UPDATE 9: Dragomir-locul 8, Alupei-locul 34, Aniculoesei-locul 40 și Grădișteanu-locul 45, în proba de sabie masculin cadeți individual la Campionatul European de cadeți și juniori de la Novi Sad. Matteo Neri (Italia) a luat aurul!

  by    0   0

A doua probă din ziua a treia a Campionatului European de scrimă pentru cadeți și juniori de la Novi Sad este cea de sabie masculin cadeți individual.
Miercuri, 2 martie, de la ora 14:30, ora României, 69 de sportivi se vor întrece pentru medaliile puse în joc, iar patru sunt din România: Alexie Alupei (CS Riposta), Matei Aniculoesei (CSA Steaua), George Dragomir (CSS Slobozia) și Vlad Gărdișteanu (CS Duel).
După faza grupelor preliminare vor avansa mai departe în concurs 54 de sportivi, care vor trage pe un tablou incomplet de 64, de eliminare directă.
Matei Aniculoesei, George Dragomir, Alexie Alupei și Vlad Grădișteanu intră în concurs la ora 14:30, ora României, în următoarele grupe preliminare:
grupa Alupei grupa Aniculoesei grupa Dragomir grupa Gradisteanu
Programul compet de miercuri, 2 martie, de la Campionatul European de cadeți și juniori de la Novi Sad este următorul:
Ora 10:00 – Spadă feminin cadeți individual;
Din România: Bianca Benea, Zsuzsa Schlier, Alexandra Predescu, Denisa Barosan;
Ora 14:30 – Sabie masculin cadeți individual;
Din România: Matei Aniculoesei, George Dragomir, Alexie Alupei, Vlad Grădișteanu.
Programul este adaptat după ora României.
Site-ul www.frscrimă.ro vă va ține la curent LIVE cu evoluția scrimerilor români la Novi Sad.
PARTENER OFICIAL AL FEDERAȚIEI ROMÂNE DE SCRIMĂ ÎN 2016:
logo_RODOTEX_rgb_trans


UPDATE, ora 15:45 – Matei Aniculoesei, George Dragomir, Alexie Alupei și Vlad Grădișteanu și-au încheiat evoluțiile în grupele preliminare cu următoarele rezultate:
rezultate Alupei rezultate Aniculoesei rezultate Dragomir rezultate Gradisteanu

Această prezentare necesită JavaScript.


UPDATE, ora 16:23 – În urma evoluțiilor din grupe, Matei Aniculoesei, George Dragomir, Alexie Alupei și Vlad Grădișteanu s-au calificat pe tabloul de 64, acolo unde vor trage astfel:
Alexie Alupei – Diego Santamaria (Spania)
Matei Aniculoesei – Ivan Pysarenko (Ucraina)
George Dragomir – Oleksandr Kumpanskiy (Ucraina)
Vlad Grădișteanu – Arne De Ridder (Belgia).


UPDATE, ora 16:41 – George Dragomir s-a calificat pe tabloul de 32, iar Matei Aniculoesei, Alexie Alupei și Vlad Grădișteanu au fost eliminați în 64. Rezultatele celor patru sabreri români în 64 au fost următoarele:
Alexie Alupei – Diego Santamaria (Spania) 7-15
Matei Aniculoesei – Ivan Pysarenko (Ucraina) 11-15
George Dragomir – Oleksandr Kumpanskiy (Ucraina) 15-9
Vlad Grădișteanu – Arne De Ridder (Belgia) 7-15.
Pe tabloul de 32, George Dragomir va trage cu


UPDATE, ora 17:31 – George Dragomir s-a calificat în 16, după ce a trecut în 32 de Mor Milassin (Ungaria), scor 15-11. Pe tabloul de 16, George Dragomir se va duela cu Mathieu Belkessam (Franța).


