UPDATE 8: Adrian Dabija, locul 5, în proba de spadă juniori individual, la Campionatul Mondial de scrimă de la Tashkent

  by    0   0

Ziua a cincea a Campionatului Mondial de scrimă pentru cadeți și juniori de la Tashkent începe duminică, 5 aprilie, cu proba de spadă juniori individual masculin.
La start se vor prezenta 154 de sportivi, iar România va fi reprezentată de Adrian Dabija, de la CS UNEFS București.
Coordonat de pe margine de tehnicianul Petrică Ungureanu, Adrian Dabija va intra în concurs la ora 6:30, ora României, în următoarea grupă preliminară:

grupa Dabija
Programul complet al zilei a cincea a Campionatului Mondial de scrimă pentru cadeți și juniori de la Tashkent arată atfel:
Ora 6:30 – spadă individual masculin: grupe, tabloul de eliminări, semifinalele și finala;
Din România: Adrian Dabija (CS UNEFS).
Ora 9:20 – floretă individual feminin: grupe, tabloul de eliminări, semifinalele și finala;
Din România: Maria Boldor (CSA Steaua), Mălina Călugăreanu (CSA Steaua), Ana Boldor (CSU Poli Timișoara).
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu evoluția lui Adrian Dabija la Tashkent.
PARTENER OFICIAL AL FEDERAȚIEI ROMÂNE DE SCRIMĂ:
logo_RODOTEX_rgb_trans


UPDATE, ora 9:00 – Adrian Dabija a început excelent concursul de spadă juniori masculin individual din cadrul Campionatului Mondial de la Tashkent. Sportivul de la CS UNEFS a câștigat toate partidele din grupa sa preliminară și va trage direct pe tabloul de 64. Rezultatele lui Adrian Dabija în grupă au fost următoarele:

rezultate Dabija


UPDATE, ora 10:09 – Adrian Dabija se va duela pentru un loc pe tabloul de 32 cu Jaakko Paavolainen (Finlanda). Meciul dintre Adrian Dabija și Jaakko Paavolainen va începe la ora 10:30, ora României.


UPDATE, ora 11:28 – Adrian Dabija s-a calificat pe tabloul de 32 după ce a trecut în 64 de Jaakko Paavolainen (Finlanda), scor 15-9.


UPDATE, ora 11:31 – Adrian Dabija se va duela pentru un loc pe tabloul de 16 cu Maciej Bielec (Polonia). Meciul dintre Adrian Dabija și Maciej Bielec va începe la ora 12:45, ora României.


 

UPDATE, ora 13:13 – Adrian Dabija s-a calificat în 16 după ce a trecut de Maciej Bielec, scor 15-13. Pentru un loc în 8, Adrian va trage cu Lukas Bellmann (Gaermania), de la ora 14:50.


 

UPDATE, ora 15:17 – Adrian Dabija s-a calificat în 8 după ce a trecut în 16 de Lukas Bellmann, scor 15-11. Pentru un loc în semifinale, Adrian se va duela cu Zsombor Banyai (Ungaria), de la ora 16:00.


UPDATE, ora 16:45 – Adrian Dabija s-a oprit pe tabloul de 8 după ce a fost învins de Zsombor Banyai (Ungaria), scor 6-15.


UPDATE, ora 17:56 – În urma evoluției de azi, Adrian Dabija a încheiat concursul de la Tashket pe poziția a cincea.

 


Related Posts

Iancu-locul 30, Bucur-locul 45, Ciornilă-locul 47 și Cruțu-locul 48 în proba de sabie masculin individual la Universiada de vară de la Taipei

Cea de-a 29-a ediție a Universiadei de vară se desfășoară la Taipei (Taiwan), între 19 și 30 august 2017. România este prezentă în Taiwan cu o delegație de 121 de persoane a României, dintre care 91 de sportivi, ei concurând la atletism, haltere, tenis de masă, volei masculin, înot, sărituri în apă, baschet masculin, polo […]

READ MORE →

Amalia Tătăran – locul 34 în proba de spadă feminin individual la Olimpiada de vară de la Taipei

Cea de-a 29-a ediție a Universiadei de vară se desfășoară la Taipei (Taiwan), între 19 și 30 august 2017. România este prezentă în Taiwan cu o delegație de 121 de persoane a României, dintre care 91 de sportivi, ei concurând la atletism, haltere, tenis de masă, volei masculin, înot, sărituri în apă, baschet masculin, polo […]

READ MORE →

Scrimerii români au plecat joi seara spre Taipei! Primele probe de scrimă de la Universiada de vară au loc duminică!

Delegația de 121 de persoane a României, dintre care 91 de sportivi, a plecat joi seara la cea de-a 29-a ediție a Universiadei de vară, care se va desfășura la Taipei (Taiwan), între 19 și 30 august. Sportivii noștri vor concura la atletism, haltere, tenis de masă, volei masculin, înot, sărituri în apă, baschet masculin, polo […]

READ MORE →

Se fac înscrieri pentru Campionatul Național de scrimă pentru veterani de la Craiova, ediția 2017!

Asociația Română de Scrimă Veterani organizează în data de 2 septembrie 2017, la Craiova, o nouă ediție a Campionatului Național de scrimă pentru veterani. Concursul va avea loc la Sala de scrimă a Liceului cu Program Sportiv „Petrache Trișcu”, cu începere de la ora 9:30, la trei categorii de vârstă: categoria I (40-49 de ani), […]

READ MORE →

Șapte scrimeri vor reprezenta România la Universiada de vară de la Taipei!

România va participa cu o delegație de 121 de persoane, dintre care 91 de sportivi, la cea de-a 29-a ediție a Universiadei de vară, care se va desfășura la Taipei (Taiwan), între 19 și 30 august, iar gimnasta Larisa Iordache va fi purtătoarea de drapel la ceremonia de deschidere. Delegația României va pleca joi, 17 […]

READ MORE →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top