UPDATE 5: Adam Macska a ocupat locul 64 în proba de spadă masculin cadeți individual la Campionatul Mondial de cadeți și juniori de la Bourges! Daniel De Mola (Italia) a luat aurul!

  by    0   0

Localitatea franceză Bourges găzduiește în perioada 1-10 aprilie o nouă ediție a Campionatului Mondial de scrimă pentru cadeți și juniori.
Cei mai bun sportivi din întreaga lume, la nivel de cadeți și juniori, se vor duela în Franța pentru medaliile puse în joc, iar printre ei se vor număra și 17 scrimeri români.
Sâmbătă, 2 aprilie, în ziua a doua de concurs au loc probele de spadă masculin cadeți individual și sabie feminin cadeți individual. De la ora 9:30, ora României, 130 de sportivi se vor duela în proba de spadă masculin cadeți individual. După faza grupelor, vor trece mai departe 98 de spadasini, care vor ajunge pe un tablou incomplet de 128, de eliminare directă. Printre cei 130 de sportivi se va număra și Adam Macska. Legitimat la CS Satu Mare, Adam va intra în concurs la ora 9:30 în următoarea grupă preliminară:
grupa Macska
Programul complet al zilei a doua de la Campionatul Mondial de scrimă pentru cadeți și juniori de la Bourges este următorul:
Ora 9:30 – Spadă masculin cadeți individual
Din România: Adam Macska (CS Satu Mare);
Ora 11:30 – Sabie feminin cadeți individual
Din România: Andreea Lupu (CSM Iași), Ana Maria Ciobanu (CSM Iași).
Programul este adaptat după ora României.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu evoluția LIVE a sportivilor români la Bourges.
FOTO: Augusto BIZZI
PARTENER OFICIAL AL FEDERAȚIEI ROMÂNE DE SCRIMĂ ÎN 2016:
logo_RODOTEX_rgb_trans


UPDATE, ora 11:48 – Adam Macska și-a încheiat evoluția în grupa preliminară cu următoarele rezultate:
rezultate Macska
În urma rezultatelor din grupă, Adam s-a calificat pe tabloul de 128, acolo unde va trage cu Emil Thewanger (Austria).


UPDATE, ora 12:30 – Adam Macska s-a calificat pe tabloul de 64, după ce a trecut în 128 de Emil Thewanger (Austria), scor 15-6. Pe tabloul de 64, Adam se va duela cu Mate Tamas Koch (Ungaria).


UPDATE, ora 13:39 – Adam Macska a fost eliminat pe tabloul de 64, după ce a cedat cu 11-15 în duelul cu Mate Tamas Koch (Ungaria).


UPDATE, ora 15:41 – În urma evoluției de azi, Adam Macska a ocupat locul 64 în proba de spadă masculin cadeți individual de la Campionatul Mondial de cadeți și juniori de la Bourges.


UPDATE, ora 22:49 – Daniel De Mola (Italia) a câștigat medalia de aur după ce a trecut în finală de colegul său de națională, Gianpaolo Buzzacchino, scor 15-14. Medaliile de bronz au fost cucerite de către Jakub Jurka (Cehia) și Adrien Thein-Sandler (SUA).


Related Posts

Opt sabreri români concurează sâmbătă și duminică la etapa de Cupă Mondială de juniori de la Sosnowiec

Localitatea poloneză Sosnowiec găzduiește sâmbătă și duminică, 21 și 22 octombrie 2017, a treia etapă de Cupă Mondială la sabie juniori. Concursul se va disputa la masculin individual, feminin individual și feminin echipe. La Sosnowiec vor fi prezenți 305 sportivi, iar România va fi reprezentată de opt sportivi. Cei care vor trage pe planșele din Polonia […]

READ MORE →

ACUM LIVE: Brânză, Tătăran, Vereș, Danciu, Sbîrcia și Udrea trag în calificări la etapa de Cupă Mondială de spadă feminin de la Tallin

Sezonul 2017-2018 de Cupă Mondială la spadă feminin debutează la finalul acestei săptămâni, la Tallin, în Estonia. De vineri și până duminică, între 20 și 22 octombrie, 204 sportive din întreaga lume se vor duela în proba individuală și pe echipe. România este prezentă la Tallincu cu șase sportive și doi antrenori, după cum urmează: […]

READ MORE →

14 spadasini români trag duminică și luni la etapa din Circuitul European de cadeți de la Budapesta

În paralel cu întrecerea de floretă, la Budapesta are loc duminică și luni, 22 și 23 octombrie 2017, a doua etapă din Circuitul European de spadă cadeți masculin, la individual și pe echipe. În capitala Ungariei și-au anunțat prezența, pentru această probă, 282 de sportivi, iar 14 dintre ei sunt din România. Cei care vor […]

READ MORE →

17 floretiști români concurează în week-end la etapa din Circuitul European de cadeți de la Budapesta

A doua etapă din Circuitul European de floretă pentru cadeți, din sezonul 2017-2018, se dispută de vineri și până duminică, între 20 și 22 octombrie 2017, în Ungaria, la Budapesta. Pe planșele din capitala Ungariei și-au anunțat prezența 399 de floretiști din întreaga lume, care vor trage atât la individual, cât și pe echipe. România […]

READ MORE →

Echipa feminină de spadă a României a plecat azi la etapa de Cupă Mondială de la Tallin

Echipa feminină de spadă a României începe joi, 19 octombrie 2017, drumul într-un nou sezon de Cupă Mondială. Cu Ana Maria Brânză revenită pe planșă, România speră să obțină cât mai multe succese în noul sezon, care va debuta cu etapa din week-end (20-22 octombrie) de la Tallin (Estonia). Delegația României, formată din sportivele Ana […]

READ MORE →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top