UPDATE 3: Badea, Teodosiu și Gălățanu s-au calificat pe tabloul principal de 64 la Grand Prix-ul de sabie masculin de la Boston

  by    0   0

Orașul american Boston găzduiește la finalul acestei săptămâni, sâmbătă și duminică, în perioada 12-13 decembrie, a doua etapă de Cupă Mondială de sabie seniori, feminin și masculin. Fiind un concurs de tip Grand Prix, se trage doar la individual.
La startul concursului s-au înscris 161 de sportivi din Argentina, SUA, România, Austria, Belgia, Benin, Belarus, Brazilia, Canada, China, Columbia, Croația, Rep. Dominicană, Egipt, Spania, Franța, Marea Britanie, Georgia, Germania, Grecia, Hong Kong, Ungaria, Iran, Irlanda, Israel, Insulele Virgine, Italia, Japonia, Kazakhstan, Coreea de Sud, Malaezia, Mexic, Peru, Polonia, Portugalia, Rusia, Serbia, Ucraina, Taipei și Vietnam.
Țara noastră este reprezentată în concursul de la Boston de patru sportivi: Tiberiu Dolncieanu (CS Dinamo), Alin Badea (CSA Steaua), Iulian Teodosiu (CS Dinamo) și Ciprian Gălățanu (CS Dinamo).
Delegația României este condusă de antrenorul Mihai Covaliu.
Sâmbătă, 12 decembrie, în prima zi de concurs, se trag calificările, iar de la ora 21, ora României, vor intra pe planșe și trei sabreri români. Alin Badea, Iulian Teodosiu și Ciprian Gălățanu vor trage în următoarele grupe preliminare:
1.grupa Galatanu
2.grupa Teodosiu
3.grupa Badea
Tiberiu Dolniceanu este calificat direct pe tabloul principal de 64 grație poziției din clasamentul la zi al Cupei Mondiale.
Programul celor două zile de concurs de la Boston este următorul:
SÂMBĂTĂ, 12 DECEMBRIE
Ora 16:00 – start calificări sabie feminin;
Ora 21:00 – start calificări sabie masculin;
DUMINICĂ, 13 DECEMBRIE
Ora 16:00 – tabloul de 64 sabie feminin;
Ora 20:40 – tabloul de 64 sabie masculin;
LUNI, 14 DECEMBRIE
Ora 03:00 – semifinale sabie feminin și sabie masculin;
Ora 4:30 – finala sabie feminin și sabie masculin.
Programul este adaptat după ora României. Ora locală la Boston este cu șapte ore în urmă față de ora locală la București.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu evoluția sabrerilor români la Grand Prix-ul de la Boston.
PARTENER OFICIAL AL FEDERAȚIEI ROMÂNE DE SCRIMĂ:
logo_RODOTEX_rgb_trans


UPDATE, ora 22:04 – Alin Badea, Iulian Teodosiu și Ciprian Gălățanu și-au încheiat evoluțiile în grupele preliminare. Cei trei sabreri români au obținut următoarele rezultate în grupe:
1.rez Galatanu
2.grupa Teodosiu
3.rez Badea


UPDATE, ora 23:54 – În urma evoluțiilor din grupe, Alin Badea s-a calificat direct pe tabloul principal de 64, de duminică noaptea, iar Ciprian Gălățanu și Iulian Teodosiu vor trage în continuare în tururile preliminare de eliminări directe. Programul celor doi sabreri români este:
TABLOUL PRELIMINAR DE 128 – Iulian Teodosiu – Karol Metryka (SUA);
TABLOUL PRELIMINAR DE 64 – Ciprian Gălățanu – Edward Barloy (Franța).


UPDATE, 13.12.2015, ora 04:17 – Ciprian Gălățanu și Iulian Teodosiu s-a calificat și ei pe tabloul principal de 64, care se va trage în noaptea de duminică spre luni. Iulian Teodosiu a avut următorul parcurs: tabloul preliminar de 128 – 15-14 cu Karol Metryka (SUA), tabloul preliminar de 64 – 15-10 cu Shi Wang (China).
Ciprian Gălățanu a acces pe tabloul principal de 64 după ce a trecut pe tabloul preliminar de 64 de Edward Barloy (Franța), scor 15-14.


Related Posts

Se fac înscrieri pentru Campionatul Național de scrimă pentru veterani de la Craiova, ediția 2017!

Asociația Română de Scrimă Veterani organizează în data de 2 septembrie 2017, la Craiova, o nouă ediție a Campionatului Național de scrimă pentru veterani. Concursul va avea loc la Sala de scrimă a Liceului cu Program Sportiv „Petrache Trișcu”, cu începere de la ora 9:30, la trei categorii de vârstă: categoria I (40-49 de ani), […]

READ MORE →

Șapte scrimeri vor reprezenta România la Universiada de vară de la Taipei!

România va participa cu o delegație de 121 de persoane, dintre care 91 de sportivi, la cea de-a 29-a ediție a Universiadei de vară, care se va desfășura la Taipei (Taiwan), între 19 și 30 august, iar gimnasta Larisa Iordache va fi purtătoarea de drapel la ceremonia de deschidere. Delegația României va pleca joi, 17 […]

READ MORE →

FIER ȘI AUR! Federația Română de Scrimă aniversează un an de la medalia de aur cucerită de echipa de spadă feminin la Jocurile Olimpice de la Rio!

Acum un an scrima românească și sportul din țara noastră trăiau clipe de glorie la Jocurile Olimpice de la Rio (Brazilia). Noaptea de 11 spre 12 august 2016 va rămâne scrisă cu litere de AUR în istoria scrimei românești. Început pe 11 august și încheiat noaptea târziu, pe 12 august, concursul de spadă feminin echipe a […]

READ MORE →

Antrenorul Ioan Popa a încetat din viață!

Familia scrimei românești devine pe zi ce trece tot mai săracă. Joi, 3 august 2017, Federația Română de Scrimă anunță cu regret trecerea în neființă a antrenorului de spadă Ioan Popa (64 de ani). Fost spadasin la CSA Steaua, club pentru care a câștigat de trei ori campionatul național (1976, 1977 și 1979), Ioan Popa […]

READ MORE →

„La Mulți Ani”, Mihai Popa!

Antrenorul de spadă de la CSA Steaua, Mihai Popa, își serbează luni, 31 iulie 2017, ziua de naștere. Fost campion european și medaliat au argint și bronz cu echipa de spadă a României, Mihai Popa a câștigat Campionatul Mondial Universitar de la București, în 1981. Multiplu campion balcanic, de 23 de ori campion național și […]

READ MORE →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top