UPDATE: Predescu-locul 29, Coste-locul 40, Schlier-locul 42 și Benea-locul 55 în proba de spadă feminin juniori individual de la Campionatul European de cadeți și juniori de la Novi Sad

  by    0   0

Luni, 7 martie, în a opta zi a Campionatului European de cadeți și juniori de la Novi Sad (Serbia) sunt programate alte două probe pentru juniori, ambele la individual: spadă feminin și sabie masculin.
De la ora 10:00, ora României, se vor prezenta la start 90 de sportive în proba de spadă feminin juniori individual, iar patru sunt din România: Bianca Benea (CSM Oradea), Zsuzsa Schlier (CSS Târgu Mureș), Alexandra Predescu (CSA Steaua), Teodora Coste (CS Satu Mare).
După faza grupelor preliminare, vor rămâne în concurs 70 de sportive, care vor intra pe un tablou incomplet de 128, de eliminare directă.
De la ora 10:00, Bianca Benea, Zsuzsa Schlier, Alexandra Predescu și Teodora Coste intră în următoarele grupe preliminare:
grupa Benea grupa Coste grupa Predescu grupa Schlier
Programul complet al zilei de luni, 7 martie, de la Campionatul European de cadeți și juniori de la Novi Sad este următorul:
Ora 10:00 – Spadă feminin juniori individual;
Din România: Bianca Benea, Zsuzsa Schlier, Alexandra Predescu, Teodora Coste;
Ora 14:30 – Sabie masculin juniori individual;
Din România: Matei Aniculoesei, Codrin Cozmuleanu, Peter Nyiri, Alexie Alupei.
Programul este adaptat după ora României.
Site-ul www.frscrimă.ro vă va ține la curent LIVE cu evoluția scrimerilor români la Novi Sad.
FOTO: Augusto BIZZI
PARTENER OFICIAL AL FEDERAȚIEI ROMÂNE DE SCRIMĂ ÎN 2016:
logo_RODOTEX_rgb_trans


UPDATE, ora 16:10 – Bianca Benea, Zsuzsa Schlier, Alexandra Predescu și Teodora Coste și-au încheiat evoluțiile în grupele preliminare cu următoarele rezultate:
rezultate Benea rezultate Coste rezultate Predescu rezultate Schlier
În urma rezultatelor din grupe, Bianca Benea, Zsuzsa Schlier, Alexandra Predescu și Teodora Coste s-au calificat pe tabloul de eliminări directe, unde au avut următoarea evoluție:
TABLOUL DE 128
Teodora Coste – liber
Bianca Benea – liber
Zsuzsa Schlier – liber
Alexandra Predescu – liber
TABLOUL DE 64
Teodora Coste – Stefanie Fehrer (Austria) 12-15
Bianca Benea – Alena Komarova (Rusia) 8-15
Zsuzsa Schlier – Renata Petri (Ungaria) 11-15
Alexandra Predescu – Alexandra Louis Marie (Franța) 15-14
TABLOUL DE 32
Alexandra Predescu – Nadine Stahlberg (Germania) 7-15.
În urma acestor rezultate, cele patru spadasine române au încheiat proba pe următoarele poziții: Alexandra Predescu (CSA Steaua) – locul 29, Teodora Coste (CS Satu Mare) – locul 40, Zsuzsa Schlier (CSS Târgu Mureș) – locul 42, Bianca Benea (CSM Oradea) – locul 55. Au tras 90 de sportive.


Related Posts

Scrimerii români au plecat joi seara spre Taipei! Primele probe de scrimă de la Universiada de vară au loc duminică!

Delegația de 121 de persoane a României, dintre care 91 de sportivi, a plecat joi seara la cea de-a 29-a ediție a Universiadei de vară, care se va desfășura la Taipei (Taiwan), între 19 și 30 august. Sportivii noștri vor concura la atletism, haltere, tenis de masă, volei masculin, înot, sărituri în apă, baschet masculin, polo […]

READ MORE →

Se fac înscrieri pentru Campionatul Național de scrimă pentru veterani de la Craiova, ediția 2017!

Asociația Română de Scrimă Veterani organizează în data de 2 septembrie 2017, la Craiova, o nouă ediție a Campionatului Național de scrimă pentru veterani. Concursul va avea loc la Sala de scrimă a Liceului cu Program Sportiv „Petrache Trișcu”, cu începere de la ora 9:30, la trei categorii de vârstă: categoria I (40-49 de ani), […]

READ MORE →

Șapte scrimeri vor reprezenta România la Universiada de vară de la Taipei!

România va participa cu o delegație de 121 de persoane, dintre care 91 de sportivi, la cea de-a 29-a ediție a Universiadei de vară, care se va desfășura la Taipei (Taiwan), între 19 și 30 august, iar gimnasta Larisa Iordache va fi purtătoarea de drapel la ceremonia de deschidere. Delegația României va pleca joi, 17 […]

READ MORE →

FIER ȘI AUR! Federația Română de Scrimă aniversează un an de la medalia de aur cucerită de echipa de spadă feminin la Jocurile Olimpice de la Rio!

Acum un an scrima românească și sportul din țara noastră trăiau clipe de glorie la Jocurile Olimpice de la Rio (Brazilia). Noaptea de 11 spre 12 august 2016 va rămâne scrisă cu litere de AUR în istoria scrimei românești. Început pe 11 august și încheiat noaptea târziu, pe 12 august, concursul de spadă feminin echipe a […]

READ MORE →

Antrenorul Ioan Popa a încetat din viață!

Familia scrimei românești devine pe zi ce trece tot mai săracă. Joi, 3 august 2017, Federația Română de Scrimă anunță cu regret trecerea în neființă a antrenorului de spadă Ioan Popa (64 de ani). Fost spadasin la CSA Steaua, club pentru care a câștigat de trei ori campionatul național (1976, 1977 și 1979), Ioan Popa […]

READ MORE →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top