UPDATE 7: A doua medalie pentru România! Amalia Tătăran, bronz a Campionatul European U23 de la Vicenza, în proba de spadă feminin individual

  by    0   0

Sâmbătă, 25 aprilie, în ziua a patra a Campionatului European de scrimă U23 de la Vicenza programează trei probe: spadă feminin individual, sabie masculin individual și floretă masculin echipe. România are reprezentanți în primele două probe.
De la ora 10:00, ora României, intră pe planșă patru spadasine: Amalia Tătăran (CS Dinamo), Greta Vereș (CSA Steaua), Diana Ionele (CSU Craiova) și Cezara Constantin (LPS Craiova). În această probă s-au înscris 54 de sportive, iar după faza grupelor primele 42 se vor califica pe un tablou incomplet de 64, de eliminare directă.
Amalia Tătăran, Greta Vereș, Diana Ionele și Cezara Constantin vor trage pentru început în următoarele grupe preliminare:
1.grupa Ionele 2.grupa Constantin C 3.grupa Veres 4.grupa Tataran
Programul complet al zilei a patra de la Campionatul European U23 de la Vicenza este următorul:
Ora 10:00 – spadă feminin individual;
Din România: Amalia Tătăran, Greta Vereș, Diana Ionele, Cezara Constantin.
Ora 11:20 – floretă masculin echipe;
Ora 14:00 – sabie masculin individual;
Din România: Iulian Teodosiu, Mădălin Bucur, Dragoș Sîrbu, George Iancu.
Ora 18:00 – semifinale spadă feminin individual;
Ora 18:40 – semifinale sabie masculin individual;
Ora 19:10 – finală spadă feminin individual;
Ora 19:30 – finala sabie masculin individual;
Ora 19:50 – finala floretă masculin echipe;
Ora 20:55 – festivitatea de premiere.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu evoluția sportivelor noastre la Vicenza.
PARTENER OFICIAL AL FEDERAȚIEI ROMÂNE DE SCRIMĂ:
logo_RODOTEX_rgb_trans


UPDATE, ora 11:45 – Amalia Tătăran, Greta Vereș, Diana Ionele și Cezara Constantin și-au încheiat evoluțiile în grupele preliminarii cu următoarele rezultate:
1.rez Ionele 2.rez Constantin C 3.rez Veres 4.rez Tataran


UPDATE, ora 11:53 – În urma rezultatelor din grupe, Amalia Tătăran și Diana Ionele s-au calificat în tabloul de 32, iar Cezara Constantin și Greta Vereș au tras în 64. Cele două au obținut următoarele rezultate:
Greta Vereș – Maria Sheila Garcia de Andres (Spania) 15-7
Cezara Constantin – Janna Reimer (Germania) 11-9.


UPDATE, ora 12:37 –  Amalia Tătăran, Greta Vereș, Diana Ionele și Cezara Constantin au obținut următoarele rezultate pe tabloul de 32:
Amalia Tătăran – Anna Mroszczak (Polonia) 15-12
Cezara Constantin – Kamila Pytka (Polonia) 12-11
Greta Vereș – Alberta Santuccio (Italia) 9-15
Diana Ionele – Federica Santandrea (Italia) 14-15.


UPDATE, ora 13:15 – Amalia Tătăran și Cezara Constantin au obținut următoarele rezultate pe tabloul de 16:
Amalia Tătăran – Yulia Lichagina (Rusia) 15-14
Cezara Constantin – Martyna Swatowska (Polonia) 14-15.


UPDATA, ora 15:00 – Amalia Tătăran s-a calificat în semifinale după ce a trecut de poloneza Magdalena Pawlowska, scor 15-10. În urma acestui succes, Amalia are asigurată cel puțin medalia de bronz. Este a doua medalie pentru România la Campionatul European U23 de la Vicenza, după bronzul de ieri al echipei de spadă masculin.


UPDATE, ora 15:10 – Pentru un loc în finală, Amalia Tătăran se va duela cu Victoria Kuzmenkova (Rusia). Partida Amalia Tătăran – Victoria Kuzmenkova va începe la ora 18:30, ora României.


UPDATE, ora 18:49 – Amalia Tătăran a cucerit medalia de bronz la Campionatul European U23 de la Vicenza, după ce a pierdut în semifinalele probei de spadă feminin individual, scor 10-15, cu Victoria Kuzmenkova (Rusia).


Related Posts

Se fac înscrieri pentru Campionatul Național de scrimă pentru veterani de la Craiova, ediția 2017!

Asociația Română de Scrimă Veterani organizează în data de 2 septembrie 2017, la Craiova, o nouă ediție a Campionatului Național de scrimă pentru veterani. Concursul va avea loc la Sala de scrimă a Liceului cu Program Sportiv „Petrache Trișcu”, cu începere de la ora 9:30, la trei categorii de vârstă: categoria I (40-49 de ani), […]

READ MORE →

Șapte scrimeri vor reprezenta România la Universiada de vară de la Taipei!

România va participa cu o delegație de 121 de persoane, dintre care 91 de sportivi, la cea de-a 29-a ediție a Universiadei de vară, care se va desfășura la Taipei (Taiwan), între 19 și 30 august, iar gimnasta Larisa Iordache va fi purtătoarea de drapel la ceremonia de deschidere. Delegația României va pleca joi, 17 […]

READ MORE →

FIER ȘI AUR! Federația Română de Scrimă aniversează un an de la medalia de aur cucerită de echipa de spadă feminin la Jocurile Olimpice de la Rio!

Acum un an scrima românească și sportul din țara noastră trăiau clipe de glorie la Jocurile Olimpice de la Rio (Brazilia). Noaptea de 11 spre 12 august 2016 va rămâne scrisă cu litere de AUR în istoria scrimei românești. Început pe 11 august și încheiat noaptea târziu, pe 12 august, concursul de spadă feminin echipe a […]

READ MORE →

Antrenorul Ioan Popa a încetat din viață!

Familia scrimei românești devine pe zi ce trece tot mai săracă. Joi, 3 august 2017, Federația Română de Scrimă anunță cu regret trecerea în neființă a antrenorului de spadă Ioan Popa (64 de ani). Fost spadasin la CSA Steaua, club pentru care a câștigat de trei ori campionatul național (1976, 1977 și 1979), Ioan Popa […]

READ MORE →

„La Mulți Ani”, Mihai Popa!

Antrenorul de spadă de la CSA Steaua, Mihai Popa, își serbează luni, 31 iulie 2017, ziua de naștere. Fost campion european și medaliat au argint și bronz cu echipa de spadă a României, Mihai Popa a câștigat Campionatul Mondial Universitar de la București, în 1981. Multiplu campion balcanic, de 23 de ori campion național și […]

READ MORE →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top