UPDATE 2: Cozmuleanu-locul 25, Aniculoesei-locul 49, Nyiri-locul 54 și Alupei-locul 58 în proba de sabie masculin juniori individual la Campionatul European de cadeți și juniori de la Novi Sad

  by    0   0

Luni, 7 martie, în a opta zi a Campionatului European de cadeți și juniori de la Novi Sad (Serbia) sunt programate alte două probe pentru juniori, ambele la individual: spadă feminin și sabie masculin.
De la ora 14:30, ora României, se vor prezenta la start 61 de sportivi în proba de sabie masculin juniori individual, iar patru sunt din România: Matei Aniculoesei (CSA Steaua), Codrin Cozmuleanu (CSM Iași), Peter Nyiri (CS Riposta), Alexie Alupei (CS Riposta).
După faza grupelor preliminare, vor rămâne în concurs 47 de sportivi, care vor intra pe un tablou incomplet de 64, de eliminare directă.
De la ora 14:30, Matei Aniculoesei, Codrin Cozmuleanu, Peter Nyiri și Alexie Alupei vor trage în următoarele grupe preliminare:
grupa Alupei grupa Aniculoesei grupa Cozmuleanu grupa Nyiri
Programul complet al zilei de luni, 7 martie, de la Campionatul European de cadeți și juniori de la Novi Sad este următorul:
Ora 10:00 – Spadă feminin juniori individual;
Din România: Bianca Benea, Zsuzsa Schlier, Alexandra Predescu, Teodora Coste;
Ora 14:30 – Sabie masculin juniori individual;
Din România: Matei Aniculoesei, Codrin Cozmuleanu, Peter Nyiri, Alexie Alupei.
Programul este adaptat după ora României.
Site-ul www.frscrimă.ro vă va ține la curent LIVE cu evoluția scrimerilor români la Novi Sad.
FOTO: Augusto BIZZI
PARTENER OFICIAL AL FEDERAȚIEI ROMÂNE DE SCRIMĂ ÎN 2016:
logo_RODOTEX_rgb_trans


UPDATE, ora 16:26 – Matei Aniculoesei, Codrin Cozmuleanu, Peter Nyiri și Alexie Alupei și-au încheiat evoluțiile în grupele preliminare cu următoarele rezultate:
rezultate Alupei rezultate Aniculoesei rezultate Cozmuleanu rezultate Nyiri

Această prezentare necesită JavaScript.


În urma rezultatelor din grupe, Matei Aniculoesei, Peter Nyiri și Alexie Alupei au fost eliminați, iar Codrin Cozmuleanu s-a calificat pe tabloul de 64. Acolo, Codrin Cozmuleanu a trecut cu 15-11 de Vaja Retchia (Georgia). Pe tabloul de 32, Codrin Comuleanu se va duela cu Charles Colleau (Franța), de la ora 17:15, ora României.


UPDATE, ora 20:25 – Codrin Cozmuleanu a fost eliminat pe tabloul de 32, după ce a cedat cu 10-15 duelul cu Charles Colleau (Franța). În urma evoluțiilor de azi, cei patru sabreri români au terminat proba pe următoarele poziții: Codrin Cozmuleanu (CSM Iași) – locul 25, Matei Aniculoesei (CSA Steaua) – locul 49, Peter Nyiri (CS Riposta) – locul 54 și Alexie Alupei (CS Riposta) – locul 58. Au participat 61 de sportivi.


Related Posts

Șapte scrimeri vor reprezenta România la Universiada de vară de la Taipei!

România va participa cu o delegație de 121 de persoane, dintre care 91 de sportivi, la cea de-a 29-a ediție a Universiadei de vară, care se va desfășura la Taipei (Taiwan), între 19 și 30 august, iar gimnasta Larisa Iordache va fi purtătoarea de drapel la ceremonia de deschidere. Delegația României va pleca joi, 17 […]

READ MORE →

FIER ȘI AUR! Federația Română de Scrimă aniversează un an de la medalia de aur cucerită de echipa de spadă feminin la Jocurile Olimpice de la Rio!

Acum un an scrima românească și sportul din țara noastră trăiau clipe de glorie la Jocurile Olimpice de la Rio (Brazilia). Noaptea de 11 spre 12 august 2016 va rămâne scrisă cu litere de AUR în istoria scrimei românești. Început pe 11 august și încheiat noaptea târziu, pe 12 august, concursul de spadă feminin echipe a […]

READ MORE →

Antrenorul Ioan Popa a încetat din viață!

Familia scrimei românești devine pe zi ce trece tot mai săracă. Joi, 3 august 2017, Federația Română de Scrimă anunță cu regret trecerea în neființă a antrenorului de spadă Ioan Popa (64 de ani). Fost spadasin la CSA Steaua, club pentru care a câștigat de trei ori campionatul național (1976, 1977 și 1979), Ioan Popa […]

READ MORE →

„La Mulți Ani”, Mihai Popa!

Antrenorul de spadă de la CSA Steaua, Mihai Popa, își serbează luni, 31 iulie 2017, ziua de naștere. Fost campion european și medaliat au argint și bronz cu echipa de spadă a României, Mihai Popa a câștigat Campionatul Mondial Universitar de la București, în 1981. Multiplu campion balcanic, de 23 de ori campion național și […]

READ MORE →

România – locul 15 la Campionatul Mondial de scrimă de la Leipzig, în proba de spadă feminin echipe

Ultima zi a Campionatului Mondial de scrimă pentru seniori de la la Leipzig a programat miercuri, 26 iulie 2017, cele din urmă probe pe echipe: spadă feminin și floretă masculin. De la ora 11:00, ora României, 24 de formații s-au întrecut în proba de spadă feminin. Echipa României a intrat în concurs direct pe tabloul […]

READ MORE →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top