UPDATE 9: Dragomir-locul 8, Alupei-locul 34, Aniculoesei-locul 40 și Grădișteanu-locul 45, în proba de sabie masculin cadeți individual la Campionatul European de cadeți și juniori de la Novi Sad. Matteo Neri (Italia) a luat aurul!

  by    0   0

A doua probă din ziua a treia a Campionatului European de scrimă pentru cadeți și juniori de la Novi Sad este cea de sabie masculin cadeți individual.
Miercuri, 2 martie, de la ora 14:30, ora României, 69 de sportivi se vor întrece pentru medaliile puse în joc, iar patru sunt din România: Alexie Alupei (CS Riposta), Matei Aniculoesei (CSA Steaua), George Dragomir (CSS Slobozia) și Vlad Gărdișteanu (CS Duel).
După faza grupelor preliminare vor avansa mai departe în concurs 54 de sportivi, care vor trage pe un tablou incomplet de 64, de eliminare directă.
Matei Aniculoesei, George Dragomir, Alexie Alupei și Vlad Grădișteanu intră în concurs la ora 14:30, ora României, în următoarele grupe preliminare:
grupa Alupei grupa Aniculoesei grupa Dragomir grupa Gradisteanu
Programul compet de miercuri, 2 martie, de la Campionatul European de cadeți și juniori de la Novi Sad este următorul:
Ora 10:00 – Spadă feminin cadeți individual;
Din România: Bianca Benea, Zsuzsa Schlier, Alexandra Predescu, Denisa Barosan;
Ora 14:30 – Sabie masculin cadeți individual;
Din România: Matei Aniculoesei, George Dragomir, Alexie Alupei, Vlad Grădișteanu.
Programul este adaptat după ora României.
Site-ul www.frscrimă.ro vă va ține la curent LIVE cu evoluția scrimerilor români la Novi Sad.
PARTENER OFICIAL AL FEDERAȚIEI ROMÂNE DE SCRIMĂ ÎN 2016:
logo_RODOTEX_rgb_trans


UPDATE, ora 15:45 – Matei Aniculoesei, George Dragomir, Alexie Alupei și Vlad Grădișteanu și-au încheiat evoluțiile în grupele preliminare cu următoarele rezultate:
rezultate Alupei rezultate Aniculoesei rezultate Dragomir rezultate Gradisteanu

Această prezentare necesită JavaScript.


UPDATE, ora 16:23 – În urma evoluțiilor din grupe, Matei Aniculoesei, George Dragomir, Alexie Alupei și Vlad Grădișteanu s-au calificat pe tabloul de 64, acolo unde vor trage astfel:
Alexie Alupei – Diego Santamaria (Spania)
Matei Aniculoesei – Ivan Pysarenko (Ucraina)
George Dragomir – Oleksandr Kumpanskiy (Ucraina)
Vlad Grădișteanu – Arne De Ridder (Belgia).


UPDATE, ora 16:41 – George Dragomir s-a calificat pe tabloul de 32, iar Matei Aniculoesei, Alexie Alupei și Vlad Grădișteanu au fost eliminați în 64. Rezultatele celor patru sabreri români în 64 au fost următoarele:
Alexie Alupei – Diego Santamaria (Spania) 7-15
Matei Aniculoesei – Ivan Pysarenko (Ucraina) 11-15
George Dragomir – Oleksandr Kumpanskiy (Ucraina) 15-9
Vlad Grădișteanu – Arne De Ridder (Belgia) 7-15.
Pe tabloul de 32, George Dragomir va trage cu


UPDATE, ora 17:31 – George Dragomir s-a calificat în 16, după ce a trecut în 32 de Mor Milassin (Ungaria), scor 15-11. Pe tabloul de 16, George Dragomir se va duela cu Mathieu Belkessam (Franța).


UPDATE, ora 18:23 – George Dragomir s-a calificat în 8, după ce a trecut în 16 de Mathieu Belkessam (Franța), scor 15-12. Pe tabloul de 8, George Dragomir se va duela cu învingătorul partidei dintre Giacomo Mignuzzi (Italia) și Ivan Pysarenko (Ucraina).