UPDATE, ora 18:23 – George Dragomir s-a calificat în 8, după ce a trecut în 16 de Mathieu Belkessam (Franța), scor 15-12. Pe tabloul de 8, George Dragomir se va duela cu învingătorul partidei dintre Giacomo Mignuzzi (Italia) și Ivan Pysarenko (Ucraina).


UPDATE, ora 18:39 – George Dragomir se va duela pe tabloul de 8 cu Giacomo Mignuzzi (Italia). Sabrerul italian a trecut în 16 de  Ivan Pysarenko (Ucraina), scor 15-8.


UPDATE, ora 19:15 – George Dragomir s-a oprit pe tabloul de 8, după ce a fost învins la limită de către Giacomo Mignuzzi (Italia), scor 14-15.


UPDATE, ora 20:18 – În urma evoluțiilor de azi, cei patru sabreri au încheiat concursul pe următoarele poziții: George Dragomir (CSS Slobozia) – locul 8, Alexie Alupei (CS Riposta) – locul 34, Matei Aniculoesei (CSA Steaua) – locul 40 și Vlad Grădișteanu (CS Duel) – locul 45. Au tras 69 de sportivi.


UPDATE, ora 21:09 – Matteo Neri (Italia) a câștigat medalia de aur, după ce l-a învins în finală pe Giacomo Mignuzzi (Italia), scor 15-10. Medaliile de bronz au fost cucerite de către Karol Lademann (Polonia) și Atakam Islam Hezer (Turcia).


Related Posts

Scrimerii români au plecat joi seara spre Taipei! Primele probe de scrimă de la Universiada de vară au loc duminică!

Delegația de 121 de persoane a României, dintre care 91 de sportivi, a plecat joi seara la cea de-a 29-a ediție a Universiadei de vară, care se va desfășura la Taipei (Taiwan), între 19 și 30 august. Sportivii noștri vor concura la atletism, haltere, tenis de masă, volei masculin, înot, sărituri în apă, baschet masculin, polo […]

READ MORE →

Se fac înscrieri pentru Campionatul Național de scrimă pentru veterani de la Craiova, ediția 2017!

Asociația Română de Scrimă Veterani organizează în data de 2 septembrie 2017, la Craiova, o nouă ediție a Campionatului Național de scrimă pentru veterani. Concursul va avea loc la Sala de scrimă a Liceului cu Program Sportiv „Petrache Trișcu”, cu începere de la ora 9:30, la trei categorii de vârstă: categoria I (40-49 de ani), […]

READ MORE →

Șapte scrimeri vor reprezenta România la Universiada de vară de la Taipei!

România va participa cu o delegație de 121 de persoane, dintre care 91 de sportivi, la cea de-a 29-a ediție a Universiadei de vară, care se va desfășura la Taipei (Taiwan), între 19 și 30 august, iar gimnasta Larisa Iordache va fi purtătoarea de drapel la ceremonia de deschidere. Delegația României va pleca joi, 17 […]

READ MORE →

FIER ȘI AUR! Federația Română de Scrimă aniversează un an de la medalia de aur cucerită de echipa de spadă feminin la Jocurile Olimpice de la Rio!

Acum un an scrima românească și sportul din țara noastră trăiau clipe de glorie la Jocurile Olimpice de la Rio (Brazilia). Noaptea de 11 spre 12 august 2016 va rămâne scrisă cu litere de AUR în istoria scrimei românești. Început pe 11 august și încheiat noaptea târziu, pe 12 august, concursul de spadă feminin echipe a […]

READ MORE →

Antrenorul Ioan Popa a încetat din viață!

Familia scrimei românești devine pe zi ce trece tot mai săracă. Joi, 3 august 2017, Federația Română de Scrimă anunță cu regret trecerea în neființă a antrenorului de spadă Ioan Popa (64 de ani). Fost spadasin la CSA Steaua, club pentru care a câștigat de trei ori campionatul național (1976, 1977 și 1979), Ioan Popa […]

READ MORE →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top