UPDATE 4: Badea și Teodosiu s-au calificat pe tabloul principal de 64 la etapa de Cupă Mondială la sabie seniori masculin individual de la Padova. Gălățanu și Bucur, eliminați!

  by    0   0

A patra etapă de Cupă Mondială la sabie seniori masculin are loc la acest sfârșit de săptămână, de vineri și până duminică, în perioada 29-31 ianuarie, în orașul italian Padova.
La start s-au înscris 190 de sportivi, iar cinci dintre ei sunt din România. Cei care vor reprezenta țara la întrecerea din Italia sunt: Tiberiu Dolniceanu (CS Dinamo), Alin Badea (CSA Steaua), Ciprian Gălățanu (CS Dinamo), Iulian Teodosiu (CS Dinamo) și Mădălin Bucur (CS Dinamo).
Vineri, 29 ianuarie, în prima zi de concurs vor avea loc calificările, fază la care vor participa patru dintre cei cinci sabreri români. Alin Badea, Ciprian Gălățanu, Iulian Teodosiu și Mădălin Bucur vor intra pe planșe începând cu ora 12:30 în următoarele grupe preliminare:
1.grupa Galatanu 2.grupa Bucur 3.grupa Badea 4.grupa Teodosiu
Tiberiu Dolniceanu, care ocupă locul doi în clasamentul la zi al Cupei Mondiale, este calificat direct pe tabloul principal de 64, de sâmbătă, 30 ianuarie.
Delegația României este condusă de antrenorul Mihai Covaliu.
Programul celor trei zile de concurs de la Padova este următorul:
VINERI, 29 IANUARIE
Ora 12:30 – start grupe preliminare;
SÂMBĂTĂ, 30 IANUARIE
Ora 10:00 – start tablou principal de 64;
Ora 18:00 – finala;
DUMINICĂ, 31 IANUARIE
Ora 10:30 – start probă pe echipe;
Ora 17:30 – finală probă pe echipe.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent LIVE cu evoluția sabrerilor români la Padova.
FOTO: Augusto BIZZI
PARTENER OFICIAL AL FEDERAȚIEI ROMÂNE DE SCRIMĂ ÎN 2016:
logo_RODOTEX_rgb_trans

 

Această prezentare necesită JavaScript.


UPDATE, ora 13:48 – Ciprian Gălățanu și Mădălin Bucur și-au încheiat evoluțiile în grupele preliminare. Cei doi sabreri români au obținut următoarele rezultate:
1.rez Galatanu 2.rez Bucur


UPDATE, ora 16:26 – Alin Badea și Iulian Teodosiu și-au încheiat și ei evoluțiile în grupele preliminare cu următoarele rezultate:
rez Badea rez Teodosiu


UPDATE, ora 16:28 – În urma rezultatelor din grupe, Alin Badea, Ciprian Gălățanu și Iulian Teodosiu s-au calificat mai departe, în tururile preliminare. Mădălin Bucur a încheiat concursul în faza grupelor.


UPDATE, ora 18:56 – Alin Badea și Iulian Teodosiu s-au calificat pe tabloul principal de 64! Alin Badea a avut liber pe tabloul preliminar de 128, iar pe tabloul preliminar de 64 a trecut cu 15-8 de Yuriy Tsap (Ucraina). Iulian Teodosiu a trecut pe tabloul preliminar de 128 de polonezul Damian Dzwoniarski, scor 15-14, iar pe tabloul preliminar de 64 l-a învins pe Artsiom Karabinski (Belarus), scor 15-9.
Pe de altă parte, Ciprian Gălățanu a fost eliminat pe tabloul preliminar de 128 de Boris Savich (Rusia), scor 13-15.
Așadar, sâmbătă, 30 ianuarie, pe tabloul principal de 64, România va avea trei reprezentanți: Tiberiu Dolniceanu, Alin Badea și Iulian Teodosiu.


Related Posts

Șapte scrimeri vor reprezenta România la Universiada de vară de la Taipei!

România va participa cu o delegație de 121 de persoane, dintre care 91 de sportivi, la cea de-a 29-a ediție a Universiadei de vară, care se va desfășura la Taipei (Taiwan), între 19 și 30 august, iar gimnasta Larisa Iordache va fi purtătoarea de drapel la ceremonia de deschidere. Delegația României va pleca joi, 17 […]

READ MORE →

FIER ȘI AUR! Federația Română de Scrimă aniversează un an de la medalia de aur cucerită de echipa de spadă feminin la Jocurile Olimpice de la Rio!

Acum un an scrima românească și sportul din țara noastră trăiau clipe de glorie la Jocurile Olimpice de la Rio (Brazilia). Noaptea de 11 spre 12 august 2016 va rămâne scrisă cu litere de AUR în istoria scrimei românești. Început pe 11 august și încheiat noaptea târziu, pe 12 august, concursul de spadă feminin echipe a […]

READ MORE →

Antrenorul Ioan Popa a încetat din viață!

Familia scrimei românești devine pe zi ce trece tot mai săracă. Joi, 3 august 2017, Federația Română de Scrimă anunță cu regret trecerea în neființă a antrenorului de spadă Ioan Popa (64 de ani). Fost spadasin la CSA Steaua, club pentru care a câștigat de trei ori campionatul național (1976, 1977 și 1979), Ioan Popa […]

READ MORE →

„La Mulți Ani”, Mihai Popa!

Antrenorul de spadă de la CSA Steaua, Mihai Popa, își serbează luni, 31 iulie 2017, ziua de naștere. Fost campion european și medaliat au argint și bronz cu echipa de spadă a României, Mihai Popa a câștigat Campionatul Mondial Universitar de la București, în 1981. Multiplu campion balcanic, de 23 de ori campion național și […]

READ MORE →

România – locul 15 la Campionatul Mondial de scrimă de la Leipzig, în proba de spadă feminin echipe

Ultima zi a Campionatului Mondial de scrimă pentru seniori de la la Leipzig a programat miercuri, 26 iulie 2017, cele din urmă probe pe echipe: spadă feminin și floretă masculin. De la ora 11:00, ora României, 24 de formații s-au întrecut în proba de spadă feminin. Echipa României a intrat în concurs direct pe tabloul […]

READ MORE →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top