UPDATE 4: Andrei Timoce-locul 133 și Adrian Szilagyi-locul 180 la etapa de Cupă Mondială la spadă seniori masculin individual, de la Berna

  by    0   0

Sezonul 2015-2016 al etapei de Cupă Mondială la spadă seniori masculin debutează tot în acest sfârșit de săptămână, în perioada 23-25 octombrie, cu întrecerea de la Berna (Elveția).
258 de spadasini s-au înscris în prima etapă din sezonul 2015-2016 al Cupei Mondiale de spadă seniori masculin, iar doi sunt din România. Este vorba de Adrian Szilagyi și Andrei Timoce, ambii de la CSM Satu Mare.
Cei doi vor intra în concurs vineri, 23 octombrie, în calificări și, de la ora 10:00, vor trage în următoarele grupe preliminare:
1.grupa Szilagyi 2.grupa Timoce
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu evoluția spadasinilor româno la Berna.
PARTENER OFICIAL AL FEDERAȚIEI ROMÂNE DE SCRIMĂ:
logo_RODOTEX_rgb_trans


UPDATE, ora 15:31 – Adrian Szilagyi și Andrei Timoce și-au încheiat evoluțiile în grupele preliminare. Cei doi sportivi de la CSM Satu Mare au obținut următoarele rezultate:
1.rez Szilagyi 2.rez Timoce


UPDATE, ora 16:22 – În urma evoluțiilor din grupe, Adrian Szilagyi și Andrei Timoce s-au calificat în tururile preliminare și vor trage astfel:
TABLOUL PRELIMINAR DE 256
Ora 17:00 – Adrian Szilagyi – Jimmy Moody (SUA)
TABLOUL PRELIMINAR DE 128
Ora 17:45 – Andrei Timoce – Abdelkarim El Haouari (Maroc).


UPDATE, ora 17:39 – Adrian Szilagyi a fost eliminat pe tabloul preliminar de 256, după ce a pierdut duelul cu Jimmy Moody, scor 12-13, după minutul suplimentar.


UPDATE, ora 19:08 – Andrei Timoce a fost și el eliminat la Cupa Mondială de spadă seniori masculin individual de la Berna. Sportivul de la CSM Satu Mare a fost învins pe tabloul preliminar de 128 de Abdelkarim El Haouari (Maroc), scor 10-15.


UPDATE, ora 21:39 – În urma evoluțiilor de azi, cei doi spadasini români au încheiat concursul de la Berna pe următoarele poziții: Andrei Timoce – locul 133, Adrian Szilagyi – locul 180.


Related Posts

Șapte scrimeri vor reprezenta România la Universiada de vară de la Taipei!

România va participa cu o delegație de 121 de persoane, dintre care 91 de sportivi, la cea de-a 29-a ediție a Universiadei de vară, care se va desfășura la Taipei (Taiwan), între 19 și 30 august, iar gimnasta Larisa Iordache va fi purtătoarea de drapel la ceremonia de deschidere. Delegația României va pleca joi, 17 […]

READ MORE →

FIER ȘI AUR! Federația Română de Scrimă aniversează un an de la medalia de aur cucerită de echipa de spadă feminin la Jocurile Olimpice de la Rio!

Acum un an scrima românească și sportul din țara noastră trăiau clipe de glorie la Jocurile Olimpice de la Rio (Brazilia). Noaptea de 11 spre 12 august 2016 va rămâne scrisă cu litere de AUR în istoria scrimei românești. Început pe 11 august și încheiat noaptea târziu, pe 12 august, concursul de spadă feminin echipe a […]

READ MORE →

Antrenorul Ioan Popa a încetat din viață!

Familia scrimei românești devine pe zi ce trece tot mai săracă. Joi, 3 august 2017, Federația Română de Scrimă anunță cu regret trecerea în neființă a antrenorului de spadă Ioan Popa (64 de ani). Fost spadasin la CSA Steaua, club pentru care a câștigat de trei ori campionatul național (1976, 1977 și 1979), Ioan Popa […]

READ MORE →

„La Mulți Ani”, Mihai Popa!

Antrenorul de spadă de la CSA Steaua, Mihai Popa, își serbează luni, 31 iulie 2017, ziua de naștere. Fost campion european și medaliat au argint și bronz cu echipa de spadă a României, Mihai Popa a câștigat Campionatul Mondial Universitar de la București, în 1981. Multiplu campion balcanic, de 23 de ori campion național și […]

READ MORE →

România – locul 15 la Campionatul Mondial de scrimă de la Leipzig, în proba de spadă feminin echipe

Ultima zi a Campionatului Mondial de scrimă pentru seniori de la la Leipzig a programat miercuri, 26 iulie 2017, cele din urmă probe pe echipe: spadă feminin și floretă masculin. De la ora 11:00, ora României, 24 de formații s-au întrecut în proba de spadă feminin. Echipa României a intrat în concurs direct pe tabloul […]

READ MORE →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top