UPDATE 8: Adrian Dabija, locul 5, în proba de spadă juniori individual, la Campionatul Mondial de scrimă de la Tashkent

  by    0   0

Ziua a cincea a Campionatului Mondial de scrimă pentru cadeți și juniori de la Tashkent începe duminică, 5 aprilie, cu proba de spadă juniori individual masculin.
La start se vor prezenta 154 de sportivi, iar România va fi reprezentată de Adrian Dabija, de la CS UNEFS București.
Coordonat de pe margine de tehnicianul Petrică Ungureanu, Adrian Dabija va intra în concurs la ora 6:30, ora României, în următoarea grupă preliminară:

grupa Dabija
Programul complet al zilei a cincea a Campionatului Mondial de scrimă pentru cadeți și juniori de la Tashkent arată atfel:
Ora 6:30 – spadă individual masculin: grupe, tabloul de eliminări, semifinalele și finala;
Din România: Adrian Dabija (CS UNEFS).
Ora 9:20 – floretă individual feminin: grupe, tabloul de eliminări, semifinalele și finala;
Din România: Maria Boldor (CSA Steaua), Mălina Călugăreanu (CSA Steaua), Ana Boldor (CSU Poli Timișoara).
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu evoluția lui Adrian Dabija la Tashkent.
PARTENER OFICIAL AL FEDERAȚIEI ROMÂNE DE SCRIMĂ:
logo_RODOTEX_rgb_trans


UPDATE, ora 9:00 – Adrian Dabija a început excelent concursul de spadă juniori masculin individual din cadrul Campionatului Mondial de la Tashkent. Sportivul de la CS UNEFS a câștigat toate partidele din grupa sa preliminară și va trage direct pe tabloul de 64. Rezultatele lui Adrian Dabija în grupă au fost următoarele:

rezultate Dabija


UPDATE, ora 10:09 – Adrian Dabija se va duela pentru un loc pe tabloul de 32 cu Jaakko Paavolainen (Finlanda). Meciul dintre Adrian Dabija și Jaakko Paavolainen va începe la ora 10:30, ora României.


UPDATE, ora 11:28 – Adrian Dabija s-a calificat pe tabloul de 32 după ce a trecut în 64 de Jaakko Paavolainen (Finlanda), scor 15-9.


UPDATE, ora 11:31 – Adrian Dabija se va duela pentru un loc pe tabloul de 16 cu Maciej Bielec (Polonia). Meciul dintre Adrian Dabija și Maciej Bielec va începe la ora 12:45, ora României.


 

UPDATE, ora 13:13 – Adrian Dabija s-a calificat în 16 după ce a trecut de Maciej Bielec, scor 15-13. Pentru un loc în 8, Adrian va trage cu Lukas Bellmann (Gaermania), de la ora 14:50.


 

UPDATE, ora 15:17 – Adrian Dabija s-a calificat în 8 după ce a trecut în 16 de Lukas Bellmann, scor 15-11. Pentru un loc în semifinale, Adrian se va duela cu Zsombor Banyai (Ungaria), de la ora 16:00.


UPDATE, ora 16:45 – Adrian Dabija s-a oprit pe tabloul de 8 după ce a fost învins de Zsombor Banyai (Ungaria), scor 6-15.


UPDATE, ora 17:56 – În urma evoluției de azi, Adrian Dabija a încheiat concursul de la Tashket pe poziția a cincea.

 


Related Posts

Opt sabreri români concurează sâmbătă și duminică la etapa de Cupă Mondială de juniori de la Sosnowiec

Localitatea poloneză Sosnowiec găzduiește sâmbătă și duminică, 21 și 22 octombrie 2017, a treia etapă de Cupă Mondială la sabie juniori. Concursul se va disputa la masculin individual, feminin individual și feminin echipe. La Sosnowiec vor fi prezenți 305 sportivi, iar România va fi reprezentată de opt sportivi. Cei care vor trage pe planșele din Polonia […]

READ MORE →

ACUM LIVE: Brânză, Tătăran, Vereș, Danciu, Sbîrcia și Udrea trag în calificări la etapa de Cupă Mondială de spadă feminin de la Tallin

Sezonul 2017-2018 de Cupă Mondială la spadă feminin debutează la finalul acestei săptămâni, la Tallin, în Estonia. De vineri și până duminică, între 20 și 22 octombrie, 204 sportive din întreaga lume se vor duela în proba individuală și pe echipe. România este prezentă la Tallincu cu șase sportive și doi antrenori, după cum urmează: […]

READ MORE →

14 spadasini români trag duminică și luni la etapa din Circuitul European de cadeți de la Budapesta

În paralel cu întrecerea de floretă, la Budapesta are loc duminică și luni, 22 și 23 octombrie 2017, a doua etapă din Circuitul European de spadă cadeți masculin, la individual și pe echipe. În capitala Ungariei și-au anunțat prezența, pentru această probă, 282 de sportivi, iar 14 dintre ei sunt din România. Cei care vor […]

READ MORE →

17 floretiști români concurează în week-end la etapa din Circuitul European de cadeți de la Budapesta

A doua etapă din Circuitul European de floretă pentru cadeți, din sezonul 2017-2018, se dispută de vineri și până duminică, între 20 și 22 octombrie 2017, în Ungaria, la Budapesta. Pe planșele din capitala Ungariei și-au anunțat prezența 399 de floretiști din întreaga lume, care vor trage atât la individual, cât și pe echipe. România […]

READ MORE →

Echipa feminină de spadă a României a plecat azi la etapa de Cupă Mondială de la Tallin

Echipa feminină de spadă a României începe joi, 19 octombrie 2017, drumul într-un nou sezon de Cupă Mondială. Cu Ana Maria Brânză revenită pe planșă, România speră să obțină cât mai multe succese în noul sezon, care va debuta cu etapa din week-end (20-22 octombrie) de la Tallin (Estonia). Delegația României, formată din sportivele Ana […]

READ MORE →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top