UPDATE 5: Adam Macska a ocupat locul 64 în proba de spadă masculin cadeți individual la Campionatul Mondial de cadeți și juniori de la Bourges! Daniel De Mola (Italia) a luat aurul!

  by    0   0

Localitatea franceză Bourges găzduiește în perioada 1-10 aprilie o nouă ediție a Campionatului Mondial de scrimă pentru cadeți și juniori.
Cei mai bun sportivi din întreaga lume, la nivel de cadeți și juniori, se vor duela în Franța pentru medaliile puse în joc, iar printre ei se vor număra și 17 scrimeri români.
Sâmbătă, 2 aprilie, în ziua a doua de concurs au loc probele de spadă masculin cadeți individual și sabie feminin cadeți individual. De la ora 9:30, ora României, 130 de sportivi se vor duela în proba de spadă masculin cadeți individual. După faza grupelor, vor trece mai departe 98 de spadasini, care vor ajunge pe un tablou incomplet de 128, de eliminare directă. Printre cei 130 de sportivi se va număra și Adam Macska. Legitimat la CS Satu Mare, Adam va intra în concurs la ora 9:30 în următoarea grupă preliminară:
grupa Macska
Programul complet al zilei a doua de la Campionatul Mondial de scrimă pentru cadeți și juniori de la Bourges este următorul:
Ora 9:30 – Spadă masculin cadeți individual
Din România: Adam Macska (CS Satu Mare);
Ora 11:30 – Sabie feminin cadeți individual
Din România: Andreea Lupu (CSM Iași), Ana Maria Ciobanu (CSM Iași).
Programul este adaptat după ora României.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu evoluția LIVE a sportivilor români la Bourges.
FOTO: Augusto BIZZI
PARTENER OFICIAL AL FEDERAȚIEI ROMÂNE DE SCRIMĂ ÎN 2016:
logo_RODOTEX_rgb_trans


UPDATE, ora 11:48 – Adam Macska și-a încheiat evoluția în grupa preliminară cu următoarele rezultate:
rezultate Macska
În urma rezultatelor din grupă, Adam s-a calificat pe tabloul de 128, acolo unde va trage cu Emil Thewanger (Austria).


UPDATE, ora 12:30 – Adam Macska s-a calificat pe tabloul de 64, după ce a trecut în 128 de Emil Thewanger (Austria), scor 15-6. Pe tabloul de 64, Adam se va duela cu Mate Tamas Koch (Ungaria).


UPDATE, ora 13:39 – Adam Macska a fost eliminat pe tabloul de 64, după ce a cedat cu 11-15 în duelul cu Mate Tamas Koch (Ungaria).


UPDATE, ora 15:41 – În urma evoluției de azi, Adam Macska a ocupat locul 64 în proba de spadă masculin cadeți individual de la Campionatul Mondial de cadeți și juniori de la Bourges.


UPDATE, ora 22:49 – Daniel De Mola (Italia) a câștigat medalia de aur după ce a trecut în finală de colegul său de națională, Gianpaolo Buzzacchino, scor 15-14. Medaliile de bronz au fost cucerite de către Jakub Jurka (Cehia) și Adrien Thein-Sandler (SUA).


Related Posts

Iancu-locul 30, Bucur-locul 45, Ciornilă-locul 47 și Cruțu-locul 48 în proba de sabie masculin individual la Universiada de vară de la Taipei

Cea de-a 29-a ediție a Universiadei de vară se desfășoară la Taipei (Taiwan), între 19 și 30 august 2017. România este prezentă în Taiwan cu o delegație de 121 de persoane a României, dintre care 91 de sportivi, ei concurând la atletism, haltere, tenis de masă, volei masculin, înot, sărituri în apă, baschet masculin, polo […]

READ MORE →

Amalia Tătăran – locul 34 în proba de spadă feminin individual la Olimpiada de vară de la Taipei

Cea de-a 29-a ediție a Universiadei de vară se desfășoară la Taipei (Taiwan), între 19 și 30 august 2017. România este prezentă în Taiwan cu o delegație de 121 de persoane a României, dintre care 91 de sportivi, ei concurând la atletism, haltere, tenis de masă, volei masculin, înot, sărituri în apă, baschet masculin, polo […]

READ MORE →

Scrimerii români au plecat joi seara spre Taipei! Primele probe de scrimă de la Universiada de vară au loc duminică!

Delegația de 121 de persoane a României, dintre care 91 de sportivi, a plecat joi seara la cea de-a 29-a ediție a Universiadei de vară, care se va desfășura la Taipei (Taiwan), între 19 și 30 august. Sportivii noștri vor concura la atletism, haltere, tenis de masă, volei masculin, înot, sărituri în apă, baschet masculin, polo […]

READ MORE →

Se fac înscrieri pentru Campionatul Național de scrimă pentru veterani de la Craiova, ediția 2017!

Asociația Română de Scrimă Veterani organizează în data de 2 septembrie 2017, la Craiova, o nouă ediție a Campionatului Național de scrimă pentru veterani. Concursul va avea loc la Sala de scrimă a Liceului cu Program Sportiv „Petrache Trișcu”, cu începere de la ora 9:30, la trei categorii de vârstă: categoria I (40-49 de ani), […]

READ MORE →

Șapte scrimeri vor reprezenta România la Universiada de vară de la Taipei!

România va participa cu o delegație de 121 de persoane, dintre care 91 de sportivi, la cea de-a 29-a ediție a Universiadei de vară, care se va desfășura la Taipei (Taiwan), între 19 și 30 august, iar gimnasta Larisa Iordache va fi purtătoarea de drapel la ceremonia de deschidere. Delegația României va pleca joi, 17 […]

READ MORE →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top