-15 octombrie, ediția 2017 a Campionatului Național de floretă pentru speranțe. Concursul a avut loc la Sala de Scrimă „Ana Pascu” (Floreasca) din București, la feminin și masculin, individual și pe echipe. Duminică, 15 octombrie 2017, de la ora 9:00 a avut […]

READ MORE →

One thought on “UPDATE 14: Prima medalie pentru România la Maribor! Bianca Benea – Federica Isola 13-15, în semifinale la Campionatul European, în proba de spadă cadeți feminin individual

  1. salamandra si triton spune:

    Bravo Bianca , felicitari antrenorilor si federatiei. Hai Romania . Este o mare bucurie pentru noi toti cei care iubim acest sport. Aceasta medalie este bine venita pentru scrima romaneasca si fetele din lotul mare au certitudinea ca munca lor va fi dusa mai departe de catre stafeta noilor generatii. Daca este aur foarte bine , iar daca este argint este la fel de bine , este munca voastra sportivi si antrenori deopotriva , federatie si parinti la un loc , efortul este comun. Hai Bianca ! Un suflet de oltean este alaturi de tine . Acum poti sa plangi cu lacrimi de crocodil , de fericire. Tot inainte si tot mai sus . Dumnezeu sa va ajute si multa sanatate . Si maine mai este o zi si maine mai este un concurs . Un adevarat sportiv nu pierde niciodata . El cistiga tot timpul cite ceva , ba o medalie , ba o experienta .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top