UPDATE, ora 18:39 – George Dragomir se va duela pe tabloul de 8 cu Giacomo Mignuzzi (Italia). Sabrerul italian a trecut în 16 de  Ivan Pysarenko (Ucraina), scor 15-8.


UPDATE, ora 19:15 – George Dragomir s-a oprit pe tabloul de 8, după ce a fost învins la limită de către Giacomo Mignuzzi (Italia), scor 14-15.


UPDATE, ora 20:18 – În urma evoluțiilor de azi, cei patru sabreri au încheiat concursul pe următoarele poziții: George Dragomir (CSS Slobozia) – locul 8, Alexie Alupei (CS Riposta) – locul 34, Matei Aniculoesei (CSA Steaua) – locul 40 și Vlad Grădișteanu (CS Duel) – locul 45. Au tras 69 de sportivi.


UPDATE, ora 21:09 – Matteo Neri (Italia) a câștigat medalia de aur, după ce l-a învins în finală pe Giacomo Mignuzzi (Italia), scor 15-10. Medaliile de bronz au fost cucerite de către Karol Lademann (Polonia) și Atakam Islam Hezer (Turcia).


Related Posts

Brânză, Tătăran, Vereș și Sbîrcia s-au calificat pe tabloul principal la etapa de Cupă Mondială de spadă feminin de la Tallin

Sezonul 2017-2018 de Cupă Mondială la spadă feminin a debutat vineri, 20 octombrie 2017, la Tallin, în Estonia. De vineri și până duminică, între 20 și 22 octombrie, 204 sportive din întreaga lume se duelează în proba individuală și pe echipe. România este prezentă la Tallincu cu șase sportive și doi antrenori, după cum urmează: […]

READ MORE →

Opt sabreri români concurează sâmbătă și duminică la etapa de Cupă Mondială de juniori de la Sosnowiec

Localitatea poloneză Sosnowiec găzduiește sâmbătă și duminică, 21 și 22 octombrie 2017, a treia etapă de Cupă Mondială la sabie juniori. Concursul se va disputa la masculin individual, feminin individual și feminin echipe. La Sosnowiec vor fi prezenți 305 sportivi, iar România va fi reprezentată de opt sportivi. Cei care vor trage pe planșele din Polonia […]

READ MORE →

ACUM LIVE: Brânză, Tătăran, Vereș, Danciu, Sbîrcia și Udrea trag în calificări la etapa de Cupă Mondială de spadă feminin de la Tallin

Sezonul 2017-2018 de Cupă Mondială la spadă feminin debutează la finalul acestei săptămâni, la Tallin, în Estonia. De vineri și până duminică, între 20 și 22 octombrie, 204 sportive din întreaga lume se vor duela în proba individuală și pe echipe. România este prezentă la Tallincu cu șase sportive și doi antrenori, după cum urmează: […]

READ MORE →

14 spadasini români trag duminică și luni la etapa din Circuitul European de cadeți de la Budapesta

În paralel cu întrecerea de floretă, la Budapesta are loc duminică și luni, 22 și 23 octombrie 2017, a doua etapă din Circuitul European de spadă cadeți masculin, la individual și pe echipe. În capitala Ungariei și-au anunțat prezența, pentru această probă, 282 de sportivi, iar 14 dintre ei sunt din România. Cei care vor […]

READ MORE →

17 floretiști români concurează în week-end la etapa din Circuitul European de cadeți de la Budapesta

A doua etapă din Circuitul European de floretă pentru cadeți, din sezonul 2017-2018, se dispută de vineri și până duminică, între 20 și 22 octombrie 2017, în Ungaria, la Budapesta. Pe planșele din capitala Ungariei și-au anunțat prezența 399 de floretiști din întreaga lume, care vor trage atât la individual, cât și pe echipe. România […]

READ MORE →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top